|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 16 жов, 2023 16:18
fox767676 написав: Успіх написав:Але ж ми пропонували і пропонуємо ПОЗМІННО!!! Забудьте, то нісенітниця з т.з. економіки та бізнесу.Держава навіть не спромоглося після 2014 на всеобуч з відривом від виробництва. Так шо якщо всі то твсі, до останнього подиху. І ніяких плюшек фронтовикам, по 3куо і т.і. Харчі, стандартна форма, 100 грам з тушонкою час від часу, все як в дідів
Так зване "хі-хікання" в тилу на рахунок такої пропозиції(позмінно) якби і зрозуміло, бо ви ж всі в безпечному тилу!(на 99%) А от давайте на хвильку уявимо, що ви всі, які принаймі тут є форумчани - вже 20й місяць знаходитесь на фронті. Що б ви тоді писали, от цікаво?  От справді цікаво, які варіанти ви б писали/пропонували? Тільки чесно? 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 16 жов, 2023 16:27
Успіх написав: fox767676 написав: Успіх написав:Але ж ми пропонували і пропонуємо ПОЗМІННО!!! Забудьте, то нісенітниця з т.з. економіки та бізнесу.Держава навіть не спромоглося після 2014 на всеобуч з відривом від виробництва. Так шо якщо всі то твсі, до останнього подиху. І ніяких плюшек фронтовикам, по 3куо і т.і. Харчі, стандартна форма, 100 грам з тушонкою час від часу, все як в дідів
Так зване "хі-хікання" в тилу на рахунок такої пропозиції(позмінно) якби і зрозуміло, бо ви ж всі в безпечному тилу!(на 99%) А от давайте на хвильку уявимо, що ви всі, які принаймі тут є форумчани - вже 20й місяць знаходитесь на фронті. Що б ви тоді писали, от цікаво?  От справді цікаво, які варіанти ви б писали/пропонували? Тільки чесно? 
Ротація туда-сюда, можлива лише для бюджетників та інших держслужбовців із силовиками. Все одно з них толку мало, тільки податки громадян проїдают, протирають штани та корупцію поширюють.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 16 жов, 2023 16:40
drevlyanin написав:............... п.с. Не можу зрозуміти вашої позиції щодо виробництва власної зброї: то ви жалкуєте, що Малишева не запускають в роботу, то зауважуєте іншим, що в нас нічого особливого не вийде в цьому напрямку.
Я не говорю, что ничего не выйдет. Многое можем, просто надо понимать, что можно и какие последствия. 1. В мирное время это приведёт к большим затратам и к снижению уровня жизни. После войны он и без того будет невысокий. 2. Сегодня можно и нужно осваивать военную продукцию. Но надо трезво оценивать перспективы и возможности. И не думать, что новое оружие можно сегодня за один день спроектировать, уже завтра получить серийный образец, а послезавтра применять его на фронте. Об этом писали и Микола_, и sashaqbl. Возможно, поэтому в прошлом году этим не занимались, рассчитывая на не затяжную войну и понимая, что до конца войны создать оружие не успеем, да и денег нет. 3. ЯО мы точно не сделаем независимо от наших возможностей - нам просто не разрешат этого сделать. Это возможно только в варианте Северной Кореи. Вряд ли здесь есть желающие такого варианта.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 16 жов, 2023 16:42
Успіх написав:Що б ви тоді писали, от цікаво? От справді цікаво, які варіанти ви б писали/пропонували? Тільки чесно?
писали бы тоже самое что пишешь ты. Только толку? форум не то место где решаются эти вопросы. Даже если форумчане напишут что полностью с тобой согласны, на что это повлияет? форум всего лишь обмен мнениями таких же пэрэсичных как я и ты.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 16 жов, 2023 16:52
Успіх написав:А от давайте на хвильку уявимо, що ви всі, які принаймі тут є форумчани - вже 20й місяць знаходитесь на фронті.
А давай уявимо що ти на моєму місці ...перших 15 років мого життя Або на місці моєї мами в перших 15 років(1940-1955) її життя... От цікаво - щоб ти тоді заспівав? Тому дякуй Богу що і квартирки нажив не напрягаючись і сам перед собою відчитався за халяву в 2014-2022 - перебуваючи зараз на фронті.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 16 жов, 2023 17:47
vitaliiangel написав: Успіх написав:Що б ви тоді писали, от цікаво? От справді цікаво, які варіанти ви б писали/пропонували? Тільки чесно? писали бы тоже самое что пишешь ты. Только толку? форум не то место где решаются эти вопросы. Даже если форумчане напишут что полностью с тобой согласны, на что это повлияет? форум всего лишь обмен мнениями таких же пэрэсичных как я и ты. 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 16 жов, 2023 18:10
budivelnik написав:Або на місці моєї мами в перших 15 років
или на месте вашей прабабушки. шо за бред...
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 16 жов, 2023 18:11
барабашов написав: flyman написав: fox767676 написав:Забудьте, то нісенітниця з т.з. економіки та бізнесу. Держава навіть не спромоглося після 2014 на всеобуч з відривом від виробництва. Так шо якщо всі то твсі, до останнього подиху. І ніяких плюшек фронтовикам, по 3куо і т.і. Харчі, стандартна форма, 100 грам з тушонкою час від часу, все як в дідів
і котам ковбаса
Пісєкотам і лише марки "політруківська"?
А все гадав, хто ж мене згадає, в контексті ковбаси котам  Тільки зауважу - pesikot'ам
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 16 жов, 2023 18:42
vitaliiangel написав: budivelnik написав:А давай уявимо що ти на моєму місці ...перших 15 років мого життя Або на місці моєї мами в перших 15 років(1940-1955) її життя... От цікаво - щоб ти тоді заспівав? Тому дякуй Богу що і квартирки нажив не напрягаючись і сам перед собою відчитався за халяву в 2014-2022 - перебуваючи зараз на фронті.
или на месте вашей прабабушки. шо за бред...
Хочеш поговорити? А про що? Про те що ти тупо вирізаєш цитату яка повністю змінює зміст повідомлення? Суть мого повідомлення в наступному В людини є падіння, є взлети...і саме тому людина крізь призму одного - повинна розуміти друге. Долярчик добре заробив до 2020...потім вирішив що схопив Бога за бороду і просрав практично все зароблене в пошуках пірамід... Потім прийшов 2022 який витягнув долярчика з лайна банкрота і закинув його в мільйон найшанованіших громадян України...ба більше , крім найшанованіших - ще й в найбілшоплачуваних...і що зробив долярчик? в нього знову закрутилась голова від успіху і він почав і далі нити. Правда його дописи останніх тижнів говорять про те що пє він вже менше а думає більше..і в нього є шанс.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 16 жов, 2023 18:46
budivelnik написав:Правда його дописи останніх тижнів говорять про те що пє він вже менше а думає більше..і в нього є шанс.
всё проще. у пациента был кризис, сейчас он идёт на поправку. Невозможно себя представить на чьём либо месте. Психика у людей разная. Один кайфует от унижений, другой страдает. Один кайфует что жены рядом нет, а долярчик страдает. Невозможно учесть пожелания каждого. В этом проблема.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2