detroytred написав: Тут треба, як колись влучно зазначив Порошенко "започаткувати нові принципи...". Корінець саме там. Тому можете скільки завгодно кидати в мене тапцями, а відповідальність саме на Петрі. Бо саме він прогавив вікно. А тепер ніякий наступник вже нічого не змінить. І майбутній наступник теж. Тому дорого це все буде. Переможемо. Але дуже дорого.
Какое "окно"? Мы уже получили по носу от Европы, которая в нарушение всех договоренностей (и, между прочим, договора об Ассоциации) запретила импорт с/х из Украины.
кстати для меня это хорошая новость, армию кормить надо? аграрии всё продадут, потом будем просить фин.помощь на еду для армии. Запретили выезд м18-60, с/х продукцию надо тоже запретить вывозить. Кто то не купит себе новый лексус, но и морковка будет не па50, а па15 как раньше. Внутренний рынок никто не отменял.
fler написав: В разговоре с Милли прозвучала «готовность идти на серьезные уступки для того, чтобы сохранить жизни российских военных и не допустить боевых действий в Крыму». На какие именно уступки готов пойти глава Генштаба и фигурировал ли в разговоре Мелитополь (от которого Герасимов и генералы, которые его поддерживают, по информации ряда источников, готовы отказаться), собеседник не знает. Но мы обязательно узнаем эту информацию. Милли, кстати, в ответ на просьбу обещать ничего не стал, но сказал, что передаст ее украинским военным. На момент публикации этого поста никакого ответа из Киева не последовало. https://t.me/evpatoriyachat2/216356
Очень слабо верится (мягко говоря). А все разговоры о военном возвращении Крыма - в лучшем случае ИПСО, в худшем - пустой треп.
Schmit написав:Приведені в статті експерди (і не тільки) на безперервних ток-шоу до виборів 2019 прямо (або через критику 5-го) піарили Зе.
Из вашей ссылки, абсолютно все упоминания "экспердов" о Зеленском:
Михайло Погребінський Обурювався, що слова Зеленського в бік Росії — це «хамський тон» та «хуліганство».
Андрій Пальчевський Розповідав, що під час президентських дебатів тогочасна влада мала останній шанс «просто грохнуть» Зеленського.
Під час президентських виборів і до сьогодні публічно підтримує Володимира Зеленського.
Віталій Журавський критикував спрямований проти Росії виступ президента Володимира Зеленського в ООН, мовляв, спічрайтерів «партії війни» треба звільнити.
Вадим Карасьов Розказував, що Зеленському неприємно бачити, як Медведчук звільняє полонених, бо так нова команда втрачає монополію на «цю стратегію».
Олександр Охріменко А ось так він оцінив виступ президента Володимира Зеленського в ООН: «Чисто позорився. Те, що він там ніс — нічого особливого. Оце не тре було говорить. Я не знаю, хто йому цю дурню написав. Хто написав — вигнати. Ну не так виступають в ООН, якщо ви хочете, щоб вас піарили [...] Не говорив оцю дурню з патрончиком. Це дурня. Чого ти таку дурню несеш, Господи?! Та це вже Порошенко й всі говорили. Не треба це. Хочеш сподобатися — говори про щось реальне, що цікавить світ. Екологію».
Валентин Землянський пропонував: «Якщо Зеленський не хоче вирішувати питання з газом — давайте директиви Бойку і Медведчуку».
Дату в статті ви бачите? Жовтень 2019 - вже навіть після парламентських. Я ж вказав, що піарили вони до виборів, а після - почали потроху критикувати по наростаючій і аж до блокування.
detroytred написав: Тут треба, як колись влучно зазначив Порошенко "започаткувати нові принципи...". Корінець саме там. Тому можете скільки завгодно кидати в мене тапцями, а відповідальність саме на Петрі. Бо саме він прогавив вікно. А тепер ніякий наступник вже нічого не змінить. І майбутній наступник теж. Тому дорого це все буде. Переможемо. Але дуже дорого.
Какое "окно"? Мы уже получили по носу от Европы, которая в нарушение всех договоренностей (и, между прочим, договора об Ассоциации) запретила импорт с/х из Украины.
Мне вот интересно А когда это Европа запретила импорт с/х из Украины ?
Как сообщает польская радиостанция RMF FM, первые транспортные средства с продуктами питания из Украины, которые пересекут пункт пропуска "Дорогуск" в Люблинском воеводстве, поедут в Германию и Нидерланды. В этих грузовиках – крупы, кукуруза и яйца.
Starikan написав:Я уже писал: После окончания войны или после 4 июля 2024 года (когда закончится разрешение на пребывание в США) - что произойдет раньше.
Хотаб На захист Долярчика, що він там щось у відпустці отримав)) Тут отаке буває: "За даними слідства схема діяла протягом 9 місяців, а завдані державі збитки становлять щонайменше 1 млн грн.
«З початку повномасштабного вторгнення росії керівництво батальйону систематично преміювали підлеглих, які перебувають у зоні проведення бойових дій. Проте, принаймні 2 військових, щомісячно одержуючи виплати від 30 до 100 тис. грн, продовжували перебувати на території Рівненської області. Серед них, зокрема, донька та колишня дружина заступника командира частини, які зараз є військовослужбовцями цієї частини», - йдеться у дописі." https://varta1.com.ua/news/kerivnictvo- ... 63975.html Тобто Успіх, як мінімум, там. А оці дуже далеко.
Хоча, на мій погляд, ті всл, хто в тилу, але у складних умовах (ліси, поля, приміщення без опалення, води, і т.д.) заслуговують на премії.
В даному випадку малось на увазі вікно для реформ, змін в середині країни. Після Революції Гідності. Таке вже наврядчи колись повториться. Тобто наврядчи колись з'являться такі умови. Післяреволюційні...
Тепер буде тільки дуже повільний еволюційний процес. Кволі зміни. Ще й з сподіваймося, що в позитивному напрямку.
Як у відео від Шмідта: на руках був флешрояль, а скористалися цим малоефективно.