|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 08 жов, 2023 13:22
Schmit написав: Shaman написав: Schmit написав:Якою ціною ми їх "продавалюємо"? Скільки техніки і людей ми втрачаємо на це? - не знаємо, але здогадуємось. А результат чотирьох місяців контрнаступу по мінних полях без переваги авіації.... очікуваний. І попереджали ж. Тим часом на "Заході" йдуть невтішні процеси, а всередині країни операція "бусік" і Долярчики просять заміну. Так можна і допродавлюватись.
я на відміну від вас довіряю військовому керівництву. так, втрати були й будуть. на початку наступу було більше. якраз такий повільний темп обумовлений тим, що намагаються берегти особовий склад. пропонуйте, що робити - а то критикувати є багато бажаючих, робити нема кому...
Ну пропонував на початку літа забути про запорізький напрямок без F16-х. А що робити тепер - навіть не знаю, напевно бетонувати усі напрями і активно оборонятись.
тобто ще влітку перейти в оборону... теж варіант але знову ж кажу, ми не бачимо всієї картини. якщо вирішили нападати - то напевне були резони.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1643 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 08 жов, 2023 13:23
Василь-Рівне написав:він (Зеленський) забронзовів.
ИМХО після перемоги в нас буде 6-9 місяців, щоб знести преЗЕдента з трону. Або нас чекає його перетворення в повну копію х..., а України - в малоросію.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 жов, 2023 13:28
fler написав: thenewepic написав:Я вам скажу чесно - всі на форумі знають, що ви ...
Вкладчик1234, який полюбляв цитувати скандальне джерело "thenewepic..." на ковідній гілці...)) До чого ви перейшли на особистості? Відповідаю: thenewepic написав:вибачте, але я беру участь в інтернет-дискусіях не перший день, на мене такі демагогічні прийоми не діють.
вам написалу слушну пораду - перестаньте тягнути сюди всіляке непідтверджене (яке і не можу бути підтвердженим) лайно.
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 жов, 2023 13:30
Кучинелли написав: холява написав:Я УВЕРЕН и в нашей ПОБЕДЕ и в том ,что альтернативы Зеленскому НЕТ !
Ты один из немногих, кот я и др уважают.Но написал такую пустотелую фразу.Нужно наполнить смыслом.Что и как будет победой - конкретно.Президент что сделал, что не сделал бы другой и совершил ли он больше ошибок , чем достижений?
Хорошо , я попробую обосновать . Из всех, кто был президентом , Зеленский пока ,по моему субъективному мнению наиболее рукопожимаемый , реалистичный и самое главное , беззаветно преданный Украине . Может и были у него "косяки " с заработками до президенства , но во время своего президенства он не набивал свой карман деньгами . Были и ошибки с назначением людей на должности , которые они не имели право занимать . Он их менял , а не выходил и мычал , что мол человек незаменим . Он своеобразен , посмотрите , послушайте его выступления . Всегда с женой . Как бы подчеркивая , что ВОТ мой выбор ! А у меня плохого выбора быть не может ! И жена не подкачивает ....а только помогает Зеленскому . Смысл его президенства пока подчинен службе Украине, Не знаю ,наполнил ли я содержанием свои предидущие фразы , но я думаю так .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Нед 08 жов, 2023 13:57
Василь-Рівне про несколько исправных самолётов это не правда.Самолёты были и летали,сам видел.Понятно что их мало но не несколько...
-
konstantin kirovograd
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 257 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 08 жов, 2023 13:59
холява написав:Он своеобразен ,
Це точно - посратись бикуючи з Польщею, з міністром оборони Великобританії, з президентом Німеччнини, напружені відносини з Байденом під час війни, це надзвичайно своєобразно 
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7017 раз.
- Подякували: 3172 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Нед 08 жов, 2023 13:59
як вам втрата функціональності а не інвалідність:
-
flyman
-
-
- Подякував: 1607 раз.
- Подякували: 2852 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 08 жов, 2023 14:01
Schmit а зачем было полгода всем чинушам с телека во главе с самыми главными расказывать что летом в Крыму будем пока суровикин зубы и бетонные доты ставил с которыз марафон ржал....ещё и уже несколько тысяч чиновников набрали уже которые будут в деакупированом крыму работать.Дуристика какая-то
-
konstantin kirovograd
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 257 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Shaman написав:вже казав - шахеди, зброя терористів. нам нема сенсу вбивати цивільне населення - тому ми й не пускаємо шахеди. а от всілякі штаби та сухі доки - саме те.
и зачем перекручивать, я где то писал про мирняк? шахед прекрасно долетает до крымского моста. Давайте и мы будем запускать по 500 шахедов в месяц по их складам, э.станциям, ж/д узлам, мостам, казармам. Начнем с того есть они у нас или нет. Shaman написав:наразі раша виснажена набагато більше України,
значит у нас должны быть, а у них нет или заканчиваться
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 08 жов, 2023 14:04, всього редагувалось 3 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
konstantin kirovograd Дуже перепрошую, але я більше довіряю в цьому плані Залужному ніж Вам і чітко розумію, коли гарячий півень клюнув у дупу ЗЕ, то відразу знайшлись кошти на ремонт літаків які наразі і літають якимось дивом
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7017 раз.
- Подякували: 3172 раз.
-
-
Профіль
-
-
3