Не кричать чому не воюєш, бо зрозуміло, що такі боягузи як я (або ти) завжди напридумують відмазки) А просто не нити про обмеження 18/60, комендантську годину та інші моменти. Бо насправді у воюючій країні обмежень мало бути набагато більше. Хто боїться іти на фронт - то у другу зміну мали би йти виробляти зброю. І так з 24.02 і усі, без відмазок. Тоді б дійсно світ якось співчував і бачив, що нам треба допомагати. Та і всі були б згуртовані, бо вклали в перемогу (або хоча б боротьбу) кожен, що міг. Бо якщо переможемо (хоча б відіб'ємося), то всі бігунки в Європах будуть пишатися які вони круті українці. А якщо програємо - то мовчки асимілюватися, або називатися росіянами. Бачив я вже таке
Не кричать чому не воюєш, бо зрозуміло, що такі боягузи як я (або ти) завжди напридумують відмазки) А просто не нити про обмеження 18/60, комендантську годину та інші моменти. Бо насправді у воюючій країні обмежень мало бути набагато більше. Хто боїться іти на фронт - то у другу зміну мали би йти виробляти зброю. І так з 24.02 і усі, без відмазок. Тоді б дійсно світ якось співчував і бачив, що нам треба допомагати. Та і всі були б згуртовані, бо вклали в перемогу (або хоча б боротьбу) кожен, що міг. Бо якщо переможемо (хоча б відіб'ємося), то всі бігунки в Європах будуть пишатися які вони круті українці. А якщо програємо - то мовчки асимілюватися, або називатися росіянами. Бачив я вже таке
Я так розумію, що ви вже пішли? Напишіть швидше куди звертатися, де ті двозмінні заводи(новозбудовані Зекомандою звісно) працюють, то може й інші зголосятся.
The_Rebel написав:П.с. Інше питання, а чого сусідні держави мають вас приймати? Ви там народилася? Вони так раді вас бачити? І інших 30 млн "які не беруть участь у діях"? Дуже всі обурюються засиллю чорних та арабів у Європі і радіють, коли їх десь не пускають. А в чому різниця з нашими біженцями? От зараз 2 млн палестинців захотять пожити десь у Берліні або на Лазурному побережжі. То мають їм всім дати місце, бо у них зараз погано? А у нас десятки мільйонів, і давайте всіх в Європу. Просто бо ми ті "хто не бере участь". Холява, Фріз, Долярчик, Бобуа, Бандерлог хай собі воюють, а всіх нас відпускайте бистріше, бо ми такі особливі
Моя відповідь локанічна - тому що основна і єдина причина це порятунок, якомога більшої кількості життів людей. Саме тих людей, які жили і живуть на своїх територіях. Територія без тих людей – це вже інша територія та інша спільність. Ніщо не має більшої цінності та значущості.
Ви не особлива, зрозумійте. Нас усіх більше 30 млн. і ті території куди ви хочете виїхати - вони вже зайняті. Ви б хотіли поселити біля себе зараз мільйони палестинців, сирійців та інших? У них також єдина причина це порятунок. Але не тільки поселити, треба ж врятувати їх, надати їм житло, нагодувати, адже мови нашої вони не знають, одиниці з них знайдуть роботу. І це все ви маєте оплатити, піти на другу роботу, наприклад. Або поселити в себе вдома. Ну добре, зрозуміли, що всі не помістяться? Але хай тільки мене випустять (або Флая, або Вас), я програміст М18/60, знайду собі там роботу. Але мій старенький батько, мама, бабуся, немічна родичка, одинокий сусід, малолітня сестра... хай вони тут остаються, і хай їх захищає якийсь інший М18/60, бо я ж особливий, я ж "не беру участь"
The_Rebel написав:Не кричать чому не воюєш, бо зрозуміло, що такі боягузи як я (або ти) завжди напридумують відмазки) А просто не нити про обмеження 18/60, комендантську годину та інші моменти. Бо насправді у воюючій країні обмежень мало бути набагато більше. Хто боїться іти на фронт - то у другу зміну мали би йти виробляти зброю. І так з 24.02 і усі, без відмазок. Тоді б дійсно світ якось співчував і бачив, що нам треба допомагати. Та і всі були б згуртовані, бо вклали в перемогу (або хоча б боротьбу) кожен, що міг. Бо якщо переможемо (хоча б відіб'ємося), то всі бігунки в Європах будуть пишатися які вони круті українці. А якщо програємо - то мовчки асимілюватися, або називатися росіянами. Бачив я вже таке
Я так розумію, що ви вже пішли? Напишіть швидше куди звертатися, де ті двозмінні заводи(новозбудовані Зекомандою звісно) працюють, то може й інші зголосятся.
drevlyanin написав:Я так розумію, що ви вже пішли? Напишіть швидше куди звертатися, де ті двозмінні заводи(новозбудовані Зекомандою звісно) працюють, то може й інші зголосятся.
Правильно, тому треба було цей текст виділяти: Бо насправді у воюючій країні обмежень мало бути набагато більше. Саме це я й кажу, що у нас, як у воюючої держави, в тилу взагалі можна сказати, що нема ніяких обмежень. А люди ще й ниють, що їх конституційні права порушують))
- США поддерживают Израиль. Будут отправлены дополнительные силы в случае необходимости. В срочном порядке с Конгрессом будет проработано выделение средств на нужды Израиля. ........ - США окажут любую поддержку Израилю. Обеспечим страну достаточным количеством зенитных ракет - перехватчиков для того, чтобы тот мог защитить своих граждан. Это - безопасность для всего мира.
- Обращение к любому государству и организации - даже не думайте атаковать Израиль! Израиль обязан ответить на зверства.
- Пообещал Нетаниягу, что США дадут быстрый и решительный ответ.
Байден сказал: "Я обращаюсь к любому государству, любой организации, любому игроку - даже не думайте атаковать Израиль! Don’t. Мы гарантируем обеспечение любых оборонных нужд Израиля. От этих зверств просто воротит. Израиль обязан на это ответить”.
"Израиль имеет право и обязанность защищать себя и реагировать на нападения. Мы готовы вмешаться в случае необходимости", - сказал он.
Байден предостерег любую третью страну или организацию от попыток воспользоваться обострением в Израиле. Он также объявил о намерении в срочном порядке проработать с Конгрессом выделение дополнительных средств Израилю.
В Израиль прибыли американские силы специального назначения, подготовленные в ситуациях с заложниками, сообщил представитель Пентагона, США не исключают проведения операций по освобождению американцев.
"Что американский авианосец делает у побережья Израиля? Что он собирается делать? Они захватят Газу, нанеся удары по прилегающим районам, и начнут совершать серьезные массовые убийства", — сказал он.
Также Эрдоган раскритиковал блокаду Газы, заявив, что отключение электричества и воды противоречит правам человека.
Согласно распоряжению, в ближайшие дни все школы на территории страны будут закрыты. Занятия переводятся на удаленный режим.
Кроме того, предприятия к югу от Нетании и к северу от Негева могут быть открыты только при наличии свободного доступа к бомбоубежищам.
В этих районах действуют ограничения на собрания: до 10 человек на открытой местности, до 50 - в помещениях.
На севере, недалеко от границы с Ливаном, собрания ограничены до 30 человек на открытом пространстве, до 300 - в помещениях. Соответствующие директивы действуют до 18:00, 12 октября, с возможностью продления.