Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1579815799158001580115802 ... 16309>
Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2025 15:44

Water написав:
  Banderlog написав:
  Water написав: Все інше прозоре, у т.ч. фінанси, контролює народ.
а от цих узагальнень не надо) бо зара почнуться питання який саме народ контролює банківську систему?)))
Ще почніть що земля належить народові та корисні копалини...

Банківська система це не те шо контролює народ, а ось тендери, та прозорість статків можновладців. Земля та копалини так, у землі повинен бути власник, але вам це не потрібно, вам потрібен завгар, який буде все контролювать.
де я таке казав? Я лиш казав що комік контролює БІЛЬШЕ ніж контролював завгар. Як банківській сфері, так і парламент і медіа.
Banderlog

Подякував: 122 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2025 15:46

Re: Напад росії і білорусі на Україну

АндрейМ написав:
  Hotab написав:Але якщо як зараз, що Флаймани живуть як і раніше в шоколаді, то навіщо їм вилазити з зони комфорту? Хай хтось , а він почекає на труп ворога

Так, це роблять мільйони громадян України. Мільйони громадян України не лише чекають на труп ворога, а подорожують, відпочивають, щось там святкують, тобто, живуть найкраще життя, і очікують, що хтось їм це буде забезпечувати. Так побудована система, і до цієї системи є питання. Ця війна взагалі не є справою всього українського народу, навіть фінансово. Замість блокування рахунків влада могла б повністю роздягнути усіх вільних і необтяжених боргами і запропонувати ті гроші тим, хто має бажання воювати за ці гроші. У Вас же чомусь усе побудовано на примусі.
А ваші пропозиції значить не примус?
Faceless
Модератор

Подякував: 1500 раз.
Подякували: 8287 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2025 15:46

Дюрі-бачі написав:
  ЛАД написав:і Куан Ю - виключення. А про Південну Корею ви "не побачили"?
А про Піночета теж не чули? Що при ньому розвиток Чілі прискорився?

Все залежить від критерію оцінювання. Диктатори особливо ефективні коли потрібно щось "для загального блага за рахунок індивідуального", демократії ж навпаки.
ИМХО найкраща форма влади - це демократична диктатура: коли в керівника / партії є диктаторські повноваження, але в народу є демократичні інструменти для відсторонення.
А примеры такого можно?
А что будет, если "керівник/партія з диктаторськими повноваженнями" наплюёт на эти самые "демократичні інструменти"?
По-моему, это похоже на "наполовину беременный". :)
ЛАД
2

Подякував: 5382 раз.
Подякували: 4878 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2025 15:48

Banderlog написав:
  pesikot написав:Те що я встиг побачити - нікого не загребли, перевірили документи і перехожий пішов собі далі

Моя скромна персона не зацікавила ні поліцейського, ні ТЦК
по твому це добре що нікого не загребли ?

Нам тут же розповідають, як всіх "гребуть" на вулицях, прям вийти неможливо
То ти виходить за це ?

Тоді тобі до Бетона з його знайомим ай-тішником, поспілкуйтесь на цю тему, я почитаю )
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2025 15:51

ЛАД написав:
  Дюрі-бачі написав:Особисто мене б мене змусило піти воювати не блокування рахунків, а впевненість, що якщо я завалюсь на квартирі в себе чи в родичів - мене знайдуть і бусифікують, якщо зявлюсь на якійсь офіційній роботі - мене знайдуть і бусифікують. Та банальний прихід участкового до мами хоча б раз на день із питанням "Дюрі вдом? Бо ми шукаємо його за ухилянство" вже швидко б зламав бажання ховатись.

А коли бачиш як сусід який в СЗЧ місяцями живе за місцем реєстрації і його ніхто не шукає - то звісно можна плювати на ту повістку.

++++
Вы правы.
Hotab переоценивает блокування карток. Эта проблема решается элементарно карточкой жены.
На картку дружини вашу зарплату не будуть зараховувати:)
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2025 15:53

Faceless написав:........
На картку дружини вашу зарплату не будуть зараховувати:)

Смотря на какой работе. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2025 15:54

Дюрі-бачі написав:
  ЛАД написав:++++
Вы правы.
Hotab переоценивает блокування карток. Эта проблема решается элементарно карточкой жены.

Ви недооцінюєте цей фактор: є ціла категорія людей якій це б дуже суттєво спаскудило життя: які працюють офіційно. Інше питання в тому, що величезна категорія б перейшла в тінь
Не так просто перейти в тінь, принаймні не змінюючи роботу
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2025 15:59

АндрейМ написав:
  ЛАД написав:Насчёт "новой реальности" спорить не буду. И то, что вам непонятно, как в эту якобы "новую реальность вписывается большая война", это исключительно ваши личные проблемы. И независимо от вашего понимания или непонимания эта большая война идёт.

Понятно, что война идет, но это не отменяет того факта, что общества изменились. Многие мужчины не хотят выполнять роли, выполнение которых от них ожидалось еще сто лет назад. Изменились общества, должен измениться и подход к обороне страны. Не должно быть "особых" граждан. Раздражают не сами ограничения и обязанности, а их показательная выборочность.

А вы думаете 100 лет назад все мужчины рвались на фронт? :mrgreen:
Вы, вроде, до сих пор больше писали не о том, что все одинаково должны воевать, а о том, что лично вы воевать не хотите. Вам это не интересно, убивать вы не хотите и не можете и пусть воюют женщины.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2025 16:00

ЛАД написав:А примеры такого можно?

Та вже згаданий Піночет в 1988 році отримав 55% "ні" на референдумі. У 1990 році влада перейшла до демократично обраного президента Патрісіо Ейлвіна.

Ізраїль у 50–70-ті (партія “Мапай”)

Тайвань часів Гоміньдану (1949–1990)
Дюрі-бачі

Подякував: 921 раз.
Подякували: 644 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2025 16:02

Banderlog написав:
  Water написав:
  Banderlog написав: а от цих узагальнень не надо) бо зара почнуться питання який саме народ контролює банківську систему?)))
Ще почніть що земля належить народові та корисні копалини...

Банківська система це не те шо контролює народ, а ось тендери, та прозорість статків можновладців. Земля та копалини так, у землі повинен бути власник, але вам це не потрібно, вам потрібен завгар, який буде все контролювать.
де я таке казав? Я лиш казав що комік контролює БІЛЬШЕ ніж контролював завгар. Як банківській сфері, так і парламент і медіа.

Оце насмішив, по кількості мандатів, риги мали 302 мандати - 187 по спискам + 115 мажоритарка. Це навіть Конституцію можливо було міняти

Банківська сфера - Арбузов, найкращий дружбан Януковича-молодшого

Медіа - в асортименті
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 1579815799158001580115802 ... 16309>
Форум:
+ Додати
    тему