Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 53005301530253035304 ... 14795>
Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 20:55

vitaliiangel написав:
Вице-премьер Федоров заявил https://t.me/zedigital/3742, что эта неделя стала рекордной по количеству пораженной при помощи беспилотников российской военной техники.

Ага

При этом ДАС кошмарит КБ "Луч" и другие предприятия
"Хочеться закрити заводи, лишайтеся тут самі", — керівник "Пожмашини" про кримінальну справу через повернення прибутків
В цьому році Державна аудитслужба України проводила перевірки закупівель Міноборони та ДСНС за 2022 рік. За їх результатами ДАСУ склала акти, в яких визнала будь-які прибутки, отримані українськими виробниками оборонної продукції, неправомірними та такими, що завдають збитків державі

Как как-то сделал правильное, так себе приписывают заслуги
Но не забывают, потом, это закошмарить
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 20:59

Успіх написав:
  flyman написав:
  budivelnik написав:Потім прийшов 2022 який витягнув долярчика з лайна банкрота

Більшості б таке банкротсво: 1к яка відчувається як 3к плюс кавалірка в прицентраллі ЛРЖН.
Оце ти дав будівельнику "не в брову, а в око!" :mrgreen:

Не знаю, звідки несе будівельник маячню про моє банкротство, бо:
1. Якщо про вкладення в бі-ту-бі, то я ж неодноразово писав, що "вийшов сухим з води", "вийшов в нуль"(тобто нічого не заробив, але і не втратив)
По пам'яті, то я вклав туди щось 10Кгрн, з яких коштами/кешбеком на картку мені впало ~7,5Кгрн, а решту на 2,5Кгрн я в магазині отоварив/взяв срібні ланцюжки на шию і руку(загалом 3шт) Я навіть їх фото викладав на тематичній гілці. Може воно там ще висить, якщо не потерли.
2. А якщо про мій бізнес - то він останніх ~ 2роки, якби вже не зростав у доларі. Тобто - мій дохід як коливався 16-20Кгрн/міс, так і не зростав останні 2р до початку повномасштабного вторгнення.
Тож - де тут таке страшне слово "банкрот"? :lol:

Тож, будівельник, як завжди - НЕправиЙ! :mrgreen: :lol:
Слова - банкрот, швидше підходить для бізнесу...
Бізнес який згенерував ДВІ квартирки- на момент реклами пірамід - повністю загнувся... і якби не 2022 - бігав би наш долярчик з пропозиціями продажу спочатку одної а потім і другої.

2019
https://forum.finance.ua/topic231373.html
В2В - як дізнатись, коли кінець цій "піраміді"?

А його перші зацікавленості житлом
Додано: Суб 06 тра, 2017 23:04
https://forum.finance.ua/topic50556.html?start=110#p4060288
Re: Забудовники Львова!

Так що наявність майна при відсутності доходу - це швидше проблема ніж благо.
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 16 жов, 2023 21:02, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 21:01

Успіх написав:
  flyman написав:
  budivelnik написав:Потім прийшов 2022 який витягнув долярчика з лайна банкрота

Більшості б таке банкротсво: 1к яка відчувається як 3к плюс кавалірка в прицентраллі ЛРЖН.

Но есть один нюанс ... опять это нюанс

У тебя к budivelnik есть много претензий, что он тебя не заменяет

А к flyman, что он тебя не заменяет, у тебя претензий нет
Ты flyman здесь на форуме подерживаешь

Выводы ? Да тут выводы самые простые

Долярчик просто трындыт. И это только один из выводов
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 21:06

Успіх написав:
  fox767676 написав:
  Успіх написав:Але ж ми пропонували і пропонуємо ПОЗМІННО!!!

Забудьте, то нісенітниця з т.з. економіки та бізнесу.
Держава навіть не спромоглося після 2014 на всеобуч з відривом від виробництва.
Так шо якщо всі то твсі, до останнього подиху.
І ніяких плюшек фронтовикам, по 3куо і т.і. Харчі, стандартна форма, 100 грам з тушонкою час від часу, все як в дідів
Так зване "хі-хікання" в тилу на рахунок такої пропозиції(позмінно) якби і зрозуміло, бо ви ж всі в безпечному тилу!(на 99%) :D

А от давайте на хвильку уявимо, що ви всі, які принаймі тут є форумчани - вже 20й місяць знаходитесь на фронті.
Що б ви тоді писали, от цікаво? ;)
От справді цікаво, які варіанти ви б писали/пропонували?
Тільки чесно? :wink:

баловство то все рєбячєство. Порожні розмови..
Пора взросліти, ізучайте марксізм- тіки бітійо опрєдєляє сознаніє. :lol:
https://youtu.be/_qGQn7FGqG0?si=CE2TIkf9gQ7n9Pgh
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 21:16

AndriyQ написав:
  ЛАД написав:...
3. ЯО мы точно не сделаем независимо от наших возможностей - нам просто не разрешат этого сделать. Это возможно только в варианте Северной Кореи. Вряд ли здесь есть желающие такого варианта.

На Будапештський меморандум всі успішно забили, тому ми маємо повне моральне право захищати себе всіма можливими засобами, включно з ЯЗ.

