fox767676 написав:[quote="5628911:beee"]А я взял и ВЛК прошел в Голосеевском. І що, "плоскостопіє","гіпертрофія лівого шлуночка" набуті неприродним режимом навантажень ?
Та не, рядовой я. Придатний.
Помню договорились всем потоком с историчкой, распределили билеты. Мне сказали тянуть 24. А я наугад тяну и сдаю на отлично. Никогда не давал взяток и не косил. От того и все беды. Нужно быть как все
Какой ещё рядовой? Старлей а может и кэп Самая зверская военка у вас на Лазаряна была Хер закосишь даже со штукой в кармане(не посещать но получить звёзды) Хуже наверно только потом(при вашем обучении по годам) в "ракетке" было Там абитуру строем выпускали даже в Материк выпить или в кино в Орион
не ходил я на военку. Выступал на согласованиях. Мне можно после призеров Европы
Успіх написав:Тож, бідних країн є багато - можна наймати добровольців на вогневу за 2,5К$/міс(більше, ніж па-раша платить ) і далі собі спокійно в тилу піднімати штангу, або вже НЕ ховатись під спідницею Флер!
Ти неправильно перетворюєш зерна на пекельні борошна . З таким успіхом, зайве навчати укрпілотів англійської. Достатньо взяти , хапонути як ТЦК любого пересічного , для якого англійська то рідна. Запихнути в F16 і на Москву. У найманства є інша сторона медалі , там гроші на першому місці.
Успіх написав:Тож, бідних країн є багато - можна наймати добровольців на вогневу за 2,5К$/міс(більше, ніж па-раша платить ) і далі собі спокійно в тилу піднімати штангу, або вже НЕ ховатись під спідницею Флер!
Ти неправильно перетворюєш зерна на пекельні борошна . З таким успіхом, зайве навчати укрпілотів англійської. Достатньо взяти , хапонути як ТЦК любого пересічного , для якого англійська то рідна. Запихнути в F16 і на Москву. У найманства є інша сторона медалі , там гроші на першому місці.
з тренінгами в Трускавці депутатів прокатило, так що турборежимі із Успіха одноразовий пілот на раз-два
Успіх написав:Тож, все ж таки я б розглядав "запозичення/найм/викуп/оренду" чоловіків з бідних країн! Навіщо їм жити в ніщиті(і також в небезпеці/криміналітет ще той там), заробляючи 50-100дол/міс, якщо можна піти в Україну найманцем за 1000-2000-3000 на місяць!!!
Так рашка їм більше дасть. А з нашими турбопатріотичними жлобо-ухилянтами ціну не перебити. Треба їх самих припахувати потихесеньку, бо так діла не буде
Для того, щоб вербувати, потрібно як мінімум було бути присутніми в тих бідних країнах.
Росія у зв'язку з дефіцитом солдатів для війни в Україні проводить мобілізацію на тимчасово окупованих територіях, а також шукає добровольців за кордоном. Як повідомляє Reuters, зокрема, йде активне вербування громадян Куби для участі у війні, підготовку перед відправкою на фронт пройшли вже понад 100 кубинців. Як пише видання, кубинським добровольцям Росія готова платити по 200 тис.рублів ([u]$2100) на місяць, і вони охоче погоджуються, оскільки це більш ніж в 100 разів перевищує середньомісячну державну зарплату на Кубі, що становить $17. При цьому контракт укладається на один рік [/u]і передбачає бонус у розмірі 195 000 рублів ($2 000), а також 15 днів відпустки після перших шести місяців роботи. https://gazeta.ua/articles/np/_rosiya-v ... ki/1159504
Ну от - а я вам тут про що кажу?! Навіть, ворог швидше зорієнтувався в цьому питанні!
Тож, бідних країн є багато - можна наймати добровольців на вогневу за 2,5К$/міс(більше, ніж па-раша платить ) і далі собі спокійно в тилу піднімати штангу, або вже НЕ ховатись під спідницею Флер!
beee написав:А я взял и ВЛК прошел в Голосеевском. І що, "плоскостопіє","гіпертрофія лівого шлуночка" набуті неприродним режимом навантажень ?
Та не, рядовой я. Придатний.
Помню договорились всем потоком с историчкой, распределили билеты. Мне сказали тянуть 24. А я наугад тяну и сдаю на отлично. Никогда не давал взяток и не косил. От того и все беды. Нужно быть как все
Какой ещё рядовой? Старлей а может и кэп Самая зверская военка у вас на Лазаряна была Хер закосишь даже со штукой в кармане(не посещать но получить звёзды) Хуже наверно только потом(при вашем обучении по годам) в "ракетке" было Там абитуру строем выпускали даже в Материк выпить или в кино в Орион
не ходил я на военку. Выступал на согласованиях. Мне можно после призеров Европы[/quote]
Доброе утро . Всем душевного Здоровья .
Несколько человек превратили форум в не читаемое , ТУПОЕ ,лишенного тематики словоблудие .
Алкогольные фантазии , тупые предположения , полное отсутствие мысли .....
fler написав:Где кацапские разработки бпла и боевых роботов? Шахеды назвали Геранями?
Искандер, Кинжал, С-300 (старьё, но применили по-новому), Су-35, вертолёты, танки, Солнцепёк, Ураган-1М, Торнадо-С. Это так, навскидку, из общеизвестного. Но я говорил не только о военной технике.
Шось не бачу тут нічого про кацапські цифрові технології Зато хорошо вижу вознесение до небес руснявого вЯличия и преуменьшение наших научных достижений. Пропаганда так и прёт.
ПС. Українські ударні дрони 1 жовтня атакували російський авіазавод у Смоленську, де виробляли ракети Х-59. Три з чотирьох дронів влучили в ціль, значні пошкодження виробничих потужностей, порушено процес виробництва.
fler написав:......... Шось не бачу тут нічого про кацапські цифрові технології
Вам нужны цифровые технологии или боевые возможности?
Зато хорошо вижу вознесение до небес руснявого вЯличия и преуменьшение наших научных достижений. Пропаганда так и прёт.
Вы задали вопрос. Вам ответили. Сначала Water, потом я. Вместо возражений по сути (если они у Вас есть) Вы называете ответ на свой вопрос "вознесением до небес" и "пропагандой". Может, стоит проверить зрение и не задавать вопросы, на которые не хотите слышать ответы?
Ворогу(який нас теж тут підчитує) - треба теж "мізки запудрити"
А мене, можливо, треба на місяць забанити))
Там часом у новинах не пишуть, що літаків(хоч якихось) нам нададуть найближчим часом? Бо мені тут 2-3 пазли не вистачає до повноти картини... ))
Тож - ДОБРОГО РАНКУ!
США уникло бюджетного шутдауна на наступні 45 днів, із палким привітом: "дєнєг нєт, но ви дєржитєсь". Вчи англійську, будеш незамінним в ООН, як хотаб із 8..10куе в місяць.