|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 02 бер, 2026 22:08
fox767676 написав: Xenon написав:Зеленский: После подписания перемирия в Украине, мы готовы отправить своих специалистов в ОАЭ, Катар, и Саудовскую Аравию, чтобы сбивать иранские БПЛА.
По рукам бить мамкиных геополитиков Кучмовская авантюра с миссией в Ираке ничему не научила
Ты так и не смог привести доказательства "парафирования" Стамбульских договоренностей Как влез со своим новым мнением ... Мамкин геополитик ... ты часто палишься ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 548 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 02 бер, 2026 22:13
Banderlog написав: Shaman написав:про те, що він радіє з війни й бажає їм воювати подовше (а відповідно й кількість жертв) - це як? хіба їм не треба якнайшвидше закінчити, як пропонує Трамп? яка ваша думка ЛАД?  ні не треба. Треба їх перестерігати від передчасного миру. Ми з Ладом не однодумці. Він совок, а значить інтернаціоналіст. я думаю що хай воюють поки не добються справедливості. Ніякої капітуляції.
правильно, оцей божевільний режим треба знищити, ніяких компромісів. а далі нехай іранці пробують створити щось більш притомну владу. тому так, за повне знищення релігійних мракобісів, в які шати вони б не рядилися 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 820 раз.
- Подякували: 1737 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 02 бер, 2026 22:17
Shaman написав: Banderlog написав: Shaman написав:про те, що він радіє з війни й бажає їм воювати подовше (а відповідно й кількість жертв) - це як? хіба їм не треба якнайшвидше закінчити, як пропонує Трамп? яка ваша думка ЛАД?  ні не треба. Треба їх перестерігати від передчасного миру. Ми з Ладом не однодумці. Він совок, а значить інтернаціоналіст. я думаю що хай воюють поки не добються справедливості. Ніякої капітуляції.
правильно, оцей божевільний режим треба знищити, ніяких компромісів. а далі нехай іранці пробують створити щось більш притомну владу. тому так, за повне знищення релігійних мракобісів, в які шати вони б не рядилися 
Підтримую ... Бо я за віру, але проти релігійних мракобісів в асортименті )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 02 бер, 2026 22:18
fox767676 написав: Hotab написав: fox767676 написав:По рукам бить мамкиных геополитиков Кучмовская авантюра с миссией в Ираке ничему не научила
А що там трапилось погано з місією? А то я смутно памʼятаю. Там країна наче грошей заробила, якісь може бонуси перед «партнерами». Ну і самі військові щось там заробили якісь гроші. На Ланоса
Може хтось і заробив С т.з. дипломатії і міжнародного позиціонування то був фейл. Іракську операцію не підтрумували ні Стара Європа, ні Глобальний Південь До України відношення стало прискіпливе, як до підручної США Але США кинули з НАТО у 2008. Індивідуально хай зарбляють у складі ПВК Не треба ці піднімати на рівень міжнародної політики
Індивідуальні заробітки там крихти, бо військові України в ті роки (і не тільки ті) були поставлені в такі рамки, що готові були за будь які гроші їхати помирати. І 18 таки загинули там. А основне заробляла держава. Те що політики в 2008 році не скористалися заробленими укр військовими в Іраку вістами - це ж питання до політиків того року. Та і ставлення Європи там було неоднозначно негативне. Так, Франція і Німеччина не підтримали в ООН, але повітряний простір надали, бази (? не памʼятаю). Брити активно брали участь, Італія, Іспанія, Португалія. Ну за Польшу і казати нема чого, вони не старі, але дуже активні. Я збирався (хотів) туди. Ясна що не в авіаційну компоненту. . Але не вийшло.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 405 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Пон 02 бер, 2026 22:18
Shaman написав: Banderlog написав: Shaman написав:про те, що він радіє з війни й бажає їм воювати подовше (а відповідно й кількість жертв) - це як? хіба їм не треба якнайшвидше закінчити, як пропонує Трамп? яка ваша думка ЛАД?  ні не треба. Треба їх перестерігати від передчасного миру. Ми з Ладом не однодумці. Він совок, а значить інтернаціоналіст. я думаю що хай воюють поки не добються справедливості. Ніякої капітуляції.
Ортодоксальних євреїв теж?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 02 бер, 2026 22:23
ЛАД написав: Shaman написав: ЛАД написав:... Но человек, сумевший почти 37 лет управлять не самой простой страной и не с самыми плохими результатами (приводил данные - по ВВП(ППС) на душу то же, что Украина, при этом достаточно сильная и неплохо вооружённая армия), наверное, чего-то стоит.
за такими критеріями й гітлер чогось вартий - за кілька років створив армію, що захопила пів-Європи. й відношення до хаменеї має бути відповідне - власне народ цей продемонстрував... upd й нагадую, знову забули, підприємницький талант - холдинг на багато мільярдів не кожен створить. хоча майже за сорок років...
В отличие от Гитлера Иран пока что никого не захватывал. А если бы Гитлер не начал "захоплювати пів-Європи", а сидел бы у себя в Германии, ограничившись аншлюссом Австрии и захватом Чехословакии, то неизвестно, как бы его сегодня оценивали. "власне народ цей продемонстрував" - який народ? Я тут приводил немного цитат об отношении к его убийству. Надеюсь, вы видели, если не удалили. Если надо, могу для вас поискать и ещё. Но вы почему-то уверены, что весь Иран на радостях пляшет. Не понятно, откуда у вас такие сведения. И вы ещё что-то там пишете о зашоренности. 
а хто спонсорує більшість терористів на Близькому Сході, не Іран? з метою дестабілізації. вже скільки, ті ж сорок років? Ліван має завдячувати саме Ірану за безлад в своїй країні. про декларування знищення Ізраілю теж мовчимо. якщо ви так уважно шукаєте, то напевне ж бачили, що багато хто святкував - "помер тот, помрет и этот". але не всі, ну не вигадуйте ЛАД, я слово "весь" не використовував, це ваша брехня. добре, хоч погоджуєтесь, що місце хамейні десь поруч з гітлером... а як щодо його підприємницького таланту, щось ви ніяк не хочете його визнати 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 02 бер, 2026 22:24
Banderlog написав: Shaman написав: Banderlog написав:ні не треба. Треба їх перестерігати від передчасного миру. Ми з Ладом не однодумці. Він совок, а значить інтернаціоналіст. я думаю що хай воюють поки не добються справедливості. Ніякої капітуляції.
добре, євреїв залишимо  вони жінок не гноблять 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 02 бер, 2026 22:27
Banderlog написав: Shaman написав:правильно, оцей божевільний режим треба знищити, ніяких компромісів. а далі нехай іранці пробують створити щось більш притомну владу. тому так, за повне знищення релігійних мракобісів, в які шати вони б не рядилися 
Хто про що, а ти про евреїв ... ) Не кажи потім, що ти не антисеміт ... з тебе це пре постійно
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 02 бер, 2026 22:29
pesikot написав: fox767676 написав: Xenon написав:Зеленский: После подписания перемирия в Украине, мы готовы отправить своих специалистов в ОАЭ, Катар, и Саудовскую Аравию, чтобы сбивать иранские БПЛА.
По рукам бить мамкиных геополитиков Кучмовская авантюра с миссией в Ираке ничему не научила
Ты так и не смог привести доказательства "парафирования" Стамбульских договоренностей
він з власного досвіду плутає "парафировать" с "парафинить", тому й не може 
Востаннє редагувалось Shaman в Пон 02 бер, 2026 22:31, всього редагувалось 2 разів.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 02 бер, 2026 22:29
pesikot написав:Ты так и не смог привести доказательства "парафирования" Стамбульских договоренностей
Все я привел кто умеет тот прочел а ты тупой и токсичный жлоб сколько ты на людей кидадся из-за своего невежества незнания школьной программы украинской литературы когда тебя тебя тригерили слова "силовик", "юродивый", "ломать шапки" я и так потратил дофига времени на попытки просветить тебя
Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 02 бер, 2026 22:33, всього редагувалось 2 разів.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
|