Як можна було обрати таких тупих політиків. Треба було передати ядерну зброю, але залишити право на виробництво у разі війни, окупації територій.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 21:25

budivelnik написав:
  Успіх написав:
  flyman написав:Більшості б таке банкротсво: 1к яка відчувається як 3к плюс кавалірка в прицентраллі ЛРЖН.

Не знаю, звідки несе будівельник маячню про моє банкротство, бо:
1. Якщо про вкладення в бі-ту-бі, то я ж неодноразово писав, що "вийшов сухим з води", "вийшов в нуль"(тобто нічого не заробив, але і не втратив)
По пам'яті, то я вклав туди щось 10Кгрн, з яких коштами/кешбеком на картку мені впало ~7,5Кгрн, а решту на 2,5Кгрн я в магазині отоварив/взяв срібні ланцюжки на шию і руку(загалом 3шт) Я навіть їх фото викладав на тематичній гілці. Може воно там ще висить, якщо не потерли.
2. А якщо про мій бізнес - то він останніх ~ 2роки, якби вже не зростав у доларі. Тобто - мій дохід як коливався 16-20Кгрн/міс, так і не зростав останні 2р до початку повномасштабного вторгнення.
Тож - де тут таке страшне слово "банкрот"? :lol:

Тож, будівельник, як завжди - НЕправиЙ! :mrgreen: :lol:
Слова - банкрот, швидше підходить для бізнесу...
Бізнес який згенерував ДВІ квартирки- на момент реклами пірамід - повністю загнувся... і якби не 2022 - бігав би наш долярчик з пропозиціями продажу спочатку одної а потім і другої.

16-20Кгрн чистого доходу ФОП, це "вийшов на плато", але "не загнувся". З часом інфляція би розмила те плато, але до пенсії би дотягнув лямку, ще би закінчив ремонт кавалірки і мав би "невелику добавку до пенсії" (с), а ще дружина могла би взяти пільгову іпотеку під 3%.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 22:01

flyman написав:16-20Кгрн чистого доходу ФОП, це "вийшов на плато", але "не загнувся".
1 Є бізнес, є заробітна плата найнятого.
Бізнес не може складатись з заробітної плати
А якщо бізнес генерує 16-20К( при умові самостійного стояння за прилавком) - то розвиватись він не має з чого , а значить буде загнивати.
З одного боку інфляція
З другого накладні розходи
З третього гетьманцев...
2 В 2019 я писав долярчику що він має пишатись тим що зміг за 5 років заробити на квартиру..але останній вибрав стежку ниття і пошуку пірамід.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 22:16

сургутской школе к младшеклассникам с лекцией о патриотизме пришёл уголовник-рецидивист

Роман Татаркин, бывший заключённый и «герой» войны в Украине посетил школу №29 в Сургуте. ASTRA выяснила, что в 2017 году он совершил две кражи с причинением ущерба потерпевшим, в 2019 году он и его компаньон совершили «хищение чужого имущества», а в 2020 году его арестовали за хищение аккумуляторной батареи из припаркованного автомобиля КАМАЗ. В 2022 году он поехал на войну добровольцем.
там еще видео есть. не буду выкладывать. кому интересно посмотрите https://t.me/astrapress/40498
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 16 жов, 2023 22:17, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 22:16

pesikot написав:
  vitaliiangel написав:
Вице-премьер Федоров заявил https://t.me/zedigital/3742, что эта неделя стала рекордной по количеству пораженной при помощи беспилотников российской военной техники.

Ага

При этом ДАС кошмарит КБ "Луч" и другие предприятия
"Хочеться закрити заводи, лишайтеся тут самі", — керівник "Пожмашини" про кримінальну справу через повернення прибутків
В цьому році Державна аудитслужба України проводила перевірки закупівель Міноборони та ДСНС за 2022 рік. За їх результатами ДАСУ склала акти, в яких визнала будь-які прибутки, отримані українськими виробниками оборонної продукції, неправомірними та такими, що завдають збитків державі

Как как-то сделал правильное, так себе приписывают заслуги
Но не забывают, потом, это закошмарить

2019-2022 - асфальт, какая разніца, послаблення армії, згортання оборонки...
2022 - ворожі війська у передмістях Києва, захоплений Південь...
2022-2023 - незламність, яйця, барабани, куртки, солярка...
2023 - свари з союзниками, допомога під загрозою.
2023 - знову наїзди на оборонку.
2023 - "воювати будуть усі".
2024 - ????
Висновок?

Zebra написав:Як можна було обрати таких тупих політиків. Треба було передати ядерну зброю, але залишити право на виробництво у разі війни, окупації територій.

Який нарід, такі і політики, такі і результати.
Востаннє редагувалось Schmit в Пон 16 жов, 2023 22:32, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 жов, 2023 00:00

Успіх написав:А от давайте на хвильку уявимо, що ви всі, які принаймі тут є форумчани - вже 20й місяць знаходитесь на фронті.
Що б ви тоді писали, от цікаво? ;)

Это зависит в качестве кого мы находились бы на фронте. Если в качестве стрелка то наверное ничего не писали бы, т.к. было бы не до писанины - а если в качестве начальника ГУР то наверное писали бы мемуары в перерывах между взрывами мостов и написанием докторской диссертации или что они там пишет. Короче "место сидения определяет точку зрения".
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

#<1 ... 53005301530253035304 ... 14795>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор