yanyura написав:а его начальник на это никак не реагировал.
такое возможно, если Сырский был через голову "на связи" с Зеленским (о чём говорят многочисленные фото и совместные поездки). Вы никогда не встречали мелких клерков, которых боится весь коллектив включая начальника, потому что у клерка "большая и высокая крыша"?
Бывает и такое. Но тогда молчание Залужного выглядит совсем уж неприлично.
ЛАД написав:Там речь шла о зарплате учителя в Европе.
Питання:
Hotab написав:Я не знаю, вчитель середньої школи стільки отримує? Є йому сенс дистанційно вчителювати ризикуючи втратити німецькі виплати, , аніж спокійно лежати на спині рік?
Все ж таки про Україну. 5 тис. до речі також було, але це молодий вчитель-бакалавр на ставку. А в цілому у вчителів майже одинакові зарплати, де не де є ще муніципальні доплати (Київ, Львів), що трохи збільшує. П.холява в принципі підтвердив, добавлю що добавка 30% за понад 20 років стажу більше не зростає, хоч 50 і більше стажу.
Василь-Рівне написав:Ви вірите нашій владі? Точно? Яка зарплата медсестри? Зовсім не та яку озвучувала наша влада, тобто брехала, а на минулому тижні дружина, досвідчена хірургічна медсестра яка інколи сама робить нескладні операції бо хірург з бодуна і голова болить , сказала, що їх поставили до відома, що з цього місяця буде мінімалка, тому шмиганоміка, зекономіка, прожектономіка це одне, а реальність вона зовсім інша
Я взагалі не знаю з чого то збільшувати зарплати. Щодо медиків, то зарплати на відміну від вчительських сильно різняться залежно від місця роботи при однаковій посаді. Там якраз відійшли від зрійнялівки і в успішних лікарів можуть бути контракти по 100-200 тис в державних чи комунальних закладах. А десь може бути мізер і той із затримками.
Доброго дня . Мені здаєтся що форум ви не читаете .
Зарплатню вчителям треба тримати на найвищому рівні . Ви почитайте що тут більшість пише і що в змозі порахувати . Повна поразка здорового глузду . Від вчителів залежить освідченість нації і ії майбутнє .
Hotab написав:Я не знаю, вчитель середньої школи стільки отримує? Є йому сенс дистанційно вчителювати ризикуючи втратити німецькі виплати, , аніж спокійно лежати на спині рік?
Тисяч 5 на місяць. Знайома викладає в університеті, зарплата ще більша. Я про зарплату вчителя в Германії, одиниця- €.
Я би таке питання зрозумів як про українську зарплату. Ну в Німеччині 5 тис. це ж до оподаткування. Хоча різниця безумовно є і що цікаво можливості також.
У Німеччині прогнозують понад 10 млн біженців з України, якщо вона програє у війні
Німецький федеральний уряд прогнозує, що в разі найгіршого розвитку подій в Україні й перемоги Росії кількість українських біженців зросте на 10 мільйонів, і Німеччина буде однією з країн їхнього призначення.
німецький уряд у своїх прогнозах виходить із того, що Україна має військові та фінансові можливості для підтримки своєї оборони та стабільності до кінця 2024 року.
ЛАД написав:Там речь шла о зарплате учителя в Европе.
Питання:
Все ж таки про Україну. 5 тис. до речі також було, але це молодий вчитель-бакалавр на ставку. А в цілому у вчителів майже одинакові зарплати, де не де є ще муніципальні доплати (Київ, Львів), що трохи збільшує. П.холява в принципі підтвердив, добавлю що добавка 30% за понад 20 років стажу більше не зростає, хоч 50 і більше стажу. ..........
Да, Вы правы. Переключался на ветку об эмиграции и напутал. Но Water называл зарплату Германии. Но Вы знаете, в прошлом году как-то просматривал харьковские предложения работы. Для учителей все предложения были на 5-7 тыс. грн.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 10 лют, 2024 15:46, всього редагувалось 1 раз.
Доброго дня . Мені здаєтся що форум ви не читаете .
Зарплатню вчителям треба тримати на найвищому рівні . Ви почитайте що тут більшість пише і що в змозі порахувати . Повна поразка здорового глузду . Від вчителів залежить освідченість нації і ії майбутнє .
Вы правы. Но... Денег на учителей всегда не хватало. Так же, как и на оборону.