vitaliian написав:Меня очень заинтересовала формулировка "украинцы смогут получить жилье с такими же характеристиками, как разрушенное, в любом городе по желанию" какие города выберут украинцы такие бюджеты и получат дотации. С одной стороны круто, у каждого погорельца есть возможность переехать в крупный город (они это заслужили здесь без сарказма) с другой мелким городкам может ничего не перепадёт.
Ну, тоді справді половина "ломануться"(забажають жити) в Львові, а дуга половина - в КиЙові))
Ехххххх...... думав таки, що хтось знає(з тутешніх колишніх/теперішніх військових) відповідь на моє питання (яке вчора задавав двічі і зараз написав в заголовку ) - але бачу, що такі тут не сидять/не заходять...
Успіх написав:Ехххххх...... думав таки, що хтось знає(з тутешніх колишніх/теперішніх військових) відповідь на моє питання (яке вчора задавав двічі і зараз написав в заголовку ) - але бачу, що такі тут не сидять/не заходять...
вы разве сам по себе служите? у вас должны быть командиры, штаб, какой-то офицер по работе с личным составом. не у кого спросить?
Успіх написав:Ехххххх...... думав таки, що хтось знає(з тутешніх колишніх/теперішніх військових) відповідь на моє питання (яке вчора задавав двічі і зараз написав в заголовку ) - але бачу, що такі тут не сидять/не заходять...
вы разве сам по себе служите? у вас должны быть командиры, штаб, какой-то офицер по работе с личным составом. не у кого спросить?
Якось ПОКИЩО соромлюсь таке запитувати Думав, що в інеті швидше/простіше отримати відповідь на це))
Поки війна, ви 24/7 Коли закінчиться, то ви будете мати по закону 2 вихідних щотижня. По факту звичайно не буде так. Особливо під час польових виходів, навчань на полігонах. Поки що знайдіть повариху, або закривайтеся в душовій і згадуйте той недавній час, коли у вас не було дружини і ніхто не давав.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 02 кві, 2022 12:10, всього редагувалось 1 раз.
18. В особливий період під час дії воєнного стану військовослужбовцям можуть надаватися відпустки за сімейними обставинами та з інших поважних причин із збереженням грошового забезпечення тривалістю не більш як 10 календарних днів без урахування часу, необхідного для проїзду в межах України до місця проведення відпустки та назад, але не більше двох діб в один кінець.
whois2010 написав:вы разве сам по себе служите? у вас должны быть командиры, штаб, какой-то офицер по работе с личным составом. не у кого спросить?
долярчик всю актуальную информацию получает на нашем форуме, какие ещё командиры?!
Новое заявление Пекина относительно НАТО:
«НАТО - это продукт холодной войны и должен был быть распущен после распада СССР. США - главный зачинщик и подстрекатель кризиса на Украине. С 1999 года провели пять раундов расширения НАТО на восток, шаг за шагом прижимая Россию к стенке. Миру не нужна новая холодная война, Европе она не нужна еще больше», - заявил официальный представитель МИД Китая Чжао Лицзянь.
Є над чим подумати... Бачу, що можна ділити відпустку на 2 рази(тобто двічі на рік, наприклад 15+15, чи 20днів +10)
Ну, може і можна було б спробувати на рік залишитись, але тоді на своєму бізнесі треба ставити крапку. І то, треба щоб мене після нашої перемоги відпустили хоч на 15-20днів, щоб я свій бізнес закрив остаточно, чи "заморозив" на рік(а це треба розірвати договір оренди, а товар по максимуму розпродати, а залишки завезти до батьків на балкон і в підвал) - а вже через рік запускати все по-новому, або.... - щось придумати інше/краще