дякую за виправлення, а ще у нас замість "парасолька" кажуть амбрелла (від англійського umbrella), і ще інших пару тисяч слів трохи відрізняються від зазначених в словнику укр.мови. Це так, для загального розвитку
дякую за виправлення, а ще у нас замість "парасолька" кажуть амбрелла (від англійського umbrella), і ще інших пару тисяч слів трохи відрізняються від зазначених в словнику укр.мови. Це так, для загального розвитку
Дякую, тіки
"стараюсь" це якось по-россійські А амбрелла - це зовсім в інший бік
Hotab написав:Может есть хорошие страны? Которые любят тебя
хотаб ты меня любишь за всех вместе взятых. Если бы меня так Родина любила я был бы лучшим её сыном.
Вот че-то не слышал от тебя осуждений тех кто выехал, напримр на ветке про эмиграцию. Я не выезжал и продолжаю делать то что могу. Хотя работать стало очень тяжело. В 2022 было 6 месяцев простоя плюс ремонт повреждений за свой счёт. Определись со своей позицией. А то бегать по банкам плохо, а выехать из страны хорошо.
https://www.pravda.com.ua/news/2023/10/25/7425734/ Після кадрових змін керівництва обласних ТЦК темпи мобілізації в деяких регіонах суттєво знизились. Зараз є регіони, де раніше відсоток (мобілізації – УП) був 80, тепер – відсотків 10". На його думку, "висмикувати бойових офіцерів і ставити їх на чолі ТЦК" було нелогічно.
wild.tomcat написав:інформаційне поле передбачає, що інформація тут буде справді інформацією, а не мріями рожевоокулярників (якщо не сказати різкіше про носіїв цієї "інформації"), а місцями і взагалі відвертим лайном. інформацією адекватною і бажано з джерел, які заслуговують хоч на якусь довіру. рожевоокулярники своє маячнею підливають масла у вогонь не менше ніж зрадолюби, а може навіть і більше. бо своіми псевдобравурними новинами тільки відволікають уваги від нагальних проблем (ну що, які проблеми, звідки ж вони в нас, правда ж), що потребують вирішення, місцями негайного вирішення.
Та невже? Тобто українське іпсо - це "мрії рожевоокулярників" та "відверте лайно", яке тільки шкодить? Тоді кацапське іпсо, де інформація з точністю до навпаки, має підняти нам бойовий дух і налаштувати на перемогу? Нагадаю, що форум - це не офіційне джерело інформації, а обмін інфою з різних джерел і думками. Якщо ви не здатні фільтрувати інформацію, то це ваші проблеми і звинувачувати інших (тим більше, переходити на особистості, ставити діагнози тощо) немає сенсу. Ця гілка форуму - своєрідне поле битви, тут триває інфовійна, де повідомлення кожного - це певний внесок у нашу перемогу (чи навпаки). Тож чекаємо від вас корисну інформацію з посиланням на джерела.
Ну це вже геть перебір. На виділене відразу спливають в голові рядки, котрими мене зайопували в радянській школі: "И вновь продолжается бой, и сердцу тревожно в груди, и ленин такой молодой, и юный октябрь впереди"
Флер, вам потрібно зупинитися і спокійно поміркуваті. Тут нема ваших ворогів і їх пошук не несе ніякого конструктиву. А щодо реакції на ваші дописи... Люди вже по горло ситі телемарафоном і спроби перетягти той формат сьоди викликають відповідну реакцію. З повагою drevlyanin п.с. А взагалі цю гілку мабуть має сенс хоча б тимчасово закрити-занадто багато стало тут емоцій і срачів.
fler написав:Почнемо з кінця. До чого вкотре мій чоловік? Якого біса ви та інші вчепилися за нього, як воші за кожух? Я ж не кажу, що робити вашим дружинам чи подругам Тепер про медійні історії. У вас є докази? Ні? Навіщо тоді нагнітати? Тепер про взагалі.
Не хочеться доводити те, що очевидно будь кому, хто хоч трошки дружить зі здоровим глуздом. Але спробую. "Батальйоном" назвали підрозділ, в якому особового складу не набереться навіть на роту. Що це, як не медійна історія з голосною назвою? Так само, як і РДК - "корпус" у складі батальйону, в якому особового складу набереться на дві роти. Щодо зрадойобів - вони принаймні мають свою позицію. Погану, але відверту позицію. Ви ж закликаєте воювати до останнього тут на форумі, але ваш чоловік при цьому косить. В цьому вся печаль вашої позиції. Стосовно "ділитися корисною інформацією, яка допомагає наближати перемогу" - я обома руками за. Але ця інформація має бути правдивою і адекватною. Бо "два-три тижні" в стилі обдристовича потім виливаються в значне падіння моралі, коли виявляєтсья, що рожеві поні і єдинороги тільки в фантазіях окремих осіб.
+ Добавлю только.
Тут треба засуджувати ворога, підтримувати ЗСУ та ділитися корисною інформацією, яка допомагає наближати перемогу.
не верно. Врага все осуждают по умолчанию. Для этого не надо в каждом посте писать: "Ненавижу врага!" Не видел здесь ни одного человека, который бы не осуждал врагов. "Підтримувати ЗСУ" тоже надо не на форуме, а на деле. Какая информация на форуме может "наблизити перемогу"? Даже не представляю. Бравурные сообщения, имеющие мало общего с реальностью?