|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 16 кві, 2023 20:30
budivelnik написав:Є два варіанта розвитку подій 1 Скоренько виходимо на кордон не добиваючи ворога... Тоді вищі шанси вижити мають ми і наші діти....але якщо ворог не буде добитий- то добивати його прийдеться нашим дітям/внукам.... 2 От і виходить Або розуміємо власний ризик і ризикуємо своїм життям і життя дітей... Або перекладаємо ризик на плечі дітей/внуків... І в першому і в другому варіанті кількість загиблих буде меншою в першому і більшою в другому..
Я думаю, що ми йдемо до ліквідації рф в нинішньому вигляді. Можливо аж до заборони їм мати ядерну зброю. В рф вже від "зимового наступу" (Бахмут, Авдіївка, Вугледар) та нафтового ембарго вже тріщить по швах бюджет та досить шивидко зростає курс долара. Таки військові зарплати від війни та виплати по 5 млн. рублів за загиблих підкошують їх фінансову систему. Це ще гроші на закупівлі озброєнь не попали на ринок.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 16 кві, 2023 20:55
Denik написав:Я думаю, що ми йдемо до ліквідації рф в нинішньому вигляді. Можливо аж до заборони їм мати ядерну зброю. В рф вже від "зимового наступу" (Бахмут, Авдіївка, Вугледар) та нафтового ембарго вже тріщить по швах бюджет та досить шивидко зростає курс долара.
Шось чула про жест доброї волі з АЕС в Енергодарі (вивозять лікарів та ще когось звідти) та ніби патрушев подав у відставку  Хто може пояснити - це фейки чи ні? А то я останнім часом заплуталася в інфобрехні.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 кві, 2023 20:59
-
Kudrjavuy
-
-
- Подякував: 746 раз.
- Подякували: 887 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 кві, 2023 21:01
Shaman написав:питання не в грошах, з грошима більш-менш ок, а от те, що немає потреби у держави
Основна проблема саме в грошах. В нас нема бажання платити хоча б в стратегічно важливих галузях хоча б на рівні з ІТ галерми. А отримати науковця хоча б початкового рівня - це років 10 інвестицій + залучення топових вчених із закордону, а нормального професора і 20 років малувато.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 16 кві, 2023 21:07, всього редагувалось 2 разів.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 16 кві, 2023 21:03
fler написав: Denik написав:Я думаю, що ми йдемо до ліквідації рф в нинішньому вигляді. Можливо аж до заборони їм мати ядерну зброю. В рф вже від "зимового наступу" (Бахмут, Авдіївка, Вугледар) та нафтового ембарго вже тріщить по швах бюджет та досить шивидко зростає курс долара.
Шось чула про жест доброї волі з АЕС в Енергодарі (вивозять лікарів та ще когось звідти) та ніби патрушев подав у відставку  Хто може пояснити - це фейки чи ні? А то я останнім часом заплуталася в інфобрехні.
Будемо слідкувати
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 919 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 кві, 2023 21:33
fler написав: Denik написав:Я думаю, що ми йдемо до ліквідації рф в нинішньому вигляді. Можливо аж до заборони їм мати ядерну зброю. В рф вже від "зимового наступу" (Бахмут, Авдіївка, Вугледар) та нафтового ембарго вже тріщить по швах бюджет та досить шивидко зростає курс долара.
а я чув, що її не вмикають, бо нема можливості подавати згенеровану е.е.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 16 кві, 2023 21:49
Раз рашка ввела электронную мобилизацию - значит на данном этапе ситуация для них патовая, нужны человеческие ресурсы и много - растет неуверенность, мутные перспективы. По любому какие-то предложения существуют (типа отвести войска), и по любому большой бизнес рашки постоянно давит на верхушку о "договориться о сохранении лица" - те же Абрамович, Дерипаска.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 16 кві, 2023 22:08
fler написав:Шось чула про жест доброї волі з АЕС в Енергодарі (вивозять лікарів та ще когось звідти) та ніби патрушев подав у відставку Хто може пояснити - це фейки чи ні? А то я останнім часом заплуталася в інфобрехні.
В Енергодарі жест доброї волі може бути лише під загрозою оточення. А патрушев може звільнитися лише ногами вперед.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 17 кві, 2023 08:35
стосовно "хороших русских" і "як не стати драконом" (чого дуже боїться ЛАД) і взагалі навіщо в Українському інфопросторі "хороші руські", які продовжують працювати на кремль тільки більш м'якими методами (тк Дождь, Невзоров, Латиніна, Чічваркін, Фейгин, Ходарковский, Каспаров, Арестович, Гудков)
кгбист невзоров спалился не сегодня, он в 2018 резко переобулся, в чем была причина?
Невзоров:"я больше так не буду", напомнило классическое "Тузик, сер"
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3326 раз.
- Подякували: 3341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Пон 17 кві, 2023 17:26
fler написав:Основатель Gulagu net убежден, что расследование его команды разрушит карьеру и репутацию главы ЧВК "Вагнера". "После того, что мы обнародуем в понедельник, военная карьера Пригожина будет окончена", - угрожает Осечкин. 
Такі "обнародовалі". По великому рахунку, нічого нового - докази вбивства військовими ЧВК "Вагнера" дітей, мирних жителів, поранених бійців. Хіба інші військові рф такого не робили? Так, звісно, ці докази згодяться в суді, але до чого тут репутація Пригожина?Точніше, чим його репутація відрізняється від Шойгу, Герасімова та іже з ними? Всі ж однакові, нє? Здається, що вирішили "повісити всіх собак" на одного. Цаб-відбувайло.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
|