Тоді я твою відповідь розумію як - "хоч що мені давайте, хоч всі гроші світу... хоч будь що давайте, а я ні за яких умов і ні при яких обставинах не піду в ЗСУ!"
Успіх написав:Що вам потрібно для того, щоб вже завтра ви захотіли піти в ЗСУ добровольцем?
Тільки чітко, коротко і по суті!
Достатньо буде 2-3 речення!
2-3 буде недостатньо, але пропишу по суті.
-діяльність командування згідно принципу "живі люди - найдорожчий актив"; -особиста крим.відповідальність командирів, по ланцюжку - аж до самого верху, за зриви в роботі (і під зривом має бути не втрата оборонного рубежу, а наявність двохсотих при очевидних варіантах, як би цього можна було уникнути); -т.зв. "робота над помилками" - згідно стандартів НАТО, після виконання бойового завдання командири разом з виконавцями проводять аналіз, що пішло не так, і як це можна покращити у майбутньому.
Армія і війна ніколи не гарантуватиме виживання. Але вона повинна гарантувати те, що ти йдеш виконувати завдання, продумане згідно принципів НАТО, і де ймовірність загибелі зменшується завдяки позитивному відбору найкращих командирів (а негативні не просто кудись переводяться, а повинен бути розроблений мех-зм пониження у званнях + кримінальна відповідальність з конфіскацією майна для тилових пуз в погонах за неадекватні завдання). Немає зброї? Утримуєм рубежі або відходим, зберігаєм життя. Є зброя? Продумуємо тактику утримання позиції. Є зброя і люди? Будується багаторівнева стратегія контрнаступу.
detroytred написав:Квартал-95. Я ж і казав -- кумедно буде. Фіксую -- другий спробував, але тим паче поки не надав відповіді. А ще чогось від інших хотять, вимагають, позиціонуя себе ... Хоча тут лише відповісти на питання треба і все. Ніяких героїчних дій робити не треба. Лише надати відповідь, а не героїчно фактично фізично йти завтра добровольцем.
55хв., Щелін про наротівне оружиє: "янелох,явсєгдапраф..."
Ukrainian написав:Кацапи стирають з лиця землі Вочанськ бомбами. Жодні укріплення не встоять проти таких бомб де 700 кг вибухівки в арт снаряді 20 кг Russia is increasingly using "glide bombs" - cheap but highly destructive ordnance - to advance its offensive in Ukraine. More than 200 of them are thought to have been used in just a week to pound Ukraine’s northern town of Vovchansk during Russia’s current cross-border advance near Kharkiv. Warning: You may find some of the details in this piece disturbing President Volodymyr Zelensky said 3,000 such bombs were dropped on the country in March alone.
Мер Харкова Ігор Терехов заявив, що через постійні обстріли місто може стати "другим Алеппо" . Без західної допомоги облцентр може зазнати ще більших руйнувань.
Докладніше про те, що Росія зробила з Алеппо і що з містом зараз – нижче у матеріалі РБК-Україна.
Так Вовчанськ. Поправив. Ефективно боротись з бомбами не можна ніяк. Тільки знищувати носії кацапів, якщо Україна отримає Ф-16 з сучасним радаром та ракети повітря-повітря великого радіусу діі.
Ukrainian написав: Так Вовчанськ. Поправив. Ефективно боротись з бомбами не можна ніяк. Тільки знищувати носії кацапів, якщо Україна отримає Ф-16 з сучасним радаром та ракети повітря-повітря великого радіусу діі.
Так у вас все правильно було. Я мав на увазі, що зтирати можуть не те що райцентр Вовчанськ, а величезне місто Харків. На це вказав Терехов.
Безумна безугла вже наїхала на Сирського..бо він поставив не тих генералів не туди....
Я так розумію вона також вирішила просто порозважатись як один тутешній воєнпенс.... А чого б і ні? Просто вирішила внести нервозність у керівництво ЗСУ... так само і воєнпенс.. він же не думає про те що він НАЙГІРШИЙ серед тут присутніх. Він шукає КОГОСЬ і провокує срач всюди ..тільки щоб довести що він не найгірший. Прапор в руки бузуглим воєнпенсам...