Там вище Бобюа пише про марнотратство/викидання їжі... - то в нашому прифронтовому тилу(у відносно тиловій зоні, хоч сюди теж "прилітає"...) в нас не тільки коти і пси довколишні ситі, а ще й один наш воїн додумався і... купив одній сусідці(старшій жіночці)порося - а що? І так залишки їжі відноситься їй(її курям,качкам) то буде і свинка підростати...
За його словами, зараз Росія переслідує п’ять головних цілей:
влаштовує "м'ясні" контрштурми, аби пройти хоча б 500 метрів для пропагандистської картинки; провокує інші осередки нестабільності в різних регіонах, аби відвернути увагу світу від підтримки України; намагається заморозити конфлікт, щоб звузити інтенсивність бойових дій й зберегти свою присутність в окупації, після чого вийти на наступні етапи війни; шукає ракети, снаряди, дрони у третіх країнах в межах умовного терористичного Альянсу; переводить війну в позиційну без істотного просування сторін, аби частково відновити вплив на глобальній дисекції.
Hotab написав:Может есть хорошие страны? Которые любят тебя
хотаб ты меня любишь за всех вместе взятых. Если бы меня так Родина любила я был бы лучшим её сыном.
Вот че-то не слышал от тебя осуждений тех кто выехал, напримр на ветке про эмиграцию. Я не выезжал и продолжаю делать то что могу. Хотя работать стало очень тяжело. В 2022 было 6 месяцев простоя плюс ремонт повреждений за свой счёт. Определись со своей позицией. А то бегать по банкам плохо, а выехать из страны хорошо.
По его версии, эти захватчики якобы сбили 24 самолета за 5 дней.
Шойгу, как всегда, натрындел ? Чи они записывали в самолеты и самый мелкий дрон ?
Я кожен їх брєдок не перевіряю, але коли був пост від Флер (фото с каналу МО РФ) , я перевірив і там все неправда. І по Мі8, і по літакам. (проте я можу щось не знати по ударам по літаковим аеродромам) . В той же час вони не сказали про дійсно втрачену нашу Мі24 (один пілот 200, другий не відчуває рук і ніг) . Але це не від їх роботи, а технічна проблема на бойовому курсі після нанесення удару. Думаю і цього разу все з пальця.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 25 жов, 2023 18:14, всього редагувалось 1 раз.