Hotab написав:Хоч би Вольдемар не подумав що новий лідер то він)) Зеленский улетел из США в Британию
Та ні Чопорні англійці тому так довго правили морями що рідко коли впускали в клан правителів байстрюків без досягнень. Тому роль умовної французської Жанни Дарк ( яка визволила Францію і сама загинула) - це максимум що отримає Зеленський.
ПС Мені подобається реакція Порошенка, Портнікова і Безсмертного - розуміючи що проблеми є в України -вони ніде не наїхали на Зеленського з політичними вимогами( і це з урахуванням того що проти Порошенка санкції РНБО і з політичної точки зору добитись їх зняття взамін на відсутність критики -можна було на раз два) саме такі речі і показують хто мислить категоріями Держави , а хто так прогултись вийшов
Основне, що зараз в Америці не загальний випадок, а часний. Трампізм... Де власні провладні інтереси вище державних. Це більш, ніж очевидно. Що республіканці за будь-яку ціну намагаються посунути демократів.
Введення мит на європейські автомобілі з боку США, дозволить США розвивати власну автопромисловість.
Яка локалізована знов таки в Мексиці))
з минулого року придивлявся до Tesla Y (2025), forget it
у 2015 возив до Японії vw beetle з Акапулько (десь 400шт)
Major automakers contributed to this positive trend, boosting their production efforts.
BMW had a spectacular gain, with a 33.9% increase, and manufactured 9,313 units. Honda produced 13,818 units, showing a substantial 17.3% increase. JAC came out with a noteworthy increase of 136.1% and 1,740 units produced. Kia increased by 0.4%, reaching 24,492 units. Nissan experienced substantial growth, increasing by 70.2% to a total of 59,903 units. Toyota claimed its output increased by 6.3% to 25,729 cars. Chrysler had a modest rise of 1.4%, a total of 44,234 units. Volkswagen reported a good growth of 7.5%, with a total production of 35,054 units. OEMs whose production declined in August 2023 include:
Audi’s production fell significantly, by 25.4%, to 12,002 units. Ford reported a total of 25,661 units, a 1.7% drop. G. M. manufactured 53,743 fewer vehicles, a significant fall of 24.2%. Mazda saw a 1.4% drop in sales, totaling 14,199 units. Mercedes-Benz produced 5,788 units, a significant decline of 41.1%.
budivelnik написав:Тому роль умовної французської Жанни Дарк ( яка визволила Францію і сама загинула) - це максимум що отримає Зеленський.
У мене теж таке відчуття, на жаль.
Якщо чесно То в залежності від його наступних кроків а це або впирається як бурдіановий осел і все тягне один з пятьма менеджерами або розумнішає і заради інтересів ДЕРЖАВИ ділить(делегує частину) відповідальність з усім проукраїнським спектром
То в першому випадку - мені його не буде шкода, бо така позиція це зайві дні війни і зайві втрати людей В другому випадку -мені його буде шкода(свідомо впрягся в те чого не міг тягнути) і я навіть буду голосувати за його амністію від кримінальної відповідальності за дії які межували з Державною зрадою( я делекий від того щоб обізвати Зеленського агентом.. але до звання корисного ідіота йому залишилось зовсім мало)
detroytred написав:Це ж не роль сакральної жертви, а роль героїчного героя.
Европа понимая что США за них воевать не хочет, сделает Зеленского хоть Черчиллем хоть Христом, лишь бы воевала Украина. И тут такая хрень, Зеленский то гарантировано станет супергероем, а вот сакральной жертвой - наши погибшие бойцы.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 01 бер, 2025 12:00, всього редагувалось 1 раз.
🗓️ Перший день весни 2025 пройшов….рахуємо фінансові результати останнього місяця зими:
🟰Загальні надходження за лютий 153 млрд грн ——————- 🛂 Митниця: +47,7 млрд грн. Це -4,4% до плану (- 2,2 млрд).
💸 Податкова: +78,8 млрд грн. Це +18,1% до плану (+12,1 млрд грн). Динаміку січня продовжили 👌
🏦 ОВДП: + 26,3 млрд грн
🇺🇦 Тому за лютий внутрішніми ресурсами: 153 млрд грн. До речі, теж саме було у січні))) ——————- 🌐 Зовнішня допомога: 0 грн. Період такий, що не було траншів. Далі теоретично має бути у березні.