sergey_sryvkin написав:Закарпаття голосувало так само, як і Мар'їнка.
знову поширюємо брехню? згідно статті Марїнка віддала 89% за Якуновича, а Закарпаття тільки 41%, з них переважна частка це голоси зацікавлених чиновників, їх родин, бюджетників, нацменшин та фальсифікації
Ну звісно, "нас було мало і то були не ми". А за Зеленського теж не голосували?..
дуже переконливо: Тимошенко проти Януковича, ще для ЮВТ колір переконливий, з якого штабу карта?
sergey_sryvkin написав:Закарпаття голосувало так само, як і Мар'їнка.
знову поширюємо брехню? згідно статті Марїнка віддала 89% за Якуновича, а Закарпаття тільки 41%, з них переважна частка це голоси зацікавлених чиновників, їх родин, бюджетників, нацменшин та фальсифікації
lapay написав:Ми вже досягли чимало, ні план А) фюрера - посадити медведчука в Києві, ні план Б) з Новоросією від Тирасполя до Харкова. У них вийшло тільки обрізаний план Б). Більше вони захопити не можуть, а що буде, якщо ми теж не зможемо виконати свій план А) - кордони 1991, ні план Б) - кордони 2021?
Якщо ми не зможемо виконати ні план А, ні план Б, то буде, можливо, план В. Можливо навіть недалеко від теперішньої ЛБЗ. А може й гірше. Я цього не виключаю. Але наразі в нас є зброя, є техніка, є фінансова підтрика, є постачання боєприпасів. Тому поки що говорити про це - зрада.
prodigy написав:сьогодні вночі ППО працювало, 6 калібрів , 35 шахедів (31 збили), ще якась кількість х22. за 15 місяців ця була яскрава, може ще дві такі
Як людина, яка народилася і виросла на Закарпатті, має там батьків і купу родичів, можу відповідально заявити - Закарпаття голосувало не згірш Мар'їнки чи Краматорська. Тому незрозумілі такі посилання.
Letusrock написав:згідно статті Марїнка віддала 89% за Якуновича, а Закарпаття тільки 41%, з них переважна частка це голоси зацікавлених чиновників, їх родин, бюджетників, нацменшин та фальсифікації
Розкажіть, звідки прийшов у ВР Медведчук у 98му році? Про балог які стопроцентно обираються і завжди вчасно перевзуваються..
Востаннє редагувалось sashaqbl в Сер 19 лип, 2023 09:55, всього редагувалось 1 раз.
prodigy написав:є декілька сценаріїв розвитку подій, але ймовірність деяких дуже низька: 1) ЗСУ проривають фронт у 3х напрямках -Олешкі, Такмак, Волноваха і "стремітельним домкратом" витискають орків до Криму і Таганрогу, тобто виходять на стан на 23лютого 2022р 2) ЗСУ проривають фронт в одному напрямку-Олешкі визволяють Скадовск і зупиняються. 3) ЗСУ відбивають атаки і контр-атакують і до листопада просуваються по лінії Токмак-Волноваха, але зупиняється на підступах , тобто вперед по лінії фронту на 20-25км 4) просування ще повільніше, 5-10км за наступні 3 місяці
Мені найімовірнішими здаються другий та третій варіанти. Четвертий менш ймовірний. Перший малоймовірний, але повністю виключати його теж не варто.
ЛАД написав:Читая их сообщения, маю великі сумніви. Москва и Питер пока особо войну не ощущают. Рассчитывать на крах росс. экономики я бы не стал. Единственный вариант для нас - военная победа и освобождение оккупированных территорий силой. Но для этого нужно гораздо больше современного оружия.
Можливо й так, можливо й ні. Чомусь хуйло виступав з заявами про завершення мобілізації. Чомусь, якщо вірити нашій розвідці(та й не тільки), з навчальних центрів вивезли мобіків, а нових не завозять.
sashaqbl написав:Закарпаття голосувало не згірш Мар'їнки чи Краматорська. Тому незрозумілі такі посилання.
різниця в 50% в результатах голосування це для вас "не гірш" ? ви гуманітарій?
sashaqbl написав:звідки прийшов у ВР Медведчук у 98му році? Про балог які стопроцентно обираються і завжди вчасно перевзуваються
в кожній області є свій Балога і не один. Медведчук в ті роки був би легко обраний практично в будь-якій області, Закарпаттю просто не пощастило що він вибрав нашу. А так я міг би висувати притензії до вас наприклад