|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 30 чер, 2024 15:05
Letusrock написав: Дюрі-бачі написав:pesikot написав: От звідки це в голові сидить, якщо оновив, то обов"язково ТЦК-ВЛК-окоп для всіх без виключеннь ? Ну чому всіх, досвід Закарпатського ТЦК весною 2023 показував, що при оновленні даних мобілізували всього 80+/-10% від тих, хто не мав відстрочки, інші якось проскочили...
І якщо дійсно багато людей ломануться в Резерв, то чим пізніше оновинити ці самі дані, тим менший буде цей відсоток pesikot написав:З чого ти взяв, що оновлення даних - це обов"язково ТЦК-ВЛК-окоп для всіх без винятку?
закінчуй з цим заїжженим телемарафонським наративом "візит до ТЦК - це не відправка на фронт" (с)
Як ти швидко злився. Бо фактів у тебе немає У тебе тільки інфа з ТГ-каналів, які частіше россійські
Востаннє редагувалось pesikot в Нед 30 чер, 2024 15:18, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 30 чер, 2024 15:10
somilitark написав:реально будете здивовані, що є ще чоловіки, які готові, треба тільки підштовхнути,
я тільки за. На відміну від деяких, я допускаю існування людей з іншими поглядами, і навіть не збираюсь їх вчити як правильно жити somilitark написав:У мене коло знайомих не такі, не готові вирізати себе з нормального життя не зрозуміло на скільки, бо війна затягується, держава йде по ізраїльскому шляху, хто ухилянт, той буде поступово загнаний в жорсткі рамки.
будь який примус (тим більше з допомогою "епілепсій" та кастетів) наштовхується на спротив, тим більше коли цей примус стосується "не только лиш всех", а за розкрадання на обороні чи злочинні провали отримують не строк а посади "послів". з точки зору участі еліти, порівнювати Україну та Ізраїль просто соромно
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 чер, 2024 15:15
Дюрі-бачі написав: somilitark написав:00.01 17-го числа прилетить усім 17 000, причому тут ТЦК?
Хіба? Знову ж таки я не юрист, але наче там треба спочатку, щоб ТЦК склали якісь документи, надіслали вимогу, зачекали 10 днів її не виконання і вже потім накладали штраф...
Саме порушення відбудеться в 00.01 17-го числа, а коли вже складуть протокол і яким чином особа дізнається про це, то може зайняти трохи часу, але дикість стверджувати що щось можна доказати нагло наплювавши на вимоги закону про якій не казав тільки Трамп, може розсмішать суддю і заявлять, що ніде не було чути про закон 10449 Але якщо не оновитись в резерві, або в ЦНАПі, або в ТЦК всім прилетить, спочатку стоїть кінь, він тягне телегу, а не навпаки. Це все одно що проїхав під камерою на дорозі і скоїв порушення, так ось персонаж буде сподіватись, що хтось буде його слухати "про не знав правила", скоріш за все відберуть ще й права, якщо таку пургу нести, питання будуть наступні: в кого ти купив посвідчення водія?)))
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Нед 30 чер, 2024 15:17
Letusrock написав: somilitark написав:реально будете здивовані, що є ще чоловіки, які готові, треба тільки підштовхнути,
я тільки за. На відміну від деяких, я допускаю існування людей з іншими поглядами, і навіть не збираюсь їх вчити як правильно жити somilitark написав:У мене коло знайомих не такі, не готові вирізати себе з нормального життя не зрозуміло на скільки, бо війна затягується, держава йде по ізраїльскому шляху, хто ухилянт, той буде поступово загнаний в жорсткі рамки.
будь який примус (тим більше з допомогою "епілепсій" та кастетів) наштовхується на спротив, тим більше коли цей примус стосується "не только лиш всех", а за розкрадання на обороні чи злочинні провали отримують не строк а посади "послів". з точки зору участі еліти, порівнювати Україну та Ізраїль просто соромно
Було колись "друга Франція", тепер "другий Ізраїль", це по якому саме параметру?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 30 чер, 2024 15:20
detroytred написав: Letusrock написав:в бусіку можуть взяти 1-2 щоб не доїхати
Десь місяць тому вже писав тут: інфо від таксиста, з яким їхав, -- тариф рівно 1к. у.о. за відпустити затриманого хоч з місця затримки, або доставленого, але ще не оформленого. Про джерела інформації в таксистів -- не питав
̶с̶т̶р̶е̶л̶о̶к̶-̶н̶а̶в̶о̶д̶ч̶и̶к̶ ̶ ̶ таксист-наводчик
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1892 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 30 чер, 2024 15:21
Letusrock написав: somilitark написав:реально будете здивовані, що є ще чоловіки, які готові, треба тільки підштовхнути,
я тільки за. На відміну від деяких, я допускаю існування людей з іншими поглядами, і навіть не збираюсь їх вчити як правильно жити
Це просто називається бути в правовому полі, виконувати вимоги держави відображені в законах України Чи хтось вже віртуально(чи ні) попрощався з укрпаспортом? Порівняння з Ізраїлем може вам не подобатись, но воно все до того йде. Скоро напевне не буде компанії людей чи організації де не запитають: а ти де воював, ким? Так що краще вибудовуйте "ізраїльську" лінію захисту, мовляв не можу воювати, бо дуже крєпко віруючий)))
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Нед 30 чер, 2024 15:24
Hotab написав:«Всі стрибають з потягів»
мені лінь шукати писанину місячної давності але сильно підозрюю що там було написано про "стрибають з потягів" а не про «всі стрибають з потягів», що трошки змінює сенс Дюрі-бачі написав:Для мене, як і для знайомих, така дія дуже нелогічна, тому не знаю нікого хто б оновив чи збирався оновити без плану Б.
я теж таких незнаю. але Somilitark i Hotab впевнені що їх буде мільйони в останні дні
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 чер, 2024 15:26
flyman написав:Було колись "друга Франція", тепер "другий Ізраїль", це по якому саме параметру?
по кількості палестинців на квадратний метр, як наші трактористи та сантехніки закінчаться
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 чер, 2024 15:26
Letusrock На відміну від деяких, я допускаю існування людей з іншими поглядами,
Як це поєднується з «ніхто без броні не піде оновлювати дані»? І що будемо співати, коли оновлять 5 млн? «Вони всі під бронею або непридатні»? Якщо навіть 2-3 млн саме таких непритптно-броньованих, то решта «2-3 млн всі будуть в окопах»? Маразму сказано багато. За весь будемо хапати кліщами за язичок. Готуйтеся))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Нед 30 чер, 2024 15:31
Letusrock написав: Дюрі-бачі написав:Для мене, як і для знайомих, така дія дуже нелогічна, тому не знаю нікого хто б оновив чи збирався оновити без плану Б.
я теж таких незнаю. але Somilitark i Hotab впевнені що їх буде мільйони в останні дні
Ше тільки, коли закон вступив в дію, я писав, що в останні дні, багато хто піде оновлювати дані і ще будуть кричати - "вас тут не стояло" ) Тоді ти думав, що це жарт. Але жарт був про "вас тут не стояло" ) А оновлювати побіжуть, роняя тапки )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2