dimo_0n написав:Ну та що ти хош почути? Що я особисто не хочу їти туди, де ти сидишь?
Так я хочу це почути від тих, хто каже: - давайте вперед! - давайте воюйте до кордонів 91го! - давайте не скигліть, а піднажміть! - навіть не думайте про якусь заморозку! - тільки вперед!
І все б може нічого, якщо б ці всі крикуни казали - ми вже пакуємо рюкзаки і завтра будемо на фронті, поруч з тобою Успіх! А вони ж всі кричать, а самі думають, як ухилитись/забронюватись! Ну то що це за нах?
Що це за такі Мосейчуки/Маляри???
А от що можете сказати, якщо й (значна? або яка?) частина ваших побратимів з фронту те ж бажають "кордонів 91" і "ми за ціною не постоїм".
Як знайти консенсус, компроміс між різними бажаючими? Що робити з цим: одні бажають одного, другі іншого.
alex lem написав:Як в відпустці якась бумага від частини дається ?
Звичайно! Куди без неї? Без неї - ти є СЗЧешник))
Тож при прибутті додому - маєш відмітитись/отримати печатку в ТЦК, що "прибув" і коли від'їзджаєш - що "вибув".
я не відмічався. Нєфіг мені робити за 5 днів отпуску по воєнкоматам шастати. ) да, друже Долярчик , прєдвосхіщаю ваше питання. Так можно було.) Ну шо вони мені зроблять? в свисток свиснуть?))
fox767676 написав:Трамп зможе допомогти максимально виуснаженій на той момент Україні так, щоб укласти не зовсім капітуляційне перемир'я. Діпстейт йому не дозволить різьких рухів.
Імхо -- максимально виснажена Україна це буде коли ми гриземо сухарики... Якщо див. депо, кількість авто і т.д., відстрочки студентам, науковцям, і т.д, і т.п. --- то як для війни ми не те, що виснажені, а ми жевріємо, як незнамо хто. Для війни. Для повномасштабної війни. За виживання.
весь цей жир з авто, бруківкою і молоддю в ребернях може дуже швидко закінчитися. Якщо б почали помірне обезжирювання року так з 2017, підвищення цільового військового збору і для всіх щоб фінансувати стугни-богдани-нептуни, то може і війни не було б. А так як зараз, то скоро тесли на мішок картоплі будуть міняти, і ніякі атакамзи з петріотами не допоможуть
Дякую! Щось я з цієї точки зору не глянув, не врахував нюанс))) --- що оті отакі наші внутрішні бохатсттва мають суто внутрішню цінність. Умовно нікому зовні нафіг не потрібні...
Добре. А щось цінне партнерам Україна ще в стані запропонувати? Хоча стоп --- там же серед переліченого в мене було: коли є відсточки студентам, кандидатам наук, призов поки що 25, інші відстрочки, броні. Є ресурс.... Найцінніший.
От коли він виснажиться, от тоді можна буде сказати -- *коли виснажена Україна...*.
навіть якщо завтра мобілізують усіх чоловіків, і навіть жінок; то нікуди особисто Вас і інших раніше мобілізованих - не відпустять. Про це казав ще Залужний. Поки війна не закінчиться - ніякого дємбеля не буде
100, 200, 1000 років??? Не буде? Ріллі?? 😄
ріллі. До 60. А коли Вам буде 60 то вже до 65))) давай подумаєм логічно для чого робити дембєль? Кому треба не елої в тилу? Одвикші робити за кусок хліба, одвикші од мототоблоків ,одвикші од ритуального закопування і викопування картошки? Ще дехто кажуть і пристрастився щоденно пити колу) вони вже тобі діагноз нарісували- птср)
alex lem написав:vitaliiangel цього товстомордого витірана постійно пхають у новостну гілку. А чого він зараз не воює? Тільки повчає, лізе ікспердом усюди втелевізор, ютуб? Погуглив. Демобілізований по здоров'ю. На 5 недільну експедицію в Антарктику в нього здоров'я є. А воювати не годен.
а що як він там контактує із секретним базами 3го рейху ( інпланетянами теж)
detroytred написав:А от що можете сказати, якщо й (значна? або яка?) частина ваших побратимів з фронту те ж бажають "кордонів 91" і "ми за ціною не постоїм"
Тут - на МАРСІ, від усіх лише чути: - "коли це все закінчиться?" - "коли вже той дембель?" - "зробили з нас рабів..." - " може йдем в сзч?" - "вони дограються, що ми всі підемо в сзч" - і т.п.
Але ж добре, що це не в нас, правда? Добре, що це все десь на Марсі у фантастичних фільмах, правда?
alex lem написав:vitaliiangel цього товстомордого витірана постійно пхають у новостну гілку. А чого він зараз не воює? Тільки повчає, лізе ікспердом усюди втелевізор, ютуб? Погуглив. Демобілізований по здоров'ю. На 5 недільну експедицію в Антарктику в нього здоров'я є. А воювати не годен.
а що як він там контактує із секретним базами 3го рейху ( інпланетянами теж)
Як і Мосійчук. Ігор. Той і овсі жжот.. Для чого наявне треба мати за спиною ого-го, яку підтримку.