Українське військо переживає значну трансформацію кадрового складу. Протягом останніх двох років кількість жінок на офіцерських посадах у Збройних Силах України продемонструвала стрімкий ріст, збільшившись із 4% до 21%.
Как часто бывает в наших самых точных и честных СМИ, заголовок, вероятно, не совсем соответствует реальности. Из заголовка можно понять, что в ЗСУ уже 21% офицеров женщины. Но, вероятно, имеется ввиду, что 21% женщин в армии (т.е. каждая пятая женщина) являются офицерами.
а кінець 2024 – початок 2025 року вказують на зростання, з приблизними даними у понад 100-117 тисяч офіцерів у складі ЗСУ, на тлі загальної чисельності армії до 880-900 тисяч військовослужбовців. Кількість жінок-офіцерів значно зросла, досягнувши близько 21% від загального офіцерського складу, ...... Станом на початок 2025 року у Збройних Силах України служить понад 70 000 жінок, з них близько 5 500 – безпосередньо на передовій;
Отже в ЗСУ 70 000 жінок ( приблизно 8% від загальної кількості) з яких 23 000 офіцери (приблизно 21% від кількості офіцерів)
а кінець 2024 – початок 2025 року вказують на зростання, з приблизними даними у понад 100-117 тисяч офіцерів у складі ЗСУ, на тлі загальної чисельності армії до 880-900 тисяч військовослужбовців. Кількість жінок-офіцерів значно зросла, досягнувши близько 21% від загального офіцерського складу, ...... Станом на початок 2025 року у Збройних Силах України служить понад 70 000 жінок, з них близько 5 500 – безпосередньо на передовій;
Отже в ЗСУ 70 000 жінок ( приблизно 8% від загальної кількості) з яких 23 000 офіцери (приблизно 21% від кількості офіцерів) Як на мене - це досить багато
Так, крім того що багато, слід зауважити, що жінки йдуть до ЗСУ добровільно Серед моїх знайомих одна 35-річна нещодавно пішла дроноводом, інша (колєжанка, 40+) - на війні з 2022 р.
Отже в ЗСУ 70 000 жінок ( приблизно 8% від загальної кількості) з яких 23 000 офіцери (приблизно 21% від кількості офіцерів)
Як на мене - це досить багато
це просто ...., на декілька рот достатьно старлея или капитана а если прапорщик то и полк кино про чапаева смотрели ? я там купался , да , в Узене, которій он не перепліл ИЗУМИТЕЛЬНАЯ ПРИРОДА і женщины ,женщины казашки огонь ,особенно весной , зимой тоже но холодно
Востаннє редагувалось Vadim_ в Нед 04 січ, 2026 21:17, всього редагувалось 3 разів.
Не знаю, в чём не права Алиса, зато хорошо понимаю, в чём не прав автор этой поделки, переделавший хороший светлый фильм в современную мерзость. И "лучшая в мире советская школа" такого не воспитывала. То, что это выложил prodigy не удивляет. Хотя, впрочем, уже не удивляют и ваши "интеллектуальные" вопросы и высказывания.
Спробую пояснити Так Ви на фронті Так , я розумію що Вам важче ніж мені, а тому віддаю більшу половину мною створеного ВАМ Але коли Ви мене порівнюєте з тими хто в дупі вас бачив.. то що ви хочете отримати? аналогічну позицію від мене до ВАС ? Адже тоді ВИ програєте ПЕРШІ , у ВАС швидше ніж в тилу зникнуть харчі/патрони, у Ваших сімей швидше ніж в мене зникнуть гроші які Ви відправляєте з своїх карточок ВАС швидше за мене візьмуть в полон і так далі..
То може НІМБ над головою -добре... але не плюй в колодязь-прийдеться води напитись
А те що Ви не туди плюєте - чітко показують ті КОГО ви захищаєте. То як
А не признаєте так є приказка Якщо Бог хоче когось наказати -він забирає в нього розум...
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 04 січ, 2026 21:23, всього редагувалось 1 раз.
Отже в ЗСУ 70 000 жінок ( приблизно 8% від загальної кількості) з яких 23 000 офіцери (приблизно 21% від кількості офіцерів) Як на мене - це досить багато
Так, крім того що багато, слід зауважити, що жінки йдуть до ЗСУ добровільно
Ізраїль служба в армії обов`язкова як для жінок, так і для чоловіків. Я вже колись писав, у мене є знайома, яка служила в Ізраїльскій армії.