|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 10 жов, 2023 22:23
helgas написав:Я веду конструктивний діалог з теми, що цікавить. Діалог це (грец. Διάλογος — «розмова») — літературна чи театральна форма усного чи письмового обміну висловлюваннями (репліками, питаннями та відповідями). Чи є зауваження щодо його проведення? Не бачу конструктиву, з вашого боку окрім нав'язливого бурмотіння та неконструктивного втручання в обговорення.
А ти не хотів би провести діалог, наприклад, в Бучі з умовним бурятом і запитати згідно якого міжнародного права він прийшов вбивати тебе, твоїх батьків, твоїх дітей? Може довів би йому щось. В чому твоє питання, буквоїд? Щоб захищати себе, близьких та своє майно (і може й пафосно звучить - Батьківщину) - тобі треба провести "логістичний ланцюг" аж від часів Конституції Орлика? Я також не рвусь у армію, але хоча б не нию тут "на підставі чого військовий стан", "чому обмеження 18/60", "чому комендантська година". П.с. Я б на місці іноземних держав взагалі закрив кордони для всіх. Бо до боягузливих бігунків ставляться добре лише тому, що наші герої солдати відважно б'ються з новітніми фашистами. А так могли б загнати у лагері з колючим дротом, як і роблять з африканськими біженцями.
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 10 жов, 2023 22:32
The_Rebel написав: helgas написав:Я веду конструктивний діалог з теми, що цікавить. Діалог це (грец. Διάλογος — «розмова») — літературна чи театральна форма усного чи письмового обміну висловлюваннями (репліками, питаннями та відповідями). Чи є зауваження щодо його проведення? Не бачу конструктиву, з вашого боку окрім нав'язливого бурмотіння та неконструктивного втручання в обговорення.
А ти не хотів би провести діалог, наприклад, в Бучі з умовним бурятом і запитати згідно якого міжнародного права він прийшов вбивати тебе, твоїх батьків, твоїх дітей? Може довів би йому щось. В чому твоє питання, буквоїд? Щоб захищати себе, близьких та своє майно (і може й пафосно звучить - Батьківщину) - тобі треба провести "логістичний ланцюг" аж від часів Конституції Орлика? Я також не рвусь у армію, але хоча б не нию тут "на підставі чого військовий стан", "чому обмеження 18/60", "чому комендантська година". П.с. Я б на місці іноземних держав взагалі закрив кордони для всіх. Бо до боягузливих бігунків ставляться добре лише тому, що наші герої солдати відважно б'ються з новітніми фашистами. А так могли б загнати у лагері з колючим дротом, як і роблять з африканськими біженцями.
па панятіям панятна, а згідно Конституції? Чи нам не в ЄС дорога, а в тайожний, таваріщі?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 10 жов, 2023 22:36
The_Rebel
Это ОНА . Сегодня не в настроении .
Фантастический день !
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 10 жов, 2023 22:44
flyman написав: The_Rebel написав: helgas написав:Я веду конструктивний діалог з теми, що цікавить. Діалог це (грец. Διάλογος — «розмова») — літературна чи театральна форма усного чи письмового обміну висловлюваннями (репліками, питаннями та відповідями). Чи є зауваження щодо його проведення? Не бачу конструктиву, з вашого боку окрім нав'язливого бурмотіння та неконструктивного втручання в обговорення.
па панятіям панятна, а згідно Конституції? Чи нам не в ЄС дорога, а в тайожний, таваріщі?
Стаття 65. Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України. Громадяни відбувають військову службу відповідно до закону Все! Звичайно, можна буквоїздити і знайти якісь невідповідності, бо ніщо не досконало. Навіть сказати, що саму Конституцію прийняли незаконно, вночі, в неробочий час. Але наскільки я вчив юриспунденцію в непрофільному вузі - є "буква закону", а є "дух закону". І в букві часто бувають невідповідності, але вони не мають блокувати "дух". Наприклад, якщо в Конституції (і навіть в Торі) Ізраілю записано, що в субота неробочий день, то це відміняється, коли тебе прийшли вбивати. Або судись потім по буквам, а тепер захищай себе, близьких і державу згідно духу закону П.с. Треба тобі було не тікати з Бучі, а взяти Конституцію і надавати нею по щокам буряту) Якщо не нашою, то їхньою, доки не показав на підставі якого пунку він прийшов
Востаннє редагувалось The_Rebel в Вів 10 жов, 2023 22:51, всього редагувалось 1 раз.
