konstantin kirovograd написав:Schmit а зачем было полгода всем чинушам с телека во главе с самыми главными расказывать что летом в Крыму будем пока суровикин зубы и бетонные доты ставил с которыз марафон ржал....ещё и уже несколько тысяч чиновников набрали уже которые будут в деакупированом крыму работать.Дуристика какая-то
Сумно. Недооцінка ворога срашніше переоцінки. А як можна було переоцінити свої сили, не маючи переваги в авіації - в голову не вкладається.
ИМХО після перемоги в нас буде 6-9 місяців, щоб знести преЗЕдента з трону. Або нас чекає його перетворення в повну копію х..., а України - в малоросію.
Ви ще оптиміст. Моє ІМХО-відлік тих 9 місяців вже розпочався.
холява написав: Сколько же еще вас , обычных людишек, идущих на все ради денег . Вносящих смуту ,обман . Смешно и страшно читать ваши аргументы , человека одетого в форму ЗСУ .
Обичних скільки? Думаю більше чим необичних. Чєловєк в формє зсу? Це типу не достоін бєсчєстний чєловєк носить форму? ))) Так якого я прєзрєнний єврєй її ношу? І даж в отпуск не можу піти? Я Вам більше скажу, якщо війна буде до травня і я сохраню свою продажну шкуру я стану штабс капітаном))).
Я Прошу Прощения , но не следует к моим словам добавлять свои . Я в отпуске тоже не был (получил компенсацию).Работал круглосуточно . Человек носящий форму ЗСУ ,должен быть более прагматично и ПАТРИОТИЧНО настроен , а не делать выводы про бесчестье . Про национальность и продвижение по службе РЕЧИ НЕ БЫЛО . Победа будет за нами !
А про Польшу скажу так ... Интересы моей страны , воюющей , несущей на себе такие людские потери ,материальный и финансовый груз , мне роднее и ближе . Не думаю , что в АП глупыши и не понимали что делают , когда пошли даже на конфликтную ситуацию . Каждый отстаивает свои интересы .
Це точно - посратись бикуючи з Польщею, з міністром оборони Великобританії, з президентом Німеччнини, напружені відносини з Байденом під час війни, це надзвичайно своєобразно
с польшей я вообще был в шоке,то обнимались целовались и тут такая жесть.Хотя им то пох они себе натырили на сотни поколений это нам потом тут макушку чухать как всё востановиться и жить если вокруг будут по границе недружелёбные кацапы белорусы приднестровье венгры и ещё и поляков раздраконят
вы в шоке от того, что люди, а тем более, государства генетически сострадают исключительно первой степени родства, а с остальными взаимодействуют по степени выгоды, находя точки соприкосновения? так это природа человека. про братство народов - ложь. умение политика - найти выгоду из любой проблемы всех государств вокруг. это называется "национальные интересы". обиженные с предъявами остались в начальных классах школы на второй год. такого в международных отношениях не существует.
Banderlog написав:Зараз тцк пакують в буси і завозять на комісії.
Тцк дає можливість розкритись потенційним героям:
речник Полтавського військкомату Роман Істомін: Мені відомий не один випадок, коли чоловіки, які не бажали служити, потрапляючи в підрозділ, абсолютно змінювалися і ставали прекрасними воїнами. Бо поруч воюють побратими, яких вони не могли підвести, бо перед підрозділом стоять якісь завдання, які потрібно виконати. Зрештою, на фронті приходить усвідомлення, що за твоєю спиною знаходиться цивільне населення, яке ти тепер повинен захищати. https://telegraf.com.ua/ukr/ukraina/202 ... omatu-chii
Востаннє редагувалось Ой+ в Нед 08 жов, 2023 15:01, всього редагувалось 1 раз.
холява написав: Сколько же еще вас , обычных людишек, идущих на все ради денег . Вносящих смуту ,обман . Смешно и страшно читать ваши аргументы , человека одетого в форму ЗСУ .
Обичних скільки? Думаю більше чим необичних. Чєловєк в формє зсу? Це типу не достоін бєсчєстний чєловєк носить форму? ))) Так якого я прєзрєнний єврєй її ношу? І даж в отпуск не можу піти? Я Вам більше скажу, якщо війна буде до травня і я сохраню свою продажну шкуру я стану штабс капітаном))).
Я Прошу Прощения , но не следует к моим словам добавлять свои . Я в отпуске тоже не был (получил компенсацию).Работал круглосуточно . Человек носящий форму ЗСУ ,должен быть более прагматично и ПАТРИОТИЧНО настроен , а не делать выводы про бесчестье . Про национальность и продвижение по службе РЕЧИ НЕ БЫЛО . Победа будет за нами !
А про Польшу скажу так ... Интересы моей страны , воюющей , несущей на себе такие людские потери ,материальный и финансовый груз , мне роднее и ближе . Не думаю , что в АП глупыши и не понимали что делают , когда пошли даже на конфликтную ситуацию . Каждый отстаивает свои интересы .
