Це точно - посратись бикуючи з Польщею, з міністром оборони Великобританії, з президентом Німеччнини, напружені відносини з Байденом під час війни, це надзвичайно своєобразно
с польшей я вообще был в шоке,то обнимались целовались и тут такая жесть.Хотя им то пох они себе натырили на сотни поколений это нам потом тут макушку чухать как всё востановиться и жить если вокруг будут по границе недружелёбные кацапы белорусы приднестровье венгры и ещё и поляков раздраконят
Василь-Рівне ваше право коллега доверять или не доверять-просто несколько самолётов это не правда---самолёты были может десятки может сотня но не несколько.
холява написав: Сколько же еще вас , обычных людишек, идущих на все ради денег . Вносящих смуту ,обман . Смешно и страшно читать ваши аргументы , человека одетого в форму ЗСУ .
Обичних скільки? Думаю більше чим необичних. Чєловєк в формє зсу? Це типу не достоін бєсчєстний чєловєк носить форму? ))) Так якого я прєзрєнний єврєй її ношу? І даж в отпуск не можу піти? Я Вам більше скажу, якщо війна буде до травня і я сохраню свою продажну шкуру я стану штабс капітаном))).
pesikot написав:Если переговоры с РФ, то о чём ? Напишите предмет переговоров
Жду ваших ответов, господа ночные переговорщики
про припинення вогню. Про позаблоковість. Ну й ще статус мови.
З 2014 року таких припинень вогню було безліч - всі вони були порушені Россією. Бо говорити, що так звані ДНР і ЛНР - самостійні утворення, не приходится
Позаблоковість ? Це смерть для України, бо тоді наступного разу вони дійсно захоплять Україну парадним маршем
Статус мови ? Мови чи язика ? Якщо язика, то це смішно. Російскомовні Харьків, Одеса, Херсон обстрілюются рашистами, не жаліючи ракет Тож якось не в язике справа
про припинення вогню. Про позаблоковість. Ну й ще статус мови. Бо при такому розміні як зараз слідуючий хід це повна мобілізація. Того що змобілізували на контрнаступ було недостатньо а крім того були втрати і серйозні. Тому зараз треба поповнити втрати.відновити техніку. І переходити в оборону. Це щоб все лишилось як було. А щоб одрізати крим треба більше ніж було в травні.
Ще варіант -- домовитись про припин.вогню за умови проведення всеУкр. законного референдуму. Зі спостерігачами і всяке таке.
Референдуму з якими питаннями ?
Бо якось мені вже і смішно, і сумно одночасно ...
Ви насправді вважаєте, що рашисти примуть якісь результати референдуму, окрім капітуляції ?
При всій повазі до Вас як Героїчної особистості, принаймні для мене особисто, не погоджуюсь категорично, що в Україні немає жодного розумнішого, мудрішого та досвідченішого політика ніж він, особливо після сьогодні прочитаних слів Залужного: Невдовзі після російського вторгнення Залужний обговорив з Міллі боротьбу своєї країни за виживання: За словами українського генерала, Україна мала лише кілька справних літаків і терміново потребувала допомоги Заходу. Джерело: https://censor.net/ua/n3448154 Розумієте, так? Декілька літаків - ДЕКІЛЬКА !!! І відео як Залужний просив кошти на армію Ви, впевнений, також бачили і відповідь про дороги та шашлики і про нашу нашу розвідку який він вірить, а не американській, яка криком кричала про напад Ви також чули. Тому я не став би робити з нього ікону і героїзувати, а проаналізувавши тверезо всі його промахи на цій посаді, тут зовсім інші висновки напрошуються, зовсім, згадую БОгдана який мітко вказав причину їх розриву - він (Зеленський) забронзовів.
про припинення вогню. Про позаблоковість. Ну й ще статус мови.
З 2014 року таких припинень вогню було безліч - всі вони були порушені Россією. Бо говорити, що так звані ДНР і ЛНР - самостійні утворення, не приходится
Позаблоковість ? Це смерть для України, бо тоді наступного разу вони дійсно захоплять Україну парадним маршем
Статус мови ? Мови чи язика ? Якщо язика, то це смішно. Російскомовні Харьків, Одеса, Херсон обстрілюются рашистами, не жаліючи ракет Тож якось не в язике справа
Ще чекаю відповідей.
відповідей ? Не в язикє? Так смисл на кожних виборах це питання піднімати? Й давати комусь шанс роздувати вогонь. Я вважаю так я можу говорити й писати як хочу а держслужбовець повинен знати всі державні мови. До речі добре було б й англійську державною зробити. Чекаю Ваших аргументів по мовному питанню. Тепер позаблоковість. Обіцяти не значить женитись. Щось не видно готовності нато за нас воювати. І даж не треба нам цілого нато однієї турції стало б з головою щоб москалям в чорнім морі ловити було нічого. Тільки не спішать наші союзники й партнери за нас зара заступатись. Даж от японія претензії за куріли має, но не вважає що прийшов удобний момент коли росія програє в Україні вдарити їй в спину. Шо мішає Римунії члену нато помогти молдові розібратись з придністровям під шумок? Не вдалий час? Були припинення вогню й всі нарушались. ну так цього разу ми нарушим, підготуємось краще, наклепаєм балістичних ракет танків домовимось про союз з японією й нарушим.