-
The_Rebel
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 10 жов, 2023 23:14
helgas написав: The_Rebel написав:А ти не хотів би провести діалог, наприклад, в Бучі з умовним бурятом і запитати згідно якого міжнародного права він прийшов вбивати тебе, твоїх батьків, твоїх дітей? Може довів би йому щось. В чому твоє питання, буквоїд? Щоб захищати себе, близьких та своє майно (і може й пафосно звучить - Батьківщину) - тобі треба провести "логістичний ланцюг" аж від часів Конституції Орлика? Я також не рвусь у армію, але хоча б не нию тут "на підставі чого військовий стан", "чому обмеження 18/60", "чому комендантська година". П.с. Я б на місці іноземних держав взагалі закрив кордони для всіх. Бо до боягузливих бігунків ставляться добре лише тому, що наші герої солдати відважно б'ються з новітніми фашистами. А так могли б загнати у лагері з колючим дротом, як і роблять з африканськими біженцями.
Тобто ви повністю виправдовуєте та підтримуєте ведення неконституційного ладу та застосування законодавства лише для простих громадян країни «Своїм – все, чужим – закон»?
Ці "прості громадяни" всі поголовно голосували за зелених, так усюди й писали: "треба простихлюдей, з народу", "треба просто перестати стріляти!", "треба просто домовитися посередині". Я коли пробував пояснювати, що кухар (комік) без досвіду не може управляти державою, хай спочатку піде попрацює мером рідного КР хоча б та набереться досвіду, то мені сміялися в лице. Я впевнений на 95%, що і ви за нього голосували по слову-маркеру " прості". А виявилося, що з "зелених" менше всього пішли на фронт з поміж усіх партій. То які тепер претензії? Ну і тут питання вже не про Конституцію, а про справедливість. Хтось відбиває в окопах нас та наше майно, а хтось ниє чому його не відпускають. А якщо в окопах також помахають конституцією і звалять гуртом за Карпати, то ви згадаєте конституцію в той час, коли бурят полізе вас насилувати? Ну добре, може ви молода й швидка, втікнете. А ваша мама, бабуся, перша вчителька, сусідка і всі хто не зможе втекти? Відкрийте кордони! Це неконституційно! Ну а самим слабшим із нашого суспільства просто не повезло. Ми за них не відповідаємо! Зате за кордоном солодко заспіваємо яка ми крута і згуртована нація
-
The_Rebel
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 10 жов, 2023 23:56
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 10 жов, 2023 23:59
helgas А ви медсестра чи чого вас не відпускають? П.с. Інше питання, а чого сусідні держави мають вас приймати? Ви там народилася? Вони так раді вас бачити? І інших 30 млн "які не беруть участь у діях"? Дуже всі обурюються засиллю чорних та арабів у Європі і радіють, коли їх десь не пускають. А в чому різниця з нашими біженцями? От зараз 2 млн палестинців захотять пожити десь у Берліні або на Лазурному побережжі. То мають їм всім дати місце, бо у них зараз погано? А у нас десятки мільйонів, і давайте всіх в Європу. Просто бо ми ті "хто не бере участь". Холява, Фріз, Долярчик, Бобуа, Бандерлог хай собі воюють, а всіх нас відпускайте бистріше, бо ми такі особливі
-
The_Rebel
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 11 жов, 2023 00:05
Цікаве інтерв'ю: Юрій Бутусов: Про ракетну програму України і КБ ЛУЧ; Про ситуацію на фронті - "кожен день це драма", Про справу Коломойського, Про нового міністра оборони - "Умерову треба дати час", Про Данілова, Єрмака і Зеленського, які досі не можуть розібратися, Про гучну справу розвідника Романа Червінського.
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 11 жов, 2023 00:15
The_Rebel написав:П.с. Інше питання, а чого сусідні держави мають вас приймати? Ви там народилася? Вони так раді вас бачити? І інших 30 млн "які не беруть участь у діях"? Дуже всі обурюються засиллю чорних та арабів у Європі і радіють, коли їх десь не пускають. А в чому різниця з нашими біженцями? От зараз 2 млн палестинців захотять пожити десь у Берліні або на Лазурному побережжі. То мають їм всім дати місце, бо у них зараз погано? А у нас десятки мільйонів, і давайте всіх в Європу. Просто бо ми ті "хто не бере участь". Холява, Фріз, Долярчик, Бобуа, Бандерлог хай собі воюють, а всіх нас відпускайте бистріше, бо ми такі особливі
Моя відповідь локанічна - тому що основна і єдина причина це порятунок, якомога більшої кількості життів людей. Саме тих людей, які жили і живуть на своїх територіях. Територія без тих людей – це вже інша територія та інша спільність. Ніщо не має більшої цінності та значущості.
-
helgas
-
-
- Заблокований
- Подякував: 61 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 жов, 2023 00:15
The_Rebel
Честно . Я удивлен вашим терпением .
....не буду комментировать . Наблюдаю дальше .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-