Ukrainian написав:24 лютого випустили 160 ракет, сьогодні в двічі менше. Чому так ?
пропорційна відповідь. Вибрали "лучшие из худших". Ніякого військового здобутку нема і близько, навіть ракета до СБУ ("центр принятия решений" ) не долетіла , Ось так "точність".
Starikan написав:Де західне ПРО? Яке було потрібне ще півроку тому? Чи в них самих немає? Чи бояться біснуватого?
Вам особисто хтось обіцяв закрити небо??
Так, ніхто не обіцяв закрити небо своїми силами, тобто вводити сюди війська НАТО разом з авіацією та ПРО. Тому що біснуватий одразу з початком війни наголосив ультіматум. Та й західні онолітеги не вірили, що Україна буде чинити опір і віддасть перевагу визвільній війні, а не ганьбі капітуляції, для них більш звичними є критерії та підхід 38-40 рр. Але навчити користуванню та передати ВСУ матчастину було можливо.
Дають - дякуйте. Не дають, то значить не можуть. Або дадуть пізніше.
От про це я і питаю - не можуть (самим не вистачає) чи не хочуть (бояться). А не про якісь обіцянки. Вашу грубість коментувати не буду.
Внаслідок сьогоднішніх обстрілів Києва російськими окупантами загинули шестеро людей.
Про це йдеться у повідомленні в Telegram-каналі Київської міської військової адміністрації.
"Внаслідок сьогоднішніх обстрілів 6 людей загинули, 51 постраждали, 12 врятовано та 24 евакуйовано", - повідомили у КМВ
Ще цікавий момент. За останні 2 тижні на росії впало 3 бойових літаки(небойові втрати). Як вважаєте, це проблеми з технікою чи екіпажами? Особливо цікавить думка Hotab
fler написав: не розуміючи, що нищать вони, насамперед, майбутнє своє та своїх нащадків.
+1000500 Упороті є упороті. Хоча коли нарешті до них дійде, то в них почнеться новий)) етап - згорів сарай, гори і хата. Так що скоріше АТАМАКСами хату...
Замість того, щоб дослухатися розумних людей (генералів і не тільки), які радили злиняти з України з заявою типу "цілі спецоперації досягнуті", дехто приймає рішення навпаки, влаштовує грандіозний замєс і вся рф тепер відгрібатиме десятиріччями. Президент Польщі Анджей Дуда у телефонній розмові з президентом України Володимиром Зеленським заявив про необхідність ізоляції Росії. "Ми говорили про необхідність ізоляції Росії, яка сьогодні вчинила масові воєнні злочини. Такі злочини, нагадаю, не мають давності та переслідуються в усьому світі. Сьогодні та завтра я обговорю це з іншими керівниками", - заявив Дуда. Сьогодні Дуда провів термінові консультації з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом. Розмова стосувалася сьогоднішніх російських бомбардувань цивільних об’єктів в Україні.
ПС. Пожежні служби Польщі перевіряють стан бомбосховищ країни та складають опис.Польща не перебуває під загрозою, але готується до найгіршого сценарію. ПС1. МІД Польщі радить своїм громадянам полишити територію Білорусі.
В авіації (навіть без війни і БД) завжди бувають чорні смуги, коли за короткий період виникають кілька авіакатастроф. Цьому нема пояснень. Бувало і у нас так. А потім довго нічого. Я б не шукав більш глибоких причин. Досвідчених льотчиків у них ще багато.
Starikan написав:Вашу грубість коментувати не буду.
Яку? Ви мені скажіть, звідки у вас оце "мені не дали"?? А вони у вас займали? Чи чому мали дати?
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 10 жов, 2022 20:36, всього редагувалось 1 раз.