detroytred написав:На 100% впевнений, що обидва знають, як воно насправді.
Тебе наоборот не кажется. что на самом деле вообще никто не знает и не догадывается, как оно насправди.Уже год в головы втирают что попало масса источников и насправди очень малый процент оказывается правдой.
Те, що в голови пересічних втирають дуже багато навіть протиречивого -- це факт, очевидний. Як і те, що ми не знаємо, як воно насправді.
Я про інше. І на 100% впевнений, що такого рівня особи (навіть наш посол в США; вже не кажучи про самого посла США) пречудово знають, як воно насправді. Для них це очевидно. Це для них взагалі ні на йоту не є невідомим.
Це як, наприклад, Ви працюєте у корпорації на вищих рівнях корпорації. Різниця у вашій обізнаності і у тому, що знають люди, які від цієї корпорації далекі? Ми знаємо звідки? З того, що нам кажуть. А працівник корпорації високого рівня? З того, що власне сам знає, бачить, обговорює з колегами по корпорації такого ж рівня.
ЛАД написав:P.s. Прошу прощения, в Ваших цитатах убрал много разных смайликов. Не знаю, как Вам удаётся, но мне пишет: "допускается не более 5" и не отправляет. И просьба к Вам - если можно, разбивайте пост на несколько более коротких. Тяжело отвечать.
Я который раз утверждаю, что Долярчик и Боба никакие не военные.Нужно быть откровенно наивными, чтобы не понять этого.Вы посмотрите на посты Холявы и Фриза, и подумайте есть ли у них возможности строчить днями подобные портянки.
Хз, як можна безпідставно давати отакі звинувачення??? По суті звинувачення у брехні (вояків ЗСУ).
Я б на їхньому місці запропонував: раз вже так впевнені і не тримаєте свої звинувачення при собі, то які проблеми --- 2-5 куо. і я (наприклад, Успіх) доказую Вам, що справжній всл. Тобто з Вашого боку безпідставна брехня на особисту адресу.
Хоча і з Вашою впевненістю дивно, що Ви самі не запропонували їм!!! І брехунів на чисту воду виявили б, і грошей заробили, і головне -- навчили не брехати.
Хз. Навіщо пусті звинувачення або виправдання))) Справа тільки у ціні питання. За скільки готовий займатися цією фігнею -- навчити не брехати брехуна, навчитися самому безпідставно не кидатися звинуваченнями, да і взагалі -- з кимось зв'язуватися.
Якщо ж все рівно.... То навіщо тоді взагалі піднімати питанням про особистості. Хай хто хоче, то що хоче і вигадує.
тут за війну, як відбудовувати економіку - це в іншому місці
Давно предлагал не обсуждать здесь такие вопросы. Но когда регулярно пишут о том, почему не сделали перед войной "тысячи ракет" и "миллионы танков" и объясняют это исключительно нежеланием и дорогами...
особисто вам що дає тяжпром? такий собі радянський міф, що тяжпром - це добре, а ширпотреб погано? тому багато танків та тракторів, а одягти та взути нічого?
Мне лично тяжпром ничего не даёт. Я танки на завтрак не ем и тракторами не закусываю. А вот государству даёт. Не может государство быть экономически (да и просто) независимым, если выпускает только "одяг та взуття" и выращивает пщеницу-кукурузу. Такое бывает в редчайших случаях при крайне удачном стечении обстоятельств как в Н. Зеландии (остров, климат, ...). Странно, что это приходится объяснять и сегодня, когда хорошо видна необходимость тяжпрома.
Україна не велика країна, тому підтримувати всі галузі тяжпрому не може. є база для металургії - нехай буде металургія. й до речі с/г не обмежується тільки кукурудзою - харчова промисловість дуже різноманітна - теж треба розвивати, а не презирливо казати про с/г (у совку с/г дійсно було .опою)
Население некоторых стран Европы в 1993 году: Германия - 81,16 млн.; Франции - 59,11 млн.; Италия - 56,83 млн.; Украина - 52,18 млн.; Испании - 39,36 млн. Оце не велика країна? И не надо "підтримувати всі галузі тяжпрому", но и одной металлургии мало - это полусырьевая отрасль.
ви же не запропонуєте жодного методу, як зацікавити побудувати у нас якесь велике підприємство для іноземних корпорацій. думайте над цим. а поки що треба створювати умови для полегшення ведення бізнесу - а там щось проросте.
Вы меня ни с кем не путаете? Я, вроде, не Президент и даже не депутат.
з іншого боку - полегшення ведення бізнесу - це зменшення податків. що робимо з 10 млн пенсіонерами, у яких взагалі немає накопичень (теж наслідок СРСР)?
Вы уверены, что у нынешних (будущих) пенсионеров такие накопления будут? У некоторых, конечно. Но далеко не у всех.
На покупку продуктов питания и безалкогольных напитков в третьем квартале 2018 года украинцы тратили в среднем 44,5% своих доходов.
Об этом говорится в данных выборочного обследования условий жизни домохозяйств Государственной службы статистики. ....... На оплату коммунальных услуг украинцы в среднем тратили 8%... Доля одежды и обуви составляет 6,3% (475,09 грн),медицины - 4,2% (311,59 грн), транспорта - 4,6% (343,29 грн), отдыха и культуры - 2,6% (192,26 грн), образования - 1,3% (98,70 грн), ресторанов и гостиниц - 3,8% (286,19 грн).
В целом потребительские денежные расходы домохозяйств составляют 89,5% (6697,39 грн в месяц)
https://www.epravda.com.ua/rus/news/2019/02/5/644995/ На мой взгляд, данные несколько занижены, но и так красиво. А если отбросить верхние 5-10% населения, картина будет ещё краше. Это было в 2018. Сейчас в условиях войны ситуация наверняка хуже.
отож - немає их простих відповідей. легше зітхати, як добре було у СРСР з тяжпромом...
"Простих відповідей" дійсно немає. Но за 30 лет можно было бы что-то и найти. При желании. Но легче всё списывать на "радянські міфи" и посмеиваться над ними.
P.s. Да, не ответил на ваш вопрос в предыдущем посте: "поясніть, що малося на увазі:...". Вы перед этим сами ответили: "підтримка виробництва - це не дотування неефективного виробництва аж ніяк". Абсолютно верно, хотя иногда приходится прибегать и к дотированию, но это, конечно, не должно быть долгосрочным решением. Но есть и другие способы поддержки производителя. И, кстати, часто это может быть прямая политическая поддержка производителя на внешних рынках.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 12 лют, 2023 16:50, всього редагувалось 2 разів.