Нагадало:
Прийшов до рабина «страждалець», скаржиться: «Господи, помилуй. Хатка маленька, купа дітей, стара мама на руках, дихати нічим, жити ніде …»-«А ти козу купи», – каже рабин. – «Яку козу?» – «Справжню! Яка бекає, яку доїти можна … »-«І куди мені цю козу привести?»-« Та прямо до себе в хату і приведи. Потім подивишся, що буде ». «Страждалець» купив козу, живе. Все, як було, так і залишилося: мама стара, діти, дихати нічим, жити ніде, та ще коза бекає, доїтися хоче. Знову «страждалець» йде до рабина: «Я збожеволію від такого життя! Повішуся! Що робити?»-«Продай козу». Продав і приходить знову до рабина: «Яка ж краса! Як без кози добре!».
konstantin kirovograd написав:Schmit а зачем было полгода всем чинушам с телека во главе с самыми главными расказывать что летом в Крыму будем пока суровикин зубы и бетонные доты ставил с которыз марафон ржал....ещё и уже несколько тысяч чиновников набрали уже которые будут в деакупированом крыму работать.Дуристика какая-то
Сумно. Недооцінка ворога срашніше переоцінки. А як можна було переоцінити свої сили, не маючи переваги в авіації - в голову не вкладається.
не можу математично зрозуміти стратегію: при рівних поставках боєприпасів і озброєння с рфієй, маючи різницю в 100 мільйонів (140-40), в чому матеаматично стратегія війни. навіть якщо втрати 1:1, кацапів залишиться 100 мільйонів. в чому полягає план?
холява написав:Не думаю , что в АП глупыши и не понимали что делают , когда пошли даже на конфликтную ситуацию .
Чесно кажучи, я раніше сильно сумнівався в цьому. Але прочитавши, що Шмигаль показав G7, я категорично переконався, що нами керують люди, які не розуміють, що творять. https://www.kmu.gov.ua/storage/app/site ... ikosti.pdf ИМХО таке нормально показувати як передвиборчу програму в 2019 р. українцям. А показувати через 4 роки при владі, маючи монобільшість, міжнародним партнерам це...
Прийшов до рабина «страждалець», скаржиться: «Господи, помилуй. Хатка маленька, купа дітей, стара мама на руках, дихати нічим, жити ніде …»-«А ти козу купи», – каже рабин. – «Яку козу?» – «Справжню! Яка бекає, яку доїти можна … »-«І куди мені цю козу привести?»-« Та прямо до себе в хату і приведи. Потім подивишся, що буде ». «Страждалець» купив козу, живе. Все, як було, так і залишилося: мама стара, діти, дихати нічим, жити ніде, та ще коза бекає, доїтися хоче. Знову «страждалець» йде до рабина: «Я збожеволію від такого життя! Повішуся! Що робити?»-«Продай козу». Продав і приходить знову до рабина: «Яка ж краса! Як без кози добре!».
Очень интересная и поучительная история .... Никогда ее не слышал . Где вы нашли такую мудрость ?
pesikot написав:З 2014 року таких припинень вогню було безліч - всі вони були порушені Россією. Бо говорити, що так звані ДНР і ЛНР - самостійні утворення, не приходится
Позаблоковість ? Це смерть для України, бо тоді наступного разу вони дійсно захоплять Україну парадним маршем
Статус мови ? Мови чи язика ? Якщо язика, то це смішно. Російскомовні Харьків, Одеса, Херсон обстрілюются рашистами, не жаліючи ракет Тож якось не в язике справа
Ще чекаю відповідей.
відповідей ? Не в язикє? Так смисл на кожних виборах це питання піднімати? Й давати комусь шанс роздувати вогонь. Я вважаю так я можу говорити й писати як хочу а держслужбовець повинен знати всі державні мови. До речі добре було б й англійську державною зробити. Чекаю Ваших аргументів по мовному питанню.
Мовне питання підняли саме ви. Тим самим, стали в один ряд з тими, хто роздмухує мовне питання А мовне питання зазвичай роздмухували риги, ОПЗЖ і прочі
Тому. В Україні державна мова - українська. Російський язик не може бути державним. Ні другим, ні третім, ні яким Язикове питання взагалі не потрібно піднімати
Banderlog написав: Тепер позаблоковість. Обіцяти не значить женитись. Щось не видно готовності нато за нас воювати.
А НАТО повинно за нас воювати, коли ми не в НАТО ? Ніт, не повинно Тому треба все зробити, щоб вступити в НАТО
А ви пропонуєте позаблоковість, щоб нам гарантовано ні НАТО, ні ще хтось допомогав
Чи ви вважаєте, що позаблоковість якось нас врятує від РФ ?
Banderlog написав: І даж не треба нам цілого нато однієї турції стало б з головою щоб москалям в чорнім морі ловити було нічого. Тільки не спішать наші союзники й партнери за нас зара заступатись
А вони і не повинні за нас воюювати Воюювати треба нам
І вони нам допомагають. Таж Турція своїми байрактарами
І про чорне море. Якщо ви щось пропустили, то Чорноморській флот РФ, в більшості звалив з Севастополя Сухогрузи, під захистом Великобританії, виходять з портів України