На конкурсе на судью конституционного суда комиссия спрашивает, это хохма, когда была принята конституция. Судья думал думал и грит в 91м. Чувак даже не знает что такое конституция
Востаннє редагувалось Бетон в Чет 07 бер, 2024 11:55, всього редагувалось 1 раз.
Ночью принимали в июне 1996-го, когда Кучма пригрозил Раде роспуском, если не примут. Ночью все порядочные судьи спят. Поэтому можно смело сказать, что судья буквально проспал Конституцию)))
_Mykola_ написав:...група більше ніж 3, коштувала від 3 куе і це при наявності всіх показаннь і діагнозів та втраті працездатності відповідно, коли прямо озвучувались розцінки і що більше третьої без грошей не буде, крапка.
Так і є. І так є із моєю матір'ю. Має 3 групу, але вийти на вулицю по сходах не в змозі. На МСЕК запросили в інший кабінет і озвучили суму для 2 групи, погоджуючись, що стан відповідає 2 групі.
ваші фантазії - це всього лише ваші фантазії. покажите де я збирався перенавчати чи будете зразу капелюха їсти?
Я можу годувати. І капелюхами також. Дивіться, загальна схема конфліктів виглядає десь отак: Хтось (наприклад я) розмірковує взагалі, як краще наповнити фронт, скільки воювати, до яких кордонів, як платити податки, кого в першу чергу мобілізувати і тд без персональних нікнеймів. Але тут якась чергова Мефала чи якийсь 118 кг в холці тригериться , бо відчуває, що це торкається особисто його, і починає переходити на персоналії «а ти сам….?» , «а чому пишеш з Африки..» і тд І тут справа в тому, що «а мені..» якраз не стидно за себе. І приймав участь, і всі податки сплачую, і відносно не малі. Але того, кто мімікрунув, тепер «к ногтю». Бо у мене є повне право спитати «ну так а ти?» То що там, коли на фронт, пане ухилянт?
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 07 бер, 2024 13:07, всього редагувалось 1 раз.