Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 52295230523152325233 ... 14844>
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 14:05

Василь-Рівне написав:
  холява написав:Он своеобразен ,

Це точно - посратись бикуючи з Польщею, з міністром оборони Великобританії, з президентом Німеччнини, напружені відносини з Байденом під час війни, це надзвичайно своєобразно :twisted:

с польшей я вообще был в шоке,то обнимались целовались и тут такая жесть.Хотя им то пох они себе натырили на сотни поколений это нам потом тут макушку чухать как всё востановиться и жить если вокруг будут по границе недружелёбные кацапы белорусы приднестровье венгры и ещё и поляков раздраконят
konstantin kirovograd

Подякував: 60 раз.
Подякували: 257 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 14:07

Василь-Рівне
ваше право коллега доверять или не доверять-просто несколько самолётов это не правда---самолёты были может десятки может сотня но не несколько.
konstantin kirovograd

Подякував: 60 раз.
Подякували: 257 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 14:09

холява написав:Смысл его президенства пока подчинен службе Украине,
Не знаю ,наполнил ли я содержанием свои предидущие фразы , но я думаю так .

Нет, и вообще, складывается впечатление, что функции президента у нас выполняет другой человек, регент, то бишь завхоз ОП.
reef

Подякував: 194 раз.
Подякували: 198 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 14:09

холява написав:
Сколько же еще вас , обычных людишек, идущих на все ради денег .
Вносящих смуту ,обман .
Смешно и страшно читать ваши аргументы , человека одетого в форму ЗСУ .

Обичних скільки? Думаю більше чим необичних. Чєловєк в формє зсу? Це типу не достоін бєсчєстний чєловєк носить форму? ))) Так якого я прєзрєнний єврєй її ношу? І даж в отпуск не можу піти? Я Вам більше скажу, якщо війна буде до травня і я сохраню свою продажну шкуру я стану штабс капітаном))).
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 14:13

Banderlog написав:
  pesikot написав:Если переговоры с РФ, то о чём ? Напишите предмет переговоров

Жду ваших ответов, господа ночные переговорщики :)
про припинення вогню. Про позаблоковість. Ну й ще статус мови.

З 2014 року таких припинень вогню було безліч - всі вони були порушені Россією. Бо говорити, що так звані ДНР і ЛНР - самостійні утворення, не приходится

Позаблоковість ? Це смерть для України, бо тоді наступного разу вони дійсно захоплять Україну парадним маршем

Статус мови ? Мови чи язика ? Якщо язика, то це смішно. Російскомовні Харьків, Одеса, Херсон обстрілюются рашистами, не жаліючи ракет
Тож якось не в язике справа

Ще чекаю відповідей.
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 14:17

Banderlog написав:
  sergey_sryvkin написав:
  Banderlog написав:про припинення вогню. Про позаблоковість. Ну й ще статус мови.

Ви на повному серйозі вважаєте, що москалів хвилює позаблоковість і статус мови?..
ні звичайно. Но це дасть їм змогу зберегти лице. Обявити своєму населенню побєду. вони теж в тупіку і без успіхів за рік ,тільки втрати.

Якби вони хотіли зберегти лице, то б нічого не починали

Але вони показали свою дегенеративную рязанскую харю убийцы, мародера и насильника і не збираються цю харю прибирати

Навіть більше, вони цим пишаються
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 14:21

reef написав:
  холява написав:Смысл его президенства пока подчинен службе Украине,
Не знаю ,наполнил ли я содержанием свои предидущие фразы , но я думаю так .

Нет, и вообще, складывается впечатление, что функции президента у нас выполняет другой человек, регент, то бишь завхоз ОП.

Я об этом давно говорю
но не так чтобы президента но получается де-факто типа вице-президента, так сказать "явочным порядком"...
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 14:24

Bobua написав:
  Banderlog написав:

про припинення вогню. Про позаблоковість. Ну й ще статус мови. Бо при такому розміні як зараз слідуючий хід це повна мобілізація. Того що змобілізували на контрнаступ було недостатньо а крім того були втрати і серйозні. Тому зараз треба поповнити втрати.відновити техніку. І переходити в оборону. Це щоб все лишилось як було. А щоб одрізати крим треба більше ніж було в травні.

Ще варіант -- домовитись про припин.вогню за умови проведення всеУкр. законного референдуму. Зі спостерігачами і всяке таке.

Референдуму з якими питаннями ?

Бо якось мені вже і смішно, і сумно одночасно ...

Ви насправді вважаєте, що рашисти примуть якісь результати референдуму, окрім капітуляції ?
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 14:45

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Василь-Рівне написав:
  холява написав:что альтернативы Зеленскому НЕТ !

При всій повазі до Вас як Героїчної особистості, принаймні для мене особисто, не погоджуюсь категорично, що в Україні немає жодного розумнішого, мудрішого та досвідченішого політика ніж він, особливо після сьогодні прочитаних слів Залужного: Невдовзі після російського вторгнення Залужний обговорив з Міллі боротьбу своєї країни за виживання: За словами українського генерала, Україна мала лише кілька справних літаків і терміново потребувала допомоги Заходу. Джерело: https://censor.net/ua/n3448154
Розумієте, так? Декілька літаків - ДЕКІЛЬКА !!! І відео як Залужний просив кошти на армію Ви, впевнений, також бачили і відповідь про дороги та шашлики і про нашу нашу розвідку який він вірить, а не американській, яка криком кричала про напад Ви також чули. Тому я не став би робити з нього ікону і героїзувати, а проаналізувавши тверезо всі його промахи на цій посаді, тут зовсім інші висновки напрошуються, зовсім, згадую БОгдана який мітко вказав причину їх розриву - він (Зеленський) забронзовів. :(
https://www.washingtonpost.com/world/2023/10/08/milley-zaluzhny-generals-bond-ukraine/
GALeon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 14:47

pesikot написав:
  Banderlog написав:

про припинення вогню. Про позаблоковість. Ну й ще статус мови.

З 2014 року таких припинень вогню було безліч - всі вони були порушені Россією. Бо говорити, що так звані ДНР і ЛНР - самостійні утворення, не приходится

Позаблоковість ? Це смерть для України, бо тоді наступного разу вони дійсно захоплять Україну парадним маршем

Статус мови ? Мови чи язика ? Якщо язика, то це смішно. Російскомовні Харьків, Одеса, Херсон обстрілюются рашистами, не жаліючи ракет
Тож якось не в язике справа

Ще чекаю відповідей.
відповідей ? Не в язикє? Так смисл на кожних виборах це питання піднімати? Й давати комусь шанс роздувати вогонь. Я вважаю так я можу говорити й писати як хочу а держслужбовець повинен знати всі державні мови. До речі добре було б й англійську державною зробити. Чекаю Ваших аргументів по мовному питанню. Тепер позаблоковість. Обіцяти не значить женитись. Щось не видно готовності нато за нас воювати. І даж не треба нам цілого нато однієї турції стало б з головою щоб москалям в чорнім морі ловити було нічого. Тільки не спішать наші союзники й партнери за нас зара заступатись. Даж от японія претензії за куріли має, но не вважає що прийшов удобний момент коли росія програє в Україні вдарити їй в спину. Шо мішає Римунії члену нато помогти молдові розібратись з придністровям під шумок? Не вдалий час? Були припинення вогню й всі нарушались. ну так цього разу ми нарушим, підготуємось краще, наклепаєм балістичних ракет танків домовимось про союз з японією й нарушим.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 52295230523152325233 ... 14844>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему