В 1999 году Украина передала России в качестве оплаты за поставку природного газа 575 ракет Х-55 и Х-55СМ.[6] ... Х-55 — базовый вариант; Х-55СМ («изделие 125», РКВ-500Б) — вариант с увеличенной за счёт установки накладных конформных баков до 3500 км дальностью полёта. На вооружение принята в 1987 году; Х-555 — глубокая модификация ракеты Х-55 с улучшенной системой управления, в которой помимо инерциально-доплеровской системы, обеспечивающей коррекцию инерциальной навигационной системы по данным сравнения измеренной радиовысотомером высоты рельефа местности с цифровым эталоном, используется также оптико-электронная система коррекции и спутниковая навигация. Эти меры позволили добиться КВО порядка 20 м. Оснащается кассетной боевой частью, либо многофакторной (осколочно-фугасно-зажигательной), массой 410 кг. Увеличение массы БЧ привело к снижению запасов топлива и уменьшению до 2000 км дальности полёта ракеты. С конформными топливными баками дальность пуска увеличена до 2500 км.
Hotab написав: Ви мені скажіть, звідки у вас оце "мені не дали"?? А вони у вас займали? Чи чому мали дати?
Знайдіть у мене слова "мені", "у мене" і адресуйте свій гнів нашому керівництву, яке зараз на різних рівнях і просить, і навіть вимагає те, про що я писав.
Нагадаю, що в свій час НАТО теж нічого не займало у косоварів, і тим не менше втрутилося безпосередньо своїм військом (тобто фактор "хто кому винен" не є визначальним). Звісно, я прекрасно розумію різницю між Сербією і рашкою, хоча останню врешті-решт взагалі витіснили з цієї проблеми і не злякалися.
Якщо у вас на все це така нервова реакція, пропоную залишити цю тему.
Starikan написав:яке зараз на різних рівнях і просить, і навіть вимагає те, про що я писав.
Правильно робить. А звинувачує їх, як ви?
Starikan написав:НАТО теж нічого не займало у косоварів,
Той, хто дає, може сам вирішувати, кому що дати, а кому не дати. Як би нам (вам) було не неприємно, але ніхто нікому нічого не винен. Втямте це нарешті і припиніть когось в чомусь звинувачувати.