мій любий друже, я тільки констатую, що є розкол між інтересами голодранців -алкашні з фронту й поважних заможних патріотів в тилу. нащот па-здєть то я не успіх, я всьо розумію. Хіба ж я не понімаю, шо Ви крупная риба? Якщо лічно я буду вирішувати хто піде мінять успіха ,скажім якимсь незбагенним чином мене занесе в тцк, а Ви чи дражайщі наслєдніки попадетесь мені в міцні засмальцьовані руки то зі мною можно буде домовитись. воно звичайно ситуація малоймовірна, но чим довше тянеться війна й чим частіше там міняють персонал...
Покажіть муху з ким йому треба дружити. Бо до 60 р ще далеко, а повʼязані з ШРТ фантомні болі вже є.. саме там змусили кольнути вакцинку … тепер в ШРТ буде ТЦК примушувати муха любити і холодок. Після медку.
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 26 жов, 2023 23:33, всього редагувалось 1 раз.
мій любий друже, я тільки констатую, що є розкол між інтересами голодранців -алкашні з фронту й поважних заможних патріотів в тилу. нащот па-здєть то я не успіх, я всьо розумію. Хіба ж я не понімаю, шо Ви крупная риба? Якщо лічно я буду вирішувати хто піде мінять успіха ,скажім якимсь незбагенним чином мене занесе в тцк, а Ви чи дражайщі наслєдніки попадетесь мені в міцні засмальцьовані руки то зі мною можно буде домовитись. воно звичайно ситуація малоймовірна, но чим довше тянеться війна й чим частіше там міняють персонал...
Чому б не набрати в штат сіськасто-губастих ніжних баришень замість брутальних мужиків?
Чому б не набрати в штат сіськасто-губастих ніжних баришень замість брутальних мужиків?
це хибний шлях, відволікати будуть. Од Діла відволікати... І до того ж я з 17 листопада минулого року обдільон женським теплом. Пойміть мене правильно , не то щоб в армії взагалі не можливо було... то в мене лічні таракани в голові, рішив в 36 р вірним стати , женився... А так то імєються тут різні , од снайперш до діловодів, в основном медики. Ну й пани офіцери часом в запоріжжя їздять . З нашим забезпечення раз в місяць мож собі дозволити. ціни на губастеньких прийнятні.
12,5 млрд/50 000 = 250 000 осіб Зробили рокіровку 250 000 успіхів на 250 000 Будівельників.... І виходить 250 000 успіхів*2000*9місяців+0 донатів =_____________4 500 млн грн 250 000 Будівельників*(40000*9місяців+50000донатів)=102 500 млн грн
Де Україна кожних 9 місяців візьме ще 98 000 000 000 грн - які віддавали Будівельники і всравшись не віддадуть Успіхи
Про це Ви думаєте? Чи може якось змусите і успіхів змінитись щоб вони додали Ми зрозуміли і зобовязуємось прийшовши на ВІДПОЧИНОК платити по 1700 грн донатів/податків в день , що замінити тих хто пішов на фронт замість нас.
Блин. вы там вообще с головой дружите когда высказываете подобные предложения? Лично мое время стоит $30/час за первые ~35часов в неделю и $50+/час за последующие (даже сейчас несмотря на потерю квалификации за полтора года в ЗСУ и все риски связанные с войной есть клиенты готовые платить мне эти деньги). Как вы думаете - соглашусь ли я вместо службы 24/7 оплачиваемой по 2-3$/час тратить ежедневно 1 час своего свободного времени, чтобы "прийшовши на ВІДПОЧИНОК платити по 1700 грн донатів/податків в день"? Вопрос риторический ибо меня и еще несколько тысяч "ФОП КВЕД 62.x на 3й группе" (которые уже в ЗСУ) вы не замените - т.к. мозгов не хватит. А вот в качестве дополнительного мяса в подразделение Фриза, или носильщика буссоли к Долярчику - от вас действительно будет куда больше пользы чем от налогов/донатов которыми вы оправдываете свое нежелание их заменить.
Якщо припустити що від Будівельника пішло +/- 50 000 донатів+360000податків, то таких Будівельників
А если вспомнить, что это налоги не от физика/ФОПа а от целой ТОВ с 4-мя наемными сотрудниками? Сотни мобилизированых ФОП-ов продолжают платить +/- столько-же налогов в одиночку (цыферки, которые рисует государство я не считаю, ибо с ними получится вообще х2...) Донаты - как раз на 4 шины (которые вы тут упомянули) за 9 месяцев. Лучше чем ничего, но многие мои коллеги уже из Праги/Вроцлава/других более уютных мест продолжают донатить аналогичные суммы ежемесячно.
Скоріше за все, буде "безшовний" перехід із дотриманням поточного курсу.
Gulagu.net у Telegram повідомляє, що їх джерела спростовують цю інформацію. Й додає наступне:
P.S. Один из источников дополнительно рассказал, что периодически именно ФСО по согласованию с диктатором вбрасывает фейки о якобы смерти, скорой смерти или тяжёлых болезнях Путина, чтобы сбивать с толку тех, кто на самом деле располагает ресурсами и может решиться на организацию его ликвидации. Обычные хитрость и расчёт. Кто будет разрабатывать план спецоперации по ликвидации пожилого диктатора, который того и гляди скоро помрёт?