|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 25 жов, 2025 19:42
Shaman написав: Успіх написав: Hotab написав:не дочекавшись зміни кинув бойовий пост
Не кинув, а залишив на побратимів, до яких ОТ-ОТ мали прийти на підмогу Будівельник з своїми синами, Флер з своїм чоловіком та сином, Песікіт, Василь-Рівне, Прохожий, Шаман... А от ЧОМУ вони не прийшли на допомогу моїм побратимам - це вже на їхній совісті!!!
а чого не питаєш у своїх друзів-бігунців за кордон? вони взагалі втекли, за чималі гроші... 
Бо від них була ЧІТКА відповідь - "бо бояться!" А від вашої гоп-компанії - було тільки крутіння дупою, як вужі на сковороді! А деякі, то навіть били себе п'яткою в груди, які вони патріоти і що вони би "ухххх, як показали б москалям!" - але в них була ВЕЛИКА неприємність - їм от-от мало стукнути 60! Але це БУЛА неприємність! Вже - нема! Вже можна і в 60+ показати, як треба воювати! Але, щось всі притихли))) - як страуси голови в пісок заховали 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1011 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 25 жов, 2025 19:50
Hotab Отож! Я не знаю, як можна було Україну кидати у вогні і летіти в Занзібар??? Як так?© Спеціально навчений військовий, якого ДВАДЦЯТЬ РОКІВ тренували і навчали військовій справі, витратили на це за ці роки КУПУ грошей пересічних - взяв і сібався в Занзібар!!!🤦🏻 Та і зараз, навіть не думає йти в бій, а підпихає замість себе комбайнерів і трактористів з вадами по здоров'ю! Нікчемний псевдовоїн мирного часу з не тим ВОСом і моском! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1011 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 25 жов, 2025 19:50
Успіх написав: Shaman написав: Успіх написав:Не кинув, а залишив на побратимів, до яких ОТ-ОТ мали прийти на підмогу Будівельник з своїми синами, Флер з своїм чоловіком та сином, Песікіт, Василь-Рівне, Прохожий, Шаман... А от ЧОМУ вони не прийшли на допомогу моїм побратимам - це вже на їхній совісті!!!
а чого не питаєш у своїх друзів-бігунців за кордон? вони взагалі втекли, за чималі гроші... 
Бо від них була ЧІТКА відповідь - "бо бояться!" А від вашої гоп-компанії - було тільки крутіння дупою, як вужі на сковороді! А деякі, то навіть били себе п'яткою в груди, які вони патріоти і що вони би "ухххх, як показали б москалям!" - але в них була ВЕЛИКА неприємність - їм от-от мало стукнути 60! Але це БУЛА неприємність! Вже - нема! Вже можна і в 60+ показати, як треба воювати! Але, щось всі притихли))) - як страуси голови в пісок заховали 
я зрозумів, де ти перекручуєш - а назви хоч одного бігунця, який сказав - я злякався та втік... не назвеш жодного, бо з них кожен пояснює, чому саме він не винен - й слова злякався там й близько немає. й все таки Успіх відсутність критичного мислення помітна - тобі вже декілька разів написали - наявність права воювати не означає, що після 60 візьмуть в армію, якщо є відповідні діагнози. а перед холявою ти взагалі маєш вибачитися, коли в голові трошки проясниться - бо він виконує ту ж саму роботу, як й в армії, але за набагато менші гроші, бо в армію його вже НЕ БЕРУТЬ... а ти не виконуєш жодної - хоча теж себе бив п'ятою - як повернуся, як почну допомагати фронту. ти ж навіть не волонтериш зараз - що заважає?..
-
Shaman
-
-
- Подякував: 788 раз.
- Подякували: 1665 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Суб 25 жов, 2025 19:53
Успіх Отож! Я не знаю, як можна було Україну кидати у вогні
Знаєш-знаєш Зробив ти саме так Але якщо попадешся на пишці, дружина покаже тобі східний фронт)) Будеш Покровських пишок доглядати))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2522 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Суб 25 жов, 2025 19:53
Успіх написав:Hotab Отож! Я не знаю, як можна було Україну кидати у вогні і летіти в Занзібар??? Як так?© Спеціально навчений військовий, якого ДВАДЦЯТЬ РОКІВ тренували і навчали військовій справі, витратили на це за ці роки КУПУ грошей пересічних - взяв і сібався в Занзібар!!!🤦🏻 Та і зараз, навіть не думає йти в бій, а підпихає замість себе комбайнерів і трактористів з вадами по здоров'ю! Нікчемний псевдовоїн мирного часу з не тим ВОСом і моском! 
гадаю, якщо порівняти твої досягнення з 2022 чи досягнення Хотаба з 2014 - то порівняння буде не на твою користь. про складність виконаної роботи я просто мовчу...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 788 раз.
- Подякували: 1665 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Суб 25 жов, 2025 20:01
Hotab написав:ЛАД Айтишники, например, имеют высокие зарплаты, конечно, не за счёт села. Но за счёт села и низких цен, они здесь чувствуют себя богачами (и являются ими), хотя в Европе были бы просто обеспеченными людьми
Айтішники так айтішники. Давайте про них. 1. Їжа, яку вони їдять, вже все частіше дорожча ніж у сусідній Польщі. Бо (за винятком Флаймана який конкурує з сороками в міському парку за горіхи-паданки) їдять вони часто європейську їжу. А за український помідор чи яблуко платять більше чим воно коштує в Польщі.
Вот интересно, вы будете спорить с выделенным? Вряд ли. Об этом все говорят. И сами айтишники тоже. В какой европейской стране айтишник сумеет купить себе квартиру за 2-3 года? До этого года цены "за український помідор чи яблуко" были заметно ниже, чем в Европе. И на очень многие продукты тоже. Да и сегодня у нас на основные продукты питания (если не на все) тоже пока что ниже. 2. Дружини айтішників роблять «ногтікі-реснічкі» у ще вчора сільської дівчинки Оксани , яка сьогодні покоряє місто, а ремонтують авто у Миколи з того ж самого села. І завдяки зарплаті цього айтішника оці вчора сільські хлопці утримаються в місті.
Гроші всі крутяться в місті. І до грошей з сіл їде молодь.
Верно. Но «ногтікі-реснічкі» это как раз то, о чём я говорю - основные услуги потребляют горожане, а не фермеры, которые ими практически не пользуются. Вся логістика всіх експортних товарів і послуг у містах. Ви ж правда не думаєте, що фермер , який створив початковий продукт (зерно соняшника) сам по собі це зробив, продав, без участі міста? Чи може участь міста нікчемна? А хто йому привіз насіння, добрива з-за кордону? Хто домовлявся за ці контракти? Він сам, чи менеджери в містах? Я зараз кажу такі очевидні речі , що мені навіть лінь.
Вполне очевидные. Но для обслуживания фермеров всего этого надо в разы меньше. Не забывайте, айтишники хорошо живут благодаря тому, что фактически они работают на Западе, а здесь только живут. Город должен производить больше, чем он потребляет. А для этого в городе должна быть промышленность, а не услуги, которые он сам и потребляет. Понятно, я огрубляю ситуацию, но исключительно для того, чтобы было понятнее. Как в математике - чтобы было понятнее, задачу упрощают. Представьте себе ту ситуацию, которую я описал в прошлом посте, - 3/4 горожан уехало и население уменьшилось вдвое (а, может, даже больше, чем вдвое). Для обслуживания фермеров, закупки для них (и не только для них) топлива, семян, удобрений, быт. техники и пр. оставшейся четверти горожан вполне хватит. Потребность в услугах резко сократится. Всякие вузы тоже можно разогнать, оставить немного с/х вузов. В такой ситуации доход от продажи зерна и подсолнечного масла, вполне покроет потребности страны. 30 лет выходила и вдруг перестала?
А що поробиш. Але ж це факт? Ви ж буваєте за кордоном, хіба не бачите?
