Аплодую та повідомляю, що на півдні наші ще трохи посунули ворога та закріпилися на нових позиціях. Можливо про це і не напишуть у новинах, хз як буде завтра, але як на мене, то сьогодні зроблено ще один крок до перемоги, тому сьогодні радіємо.

|
|
![]()
![]() Зокрема, у 2021 р. прийнято рекордний бюджет для потреб ЗСУ - 133 мільярди гривень.
ПС: то что не выпустили Порошенко на саммит, я тоже не поддерживаю. Бутусова пожурить и отпустить, потому как мост показал. Но не люблю когда Порошенко в 2018 армия, мова и 2,3% ВВП или 77млрд. Хотя и должны были по 5% выделять с 2016 года. И вначале и выделяли... ![]() В 2015 - ні касок ні бронежилетів не було В 2019 була армія в 350 000 - ніхто броніки і каски не купував В 2022 армія стала 700 000 - знову виявилась потреба в касках і броніках? На запитання чому Відповідь проста Бо розміновували Чонгар і не збирались воюваим.... А от чому розміновували і чому не збирались - відповідь також проста Бо обіцяли елеХторату закінчити еру бариги і почати еру шашликів.... Тому в відсутності броніків і касок винуваті як ті кого вибрали в 2019..так і ті хто вибирав в 2019 переможців виборів.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуСкільком з них потрібні бронежилети та каски? Ти ж розумієш що з цих 700 тис дуже не значна частина задіяна безпосередньо у військових діях інакше б уже щонайменше Херсон та Маріуполь взяли. ![]() У тебя зацикленность на Порошенко Я тебе скажу, что 3 года как, Порошенко уже не действующий Президент Украины А у тебя, Порошенко, до сих пор, Президент Украины 3 года прошло, теперь обсуждаем Зеленского А ты живешь прошлым И хуже всего, ты оправдываешь всё то, что мой город разрушен ![]() Юкрейніан - це троль-маніпулятор, який агітував в 14-у за ригів та пропонував відновити співпрацю з росією.
Тому, все, що він критикує - це комплімент для українців та всіх, хто вболіває за Україну! З.і. Порошенко вже 3 роки не Президент, але в нього він досі винен у провалах у підготовці армії у 2019-2022 рр. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЗахідні розвідки прогнозували взяття столиці України за 96 годин. Незабуваємо що ЗСУ воює з другою армією світу. Тому як на мене результат відмінний. Востаннє редагувалось Ukrainian в Нед 29 тра, 2022 20:42, всього редагувалось 1 раз.
![]() Всім, навіть теробороні, бо на фронті - 30% , ще 30% це ротаційні заміни , і ще 40% це резерв для майбутнього.. А вся армія повинна бути готовою в будь-який момент вийти на передову Чи пропонуєш під час заміни армійські підрозділи касками чи трусами мінялись?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|