Для комбата "Варшава". Вчора пустили 80+, сьогодні 28. І тільки 8 не збито. І не факт, що всі 8 влучили . Ні, так Україну не знищити. Ш̶т̶у̶к̶а̶т̶у̶р̶-̶г̶і̶п̶с̶о̶к̶а̶р̶т̶о̶н̶щ̶и̶к̶ "комбат", міняй памперс і повертайся на батьківщину.
сегодня по Запорожью официально попали 12 ракет С300...
edvardd написав:сегодня по Запорожью официально попали 12 ракет С300...
С-300, Гради і Смерчі ніхто не рахує. Запоріжжя - це наразі прифронтове місто, як і Харків, прильоти туди будуть ще довго і багато. Ракет малої дальності в русні овердофіга.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Вів 11 жов, 2022 16:47, всього редагувалось 1 раз.
beee написав:сказав летчик і ракета знову потрапила по енергетичному обєкту Львова і пропала електрика - доповів садовий в 12:08, підтверджуючі мої слова.
Фігово попала. Більше схоже на правоту Хотаба, ніж на вашу.
заметка на 16.07
Внаслідок повторних ударів, під час яких три російські ракети досягли цілі, відновлені зв'язки були знову розірвані, а самі станції знищені. Наразі 30% Львова знову без світла.
pilker 30% - це напвено менше ніж 100%, як це було вчора? Та й зрештою, коментувати правдивість офіційної інформації я теж не буду. Я написав вище своє бачення. Вірити чи ні - це ваше право.
Каца вважають загрозою безпеці України через публікації в соцмережах. На порталі розмістили скріншоти зі сторінок Каца. На одній з них блогер заявляв, що "російська опозиція нікому нічого не має, особливо українцям".
Очередной российский либерал сломавшийся об украинский вопрос
PS. Кстати, где там ЛАД после вчерашних ракетных обстрелов ? Пусть расскажет о "хороших" русских и что тех, кто выпускает снаряды или ракеты нужно "понять и простить", потому что, для них это просто цель
edvardd написав:сегодня по Запорожью официально попали 12 ракет С300...
С-300, Гради і Смерчі ніхто не рахує. Запоріжжя - це наразі прифронтове місто, як і Харків, прильоти туди будуть ще довго і багато. Ракет малої дальності в русні овердофіга.