А при чём тт заграница к ситуации у нас в стране? Нет, конечно, если продавать яблоки в Канаду, то у нас их будет мало и цены будут высокие. P.s. Надеюсь, вы понимаете, что я не агитирую за такой вариант. Наоборот, за то, чтобы возродить промышленность. Без этого город превращается в паразита и, как верно написал шаман, мы тратим больше, чем зарабатываем, и фактически живём в долг. Бесконечно так продолжаться не может. А его пример, что США тоже так живёт (с отрицательным торгбалансом), так я об этом писал - США может себе это позволить только благодаря доллару, который они могут экспортировать по всему миру. И экспрортируют.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 25 жов, 2025 20:13, всього редагувалось 2 разів.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5371 раз.
- Подякували: 4870 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 25 жов, 2025 20:02
Shaman написав: Успіх написав:Бо від них була ЧІТКА відповідь - "бо бояться!" А від вашої гоп-компанії - було тільки крутіння дупою, як вужі на сковороді! А деякі, то навіть били себе п'яткою в груди, які вони патріоти і що вони би "ухххх, як показали б москалям!" - але в них була ВЕЛИКА неприємність - їм от-от мало стукнути 60! Але це БУЛА неприємність! Вже - нема! Вже можна і в 60+ показати, як треба воювати! Але, щось всі притихли))) - як страуси голови в пісок заховали 
наявність права воювати не означає, що після 60 візьмуть в армію, якщо є відповідні діагнози.
Не означает. Но, что бы это достоверно известно стало - что больше не годен - нужно на влк сходить  Пока же есть только самому себе поставленный диагноз.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 25 жов, 2025 20:10
_hunter Пока же есть только самому себе поставленный диагноз.
Так і Флайман собі так з першого дня поставив «сітківка» , хоча не був на ВЛК. Барабашов собі «суглоби» поставив. У тебе нема питань до цих людей? 😅 У тебе питання до тих, хто вже був на захисті? А до себе нема питань? Яке там рішення ВЛК? Гострий енурез , який вимагає «івакуаціі»? У Холяви запросто може бути ситуація, коли йому відмовляють , зважаючи на навантаження які має в.лікар. Але не тобі він це повинен пояснювати, нікчемному бігунцю
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Суб 25 жов, 2025 20:18
ЛАД при чём тт заграница к ситуации у нас в стране?
Так розмова була, що вартість виробництва (і цінник в магазині) того укр яблука з помідором така, що в Польщі дешевше. До того я і сказав «ви ж буваєте …» Скорочуючи населення міста на 2/3 ви робите задачу з такою кількістю змінних, що я не берусь її вирішувати. Можливо умовний 300 тис Чернігів стане тоді Ніжином , з тими самими проблема вимираючого містечка. Тут он призвали всього мільйон (чи скільки?) , а виникли проблеми з пошуком плиточників, меблярів . Що буде коли «прибрати 2/3? В місті всі щось роблять. Зникнення великих груп приводить до дефіциту тієї чи іншої послуги. Цікавий досвід Чорногорії, читаю їх групи. Хто приїхав з України, відразу виють від дефіциту звичних зручних послуг. І неможливості просто і дешево вирішувати побутові питання, як це було в Україні. А для кого розвивати ті послуги?? 600 тис населення, містечка по 30 тис чоловік. Де там попит? Для кого вкладатись?
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Суб 25 жов, 2025 20:22
_hunter написав:........... Не означает. Но, что бы это достоверно известно стало - что больше не годен - нужно на влк сходить  Пока же есть только самому себе поставленный диагноз.
Вот я не понимаю, зачем вы гоните явную пургу. Пусть даже допустим, что он ещё достаточно здоров и мог бы служить. Но в любом случае, он уже отслужил и не обязан служить дальше. Какие к нему претензии? Что он не идёт добровольцем? Так есть миллионы других (и вы в том числе), которые обязаны служить и ещё не служили. В первую очередь претензии должны быть к ним. А вы зачем-то продолжаете весьма дурацкий спор.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5371 раз.
- Подякували: 4870 раз.
-
-
Профіль
-
-