sashaqbl написав:Тобто ви визнаєте, що вчинили правопорушення, при цьому відмовляєте іншим у праві на вчинення правопорушення, якщо це зачіпає ваші інтереси. Цікава позиція..
Я не говорю про себе, можливо я аспірант чи маю бронь, неважливо. В загальному той що вчинив правопорушення рано чи пізно отримає покарання згідно законодавства у вигляді штрафу. І він звісно визнає свою вину і готовий понести покарання А ті що його спакують та викрадуть, вважаєте що колись вони всі отримають реальні строки по ст146 ККУ?
А приводом для того, що поляки почали розглядати цю можливість, а разом із поляками і всі інші натовці, став випадок, який стався буквально кілька днів тому, коли під час чергового обстрілу України крилатими ракетами одна з цих ракет заходила на ціль у Львівській області України над територією Польщі. І вона 39 секунд, за звітами польського Генштабу, перебувала в небі Польщі.
Звісно, полякам це не сподобалося, і польське МЗС викликало посла Росії у Варшаві, і звати його Сергій Андрєєв, щоб зажадати від нього пояснення з приводу цього інциденту і вручити йому дипломатичну ноту протесту, як годиться в подібних випадках. Однак Андрєєв у польське МЗС не з’явився, що є, загалом-то кажучи, грубим порушенням дипломатичного протоколу. Ну, і поляки загалом сказали: добре, не хочете по-хорошому, буде по-поганому.
Я вважаю, тепер варто від них і від інших країн НАТО чекати ось чого.
Найімовірніше, НАТО заявить, що коли росіяни не хочуть розмовляти щодо цього інциденту і щодо тих ракет, які залітають у натовський повітряний простір, то відтепер будь-яку російську ракету на відстані, не знаю, 50 чи, можливо, навіть 100 км від кордонів країн НАТО розглядатимуть як пряму безпосередню загрозу Альянсу, оскільки ці ракети залітають у натовське небо. Тому ці ракети будуть знищуватися, причому за можливості якомога далі від кордонів НАТО, безпосередньо над територією України. Тобто фактично це означатиме розширення НАТОвської ППО в небо над західноукраїнськими регіонами, ну або фактично створення там безпольотної зони для російських крилатих ракет і всіляких інших ракет і дронів теж.
й не вважав би цей сценарій надто нереалістичним. спостерігаємо
Востаннє редагувалось Shaman в Сер 27 бер, 2024 12:10, всього редагувалось 2 разів.
Letusrock написав:Я не говорю про себе, можливо я аспірант чи маю бронь, неважливо. В загальному той що вчинив правопорушення рано чи пізно отримає покарання згідно законодавства у вигляді штрафу. І він звісно визнає свою вину і готовий понести покарання
А я говорю за вас. Ви вчинили правопорушення і тепер сильно переживаєте, як би не вчинили правопорушення стосовно вас. Добре памятаєте за всі статті Конституції, крім 64 і 65.
ЛАД написав:На чём индивидуальное отопление? На газе или эл.-энергии. Если на э-э, то то же самое - при разрушении ТЭЦ и/или подстанций отопления не будет. Если на газе, то ещё и опаснее - могут быть массовые пожары. Ну и в домах выше 9 (или 10?) этажей газ вообще запрещено использовать.
Варіантів багато, сучасні комбіновані сонце, тепловий насос, чи шось традиційне, хоч на солярі. До війни мав досвід відключення багатоквартирного будинку від ЦО та перехід на міні-котельню. Основні проблеми були: зібрать більше 50% згод власників, пільговики(субсидії), сама процедура відключення будинку від ЦО. По часу зайняло приблизно 1.5 року.
Любая система отопления без электрики работать не будет. Кроме генератора.
Старі газ.котли без електрики.
Тупо газ.плита, на яку поставити баняк з водою -- теж без електрики.
Цікаво чи соняч.колекторам треба електрика? Нібито й ні. Підігрітий теплоносій сам вгору йде.
Соняч.батареї для заряджання сматфонів-планшетів -- невеличкої досить буде. 1А. 5Вт.
Париж вскоре поставит Украине 78 гаубиц Caesar калибра 155 мм и артиллерийские снаряды
ініціативи, яку очолює Чехія, Україна може отримати орієнтовно 1,5 мільйона снарядів.
Про це заявив міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський, йдеться у повідомленні агентства Bloomberg.
Наша постоянная рубрика «с черенками от лопат под клещеевку»
Предложение модерации: За каждую дебильную фразу ухылянтов об атаке с палками и лопатами, отправлять с размаху с ноги в бан.
Згоден. Заколупали.
Тут тягаєш те важезне БК як проклятий, а вони ще й дзявкають з-під своїх тилових прихованих плінтусів...
До речі, дивує що 0.5” західні стрічки у зручних цинках по 16кг (з ручкою вгорі) пакують по два в коробку. 33кг. Нахіба?? Лише для перевезення величезних кількостей? Але ж на фронт краще було би видавати вже цинками...
Тупо газ.плита, на яку поставити баняк з водою -- теж без електрики.
Цікаво чи соняч.колекторам треба електрика? Нібито й ні. Підігрітий теплоносій сам вгору йде.
Соняч.батареї для заряджання сматфонів-планшетів -- невеличкої досить буде. 1А. 5Вт.
А на коли у нас апокаліпсис?
апокаліпсис штука індивідуальна но... сонячна батарея для планшету понятно. Вишка звязку акумуляторну батарею на скільки годин буде у вас? електрика не тільки в гаджжетах і лампочках. На жд електровози. Міський транспорт. ... сигналізація в магазинах , банках скільки буде працювати без живлення 220? Холодильники промислові? Птахофабрики?