andrijk777 написав:Але на рік-два-три пізніше. Але це все "гадалки".
мурня це все .... били би далеко за уралом , ховалися в тайзі . зараз теж побираються , то до бульбаша підскок, то до кореяна, дай що є і до іранців в шльопках.
Letusrock написав:якраз показове чергове соплежуйство поляків з сьогоднішнім "обєктом".
Що за звичка притаманна ще з часів совка... Коли в СВОЇХ негараздах - винуваті ВСІ НАВКОЛО, але тільки не сам.... Поляки не повинні напрягатись бо летсуорку це не подобається американці не мусять переживати за Україну більше ніж за неї переживають українці... Коротше - кидайте звичку зеленої шобли шукати винуватих навколо. Почніть з себе. А полякам що вони винуваті - розповісте після Перемоги.
Що за звичка перекручувати з ніг на голову.. ну до чого тут негаразди та звинувачення? Мова про те що потрібно спочатку збити а потім наради проводити (а-ля Туреччина в 2015), показавши свою силу і рішучість (заради себе а не українців). Інакше путін може розгледіти мир і в очах НАТО))))))))))))). якщо вам ввижається щось інше, або якісь букви незнайомі то вибачте, буду писати по львівські щоб зрозуміліше
Letusrock написав:Мова про те що потрібно спочатку збити а потім наради проводити
Ніколи не користувались порадою Не кажіть що нам робити і ми не скажемо куди вам йти... Що робити з предметами над Польщею - залиште вибирати полякам... а то вони розскажуть вам в якому окопі ви повинні зараз сидіти...і при цьому будуть більше праві ніж ви
Ще раз На Польщу - ніхто не напав Польща - нам допомогла і допомагає
Тому спершу навчіться самі виконувати свій громадянський обовязок перед Державою в якій живете..і тільки після того , три рази перепросивши починайте питатись чи не були б ласкаві ваші друзі допомогти вам в питанні боротьби проти педерації.
Телеканал-партнер Черноморского флота объявил количество погибших моряков на БДК "Новочеркасск" Сотрудничающий с Черноморским флотом севастопольский телеканал НТС и вслед за ним интернет-издание "Новости Севастополя" сообщили о гибели 74 моряков на БДК "Новочеркасск", который затонул в порту Феодосии после ракетного удара в понедельник. ********** О содержании удаленной новости на сайте НТС можно судить по перепечатке на сайте "Новости Севастополя" (которая сохранилась). В публикации говорилось, что "74 моряка-черноморца погибли в ходе атаки ВСУ 26 декабря на корабль "Новочеркасск", ещё 27 получили ранения"
budivelnik написав:А я думаю що при умові нейтралітету від США-Британії...
Який такий нейтралітет США-Британії??? Британія воювала з Гітлером з 1939. А США 100% вступили б у війну незабаром на стороні Британії. Я не бажаю обговорювати варіанти історії, настільки далекі від реальності.
І США помагали СРСР не просто так, а цілком раціонально і з користю для себе. Я надіюсь очевидно якою.
Це сьогодні вони не дуже хочуть помагати Україні, тому що користі немає(примарна користь). А тоді розрахунок був тверезий. І помагали вони фактично своєму ворогу проти іншого(сильнішого) ворога!
Телеканал-партнер Черноморского флота объявил количество погибших моряков на БДК "Новочеркасск" Сотрудничающий с Черноморским флотом севастопольский телеканал НТС и вслед за ним интернет-издание "Новости Севастополя" сообщили о гибели 74 моряков на БДК "Новочеркасск", который затонул в порту Феодосии после ракетного удара в понедельник. ********** О содержании удаленной новости на сайте НТС можно судить по перепечатке на сайте "Новости Севастополя" (которая сохранилась). В публикации говорилось, что "74 моряка-черноморца погибли в ходе атаки ВСУ 26 декабря на корабль "Новочеркасск", ещё 27 получили ранения"
andrijk777 Пуйло заборонило оприлюднювати втрати. А цю втрату оприлюднилу і намагалися в городе дочерей охфіцеров обьявть траур. Це мега новость , патаму шо патерь нет, незначительние повреждения и подлежит восстановлению. Це елдак в жопу путина.
andrijk777 написав:Це сьогодні вони не дуже хочуть помагати Україні, тому що користі немає(примарна користь). А тоді розрахунок був тверезий. І помагали вони фактично своєму ворогу проти іншого(сильнішого) ворога!
Колись писав Капіталістична Німеччина напала на соціалістичний СРСР
Питання Кому повинна була допомагати капіталістична США з капіталістичною Великобританією...
А на рахунок війни Великобританія-Німеччина Так в той самий час СРСР ПІДПИСАВ договір про ненапад з Німеччиною Саме тому Німеччина й ризикнула напасти на Великобританію...
То що заважало Німеччині після нападу на СРСР заключити пакт про ненапад з Великобританією?
Так що хочете щось розглянути ( теоретично можливу перемогу срср без допомоги союзників) - то розглядайте й інші теоретично можливі варіанти(сша+англія+німеччина проти срср)
beee написав:слышал как в америке увольняют работников: нашли, например, кого-то дешевле и через 5 инут - вы уволены, вы нам больше не понадобитесь. к чему это. у нас здесь два фронта - те, кто пожил в ссср и "капиталисты" - новое поколение. так вот, ссср раздавало квартиры, давало работу, вследствие чего возникал "долг перед родиной". сегодня все мы: покупаем жильё самостоятельно, рожаем детей за деньги, учимся за деньги, содержим полностью страну (налогоплательщики) и мало того - на каждого налогоплательщика приходится если не ошибаюсь - 4 пенисонера, т.е. даже пенсии у сегодняшних налогоплательщиков не будет.
поэтому те, кто ратует про долг родине, эта норма перешла от советского прошлого. в современном мире, вы удивитесь, никто никому ничего не должен вообще. гражданин только платит за услуги, которые ему подходят. мало этого, каждый человек вправе выбирать любое гражданство, которое ему вздумается (с условиями его приобретения в другой стране есессно). вроде согласно конвенции это называется оптация.
Правильно мыслите ! Мне ,в современных условиях капитализма, было значительно легче работать . Официал , налоги ,(налоговая неожиданно ), соприкосновение -паритет , работаю дальше . К сожалению я ушел на войну и утратил бизнес . Я НИ О ЧЕМ НЕ ЖАЛЕЮ . ЭТО БЫЛ МОЙ ВЫБОР . Тяжело найти работу , но Слава Богу , все ХОРОШО .
Если вы выбрали другое гражданство, то выезжайте и больше не пишите на форуме . Вы осознано сделали свой выбор . НЕ скулите , что вы АХ.... ЫЙ , а вас не замечают . Единственное , оставьте свой паспорт в УКРАИНЕ . Это будет первым вам уроком --что такое гражданство .