Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1633616337163381633916340 ... 16379>
Повідомлення Додано: Нед 04 січ, 2026 22:34

fox767676 написав:Господар Вельзевула

оставляю ветку в ваших руках
вы создаете впечатление думающего существа, с зачатками интеллекта
только не палитесь так с социал-дарвнизмом - ни народ не любит, ни исторический материализм не простит
появится самозванец SATAN - гоните поджопниками поганой метлой долой
ну и славни НАБУ\Трампу не забывайте , для поддержания Духа Анкориджа, стимуляции мирного процесса и поиска путей урегулирования

Спасибо.
Всегда было интересно читать ваши посты.
Вы куда-то собрались?
По дарвинизму и народу. Один харьковский бард, которого я однажды угощал вишневым соком в клубе "МастерШмидт" когда мэтра сильно сушило от горлания и спидов, произнес такую строчку в своей песне :
"Береги свою свободу, никто ж не сбережёт.
Ты нужен своему народу ровно как тебе народ."
Господар Вельзевула

Подякував: 9 раз.
Подякували: 45 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 січ, 2026 22:37

Господар Вельзевула написав:candle645
Разрешите личный вопрос.
Какой тип ухилянтов вас наиболее раздражает?

Не прячеться, купив бронь, підтримує владу в екзистенціальній війні і рже шо воюю (реальні випадки)
Взагалі шампурить не збираюсь, в мене хватає розуму розуміти що більшість українського народу ухилянти і дезертири, співвідношення десь 1 до 15. ) так шо смислу не бачу.
Возможно, правда, як пишуть в потоколі, під час распітія спиртних напоїв на почвє внєзапновиникнувшої неприязні... но постараюсь в общєство пяним не вилазити. Вам тож не раджу бухати з убдшниками. :lol:
Проблема в принципі не в неприязні, з цим якось адекватна людина навчиться жити, проблема в тім що тут починаєш людей оцінювати корисністю, перестаєш питатись хто ти по жизні, пасажир?))) Основне питання нафіга ти?
І ще.
Коли щодня бачиш як гинуть достойні люди то ціна життя якихось ухилянтів сильно девальвує.
Banderlog

Подякував: 122 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 04 січ, 2026 22:43

Господар Вельзевула написав:candle645
Разрешите личный вопрос.
Какой тип ухилянтов вас наиболее раздражает?
1- прячется и ругает владу и пэреможникив
2- не прячется, но ругает владу и топит за скорый мир любой ценой
3- не прячется, вроде донатит, топит за войну до конца,против любых уступок, но не воюет ни сам ни члены его семей?

Найбільше - нетойвосні впенси та ті хто "порішали" (причому не в рамках закону, як 40-ка річні студенти), топять за продовження війни, будучи впевнені що їм в ній так і не доведеться приймати участь та хизуються своїми по-суті смішними "донатами".
В Вашій класифікації це найближче до п.3, хоча і не повністю з ним співпадає.
до п.1 які принаймі чесно визнають свій статус - суміш співчуття та заздрості.
до п.2 - майже огида, але без того негативу який є щодо п.3.

Какую категорию первую вы нашампурите первую,когда вернетесь?
Вопрос не праздный! Смотрю к кому бы вовремя примкнуть!

Для цього в мене немає ні повноважень, ні навиків.

Але якщо на наступних виборах з"явиться адекватна політична сила - ймовірно максимально допомагатиму їй своїми знаннями на чисто волонтерськиї засадах.

Є дуже цікаві та близькі до програмування теорії та дисципліни - "теорія ігор", "теорія прийняття рішень за неповними даними"...
Мій колишній викладач математики неодноразово "допомагав" вигравати вибори в "цікаві" місцеві та районні ради на Київщині - інколи має сенс прорекламувати більш слабкого конкурента, інколи краще утриматись від зливу компромату, інколи взагалі в першому турі варто щоб частина твоїх виборців проголосувала за конкурента... У мене на жаль немає його практичного досвіду, але є відповідні знання які сподіваюсь будуть корисними.
candle645

Подякував: 39 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 січ, 2026 22:45

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:Ну не нужно так прибедняться... - не державе, а себе - любимому. То, что государство с этого получило НДФЛ+ЕС+НДС - это его заслуга.
А давай по порядку
ЩО Я ОТРИМАВ ?
Це якби я ВИТРАТИВ все тобою описане а не віддав ДЕРЖАВІ - то я б ОТРИМАВ
а так я - ВИТРАТИВ
Тепер про процес отримання
ПАХАВ - 30% віддавав Державі, на 10% -жив- на 60% нарощував свій капітал...
Але капітал це нулики на рахунку...
А гроші віддані Державі - це чиїсь зарплати/пенсії...
І тепер в мене тих нуликів на рахунку більше ніж я можу витратити по здоровью...
То питання ще раз
ЩО Я ОТРИМАВ ?
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3001 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 04 січ, 2026 22:47

Господар Вельзевула написав:Вы куда-то собрались?

за 3 недели надо будет сделать работу рассчитанную 2 месяца
все про принципу паретто - 80% работы делается в 20% времени :mrgreen:
ну и прокачаться во всех смыслах - проффесионально, физически а в идеале поботать диалектику с политэкономией.
приходится подыматься чтобы не спуститься по пирамиде. иначе крышка.
У нас реально социал-дарвинизм про который вы пишете, если не лезть вверх - окажешься внизу. А в условиях катастрофы вокруг это может быть фатально.
Где-то через месяц вернусь, а скорей и на выходных "не смогу смолчать"
fox767676

Подякував: 424 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 січ, 2026 22:48

Banderlog написав:Не прячеться, купив бронь, підтримує владу в екзистенціальній війні і рже шо воюю (реальні випадки)
Взагалі шампурить не збираюсь, в мене хватає розуму розуміти що більшість українського народу ухилянти і дезертири, співвідношення десь 1 до 15. ) так шо смислу не бачу.
Возможно, правда, як пишуть в потоколі, під час распітія спиртних напоїв на почвє внєзапновиникнувшої неприязні... но постараюсь в общєство пяним не вилазити. Вам тож не раджу бухати з убдшниками. :lol:
Проблема в принципі не в неприязні, з цим якось адекватна людина навчиться жити, проблема в тім що тут починаєш людей оцінювати корисністю, перестаєш питатись хто ти по жизні, пасажир?))) Основне питання нафіга ти?
І ще.
Коли щодня бачиш як гинуть достойні люди то ціна життя якихось ухилянтів сильно девальвує.

Полностью согласен с вами. Во всех выделенных пунктах.
Господар Вельзевула

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 січ, 2026 22:51

fox767676 написав:
  Господар Вельзевула написав:Вы куда-то собрались?

за 3 недели надо будет сделать работу рассчитанную 2 месяца
все про принципу паретто - 80% работы делается в 20% времени :mrgreen:
ну и прокачаться во всех смыслах - проффесионально, физически а в идеале поботать диалектику с политэкономией.
приходится подыматься чтобы не спуститься по пирамиде. иначе крышка.
У нас реально социал-дарвинизм про который вы пишете, если не лезть вверх - окажешься внизу. А в условиях катастрофы вокруг это может быть фатально.
Где-то через месяц вернусь, а скорей и на выходных "не смогу смолчать"

О,вы мне напомнили моего друга-айтишника, тот вечно в прокрастинации и бухает, а когда его собираются выгонять- то срочно садится работать :mrgreen:
У него вообще прикольно-не раз засыпал ужранный на митингах по видеосвязи, с храпом,и либеральные заказчики могли только отметить, что мол " ты наверное плохо спал ночью, name"?
Особенно толерантны шведы в этом смысле.
Господар Вельзевула

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 січ, 2026 22:54

candle645 написав:У мене на жаль немає його практичного досвіду, але є відповідні знання які сподіваюсь будуть корисними.
А в мене є знання які можу тобі підкинути
1 Якщо є 12 млн офіційно працюючих , з яких 2 млн Бюджетники - то чи правильно(достатньо) щоб бюджетники жили за 18+5% податку з зарплати працюючих
2 Якщо є 11 млн пенсіонерів, на 12 млн працюючих - то чи правильно (достатньо) щоб пенсіонери жили за 22% ЄСВ від зарплати працюючих

І якщо це правильно - то поясни
а куди тоді йде ПДВ (особливо те яке оподатковує зарплату з податками на зарплату)
акцизні збори
і пдв+мито від імпорту .

Оповідання про те що є ще якісь витрати крім зарплат -не йдуть ні в які ворота, бо будь які ТВОЇ витрати -це зарплати тих в кого ти купив товари/послуги...

Так само спробуй пояснити
чому
(12 млн працюючих*17000зарплати)+22% єсв)*12місяців=2987 млрд з яких Держава має взяти 20% ПДВ=498 млрд ... а вона всього взяла 306 млрд
а ще ж є інші доходи які оподатковуються ПДВ
Так що дослужиш - звертайся, я тобі на пальцях покажу де гетьманцеви з тебе дурня роблять...
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3001 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 04 січ, 2026 23:07

Shaman написав:
  ЛАД написав:Знову "Раша винувата". :)

так ЛАД, Раша - це вони почали пряму агресію в 2022 році, й досі намагаються переконати інших, що так й треба
Тут шаман и ещё некоторые регулярно рассказывали о том что "мир изменился" и "про міжнародні правила" и доказывали, что "сейчас всё иначе", в ответ на мои слова, что всё это работает, пока выгодно и удобно сильным. Когда не выгодно и мешает, то вся эта мишура отбрасывается.
А предлог и объяснение всегда находится.
В Ираке это было ОМП, которое так и не обнаружили.
В Венесуэле наркотики...

оце й є різниця - що комусь треба шукати підстави, а десь й так все зрозуміло. що, в Венесуєлі немає наркотиків - є. Ірак з чого почав, з агресії проти Кувейту? просто дав привід?

а чого на нас напали? яка підстава? змушують ЛАДа розмовляти української - оце так знущаються...

Да-а, подготовку ИРПпИ не пропьёшь.
Хотя вы уже этот уровень перещеголяли и приближаетесь к уровню Геббельса.

1. В агрессии раша виновата. Против Украины. К агрессии США против Венесуэлы она не имеет никакого отношения.
2. Я вам уже напоминал историю - агрессия Ирака против Кувейта была в августе 1990. И претензии Ирака были очень похожи на нынешние претензии США к Венесуэле - "они добывают нашу нефть". И, кстати, далеко не все были против Ирака - например, Иордания и Йемен поддержали захват Кувейта.
И освобождён Кувейт был в результате операций "Буря в пустыне" (17 января — 24 февраля 1991) и "Сабля пустыни" (24 февраля — 28 февраля 1991) уже к 1 марта 1991.
Окончательный разгром Ирака и ликвидация режима Саддама Хусейна состоялись уже весной 2003 и о Кувейте уже никто особо не вспоминал. Говорили об ОМП и "причастности к организации и финансировании международного терроризма". Оба обвинения подтверждений не нашли.
3. Наркотики в Венесуэле є.
Но не только в Венесуэле. В том же Афгане тоже были. Но в Афгане нет нефти.
Ну и наркотики вряд ли можно считать оправданием агрессии против страны.
4 "підстави" слово неоднозначное.
Здесь уже когда-то обсуждали разницу между поводом и причиной.
Когда есть причина, повод находится всегда.
Трамп нашёл повод в наркотиках, Путин в "освобождении Донбасса от гнёта бандеровцев".
Но и то, и другое никак не оправдывается "международными законами". И в отличие от Ирака в 1991 не было никаких резолюций ООН, оправдывающих агрессию.
Агрессия США против Венесуэлы ничем не отличается от агрессии РФ против нас.
То, что мы поддержали США, понятно. Выступать против них нам сейчас явно не с руки.
Но ваше оправдание оправдание американской агрессии явное двуличие.
Когда выгодно, можно/нужно вспомнить о "международных законах". Когда хочется, можно сделать вид, что никаких нарушений нет.
"оце й є різниця", - так, шаман? :)

P.s. Вы упрекаете sashaqbl, но давайте будем честными - сегодня вы такой же ухылянт, как Барабашов, Бетон или любой другой. А _hunter и BIGor отличаются только тем, что сбежали за границу. И один ближе к 1-й , а второй к 3-й группе по классификации Господаря Вельзевула.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 04 січ, 2026 23:43, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5382 раз.
Подякували: 4878 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 04 січ, 2026 23:41

ЛАД написав:Агрессия США против Венесуэлы ничем не отличается от агрессии РФ против нас.

Війська США окупували 25% Венесуели, розстріляли десятки тисяч цивільних, згвалтували жінок, дітей вивезли до концтаборів, підірвали ГЕС, знищили мости, нафтовидобуток, 10 мільйонів венесуельців втекли до сусідніх держав?
Чесно- не знав.
Water

Подякував: 68 раз.
Подякували: 252 раз.

Профіль

#<1 ... 1633616337163381633916340 ... 16379>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Water і 2 гостей