|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 17 тра, 2024 12:29
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 17 тра, 2024 12:30
Успіх
навіть якщо завтра мобілізують усіх чоловіків, і навіть жінок; то нікуди особисто Вас і інших раніше мобілізованих - не відпустять. Про це казав ще Залужний. Поки війна не закінчиться - ніякого дємбеля не буде
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 тра, 2024 12:30
fox767676 написав: барабашов написав:Уточните за ваш «порядок45» Всех кто старше в ров(разминированием ногами трасс на юг) оптом и под прицелом жирных ТЦКашников или как?
Все знают как я уважаю г-на бабрашова. Другой бы вопрошающий за провокационную формулировку вопроса был бы уже словесно изувечен, но принимая вовнимания легендарность личности, возраст, прошедшее грандиозное празднование 9 мая,и его возможные последствия на организм и сознание - буду снисходительным и поясню: Відповідь: Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 04 лютого 2015 року № 45, а саме: заборона бронювати рядовий, сержантський і старшинський склад до 35 років, та офіцерський до 45,50,55 років, з урахуванням військового звання.
Дякую, але того тижня я не дуже зловживавав тем паче кріпчаком Но где лето 24года и где февраль 15го? Патриоты самогона и марафета кричат что "палки в руки и на Токмак!" Вы думаете ваш голос реально наверху ктото услышит?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 тра, 2024 12:32
барабашов написав:Вы думаете ваш голос реально наверху ктото услышит?
с голосами наверху надо уметь общаться.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 17 тра, 2024 12:36
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 тра, 2024 12:39
Xenon написав:
А чому не 2в1 одразу (тобто і те, і те одразу)? Я не розумію навіщо взагалі отой новий закон прийняли? Все рівно у тих, хто в військомати, тцк роками не з'являвся, змінювались дані. Їх треба було внести протягом 7 діб. З'явилися реєстри... ТЦК бачить у реєстрі будь-якого зі змінами. Якщо пройшло 7 діб з часу змін -- має право та підстави для 210 КУПАП. Штраф. А тих, хто не був взагалі на обліку, але є військовозобов'язаним, теж по реєстрам ТЦК вносить в свій реєстр. І навіщо новий закон??? Тільки штрафи підвищили і все. І відповідальність на керівників підппиємств уточнили. Все. Але галасу скільки...
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 17 тра, 2024 12:46, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 тра, 2024 12:41
Успіх написав:Хоч відповідь, наче, і відома/на поверхні - але чому ЧЕСНО її не озвучити, а ще й вимагати від інших кордонів 91го і щоб ті, що вже 2р.+ на фронті не хотіли жодних домовленостей/заморозки війни???
Ну та що ти хош почути? Що я особисто не хочу їти туди, де ти сидишь? Ну та я вже казав навіть чому саме я не хочу туди їти. Я хочу їздити на своєму авто, жерти піцу, вести бізнес та сплачувати податки. Я особисто не хочу надівати піксель та сидіти в багнюкі. Вибач, тебе хапанули, мене - ні. Тому так. Та я збираюсь сидіти тут до останьго куска піци. Я готовий тепер не донатити, а сплаювати штраф, або навіть дати на лапу щоб не йти у окоп. Та саме це я буду робити. Bobua написав:Пересічні теж можуть у в`язницю. Нвступні місяці мають показати наскільки великим таке бажання...
Наступні місяці дадють змогу касанути бабла. Все. Кілкох може на камеру посадять, але все для чого це робиться - бабло. А Успіх так і буде сидіти на нулі.
-
dimo_0n
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 тра, 2024 12:41
барабашов написав:Патриоты самогона и марафета кричат что "палки в руки и на Токмак!" Вы думаете ваш голос реально наверху ктото услышит?
щодо токмака то мій голос все більше розчиняеться в мейнстримі поки адміністрація байдена каже про це ввічливими туманими натяками при трампі це буде сказано вже гучно, максимально зрозумілою мовою для нашого істеблішменту ну і з дивану вболівати за 1991, репарації та контрибуції буде все важче по параметрам мобілізації буде теж саме, але ,на жаль, повільніше Така веделка - Захід принцпово не дасть ресурсів на швидкий технологічний нокаут ерефії . Чи закінчуйте війну по ЛБЗ, чи ставайте ефективними і самі фінансуйте свої ракетні програми для ураження ерефії, чи ставайте мужніми моджахєдами з партизанкою посеред руїн колишніх міст-міліоників. Вірогіднсть 1 - 80%, 2 та 3 по 10%
Востаннє редагувалось fox767676 в П'ят 17 тра, 2024 12:57, всього редагувалось 2 разів.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 тра, 2024 12:51
dimo_0n написав:Наступні місяці дадють змогу касанути бабла.
І щось мені здається, що ціль саме керівники підприємств, установ. Саме вони найбільш прив'язані-зв'язані, да і не ніщеброди. А може і овсі головне - це перерозподіл ринків... Хз. Бо і по старим нормам можна було пересічного щимити.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 тра, 2024 12:55
fox767676 написав: барабашов написав:Патриоты самогона и марафета кричат что "палки в руки и на Токмак!" Вы думаете ваш голос реально наверху ктото услышит?
щодо токмака то мій голос все більше розчиняеться в мейнстримі поки адміністрація байдена каже про це ввічливими туманими натяками при трампі це буде сказано вже максимально зрозумілою мовою для нашого істеблішменту ну і з дивану вболівати за 1991, репарації та контрибуції буде все важче по параметрам мобілізації буде теж саме, але ,на жаль, повільніше Така веделка - Захід принцпово не дасть ресурсів на швидкий технологічний нокаут ерефії . Чи закінчуйте війну по ЛБЗ, чи ставайте ефективними і самі фінансуйте свої ракетні програми для ураження ерефії
Якщо глобальна мета - це все ж таки глобальне: початок боротьби за ресурси Арктики, то ніяких нахрін "закінчуйте війну" тощо. Оркостан повинен бути ослаблений на стільки, на скільки це можливо. І той же Трамп при перемозі можливо! буде допомагати нам на порядки більше Байдена. А поки світові гравці самі ще не дійшли згоди між собою, як будуть ділити оті ресурси. По доброму (дємократічєскі)) чи хто сильніший, той на роздачі.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 17 тра, 2024 12:58, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|