Бетон
Що тобі ще показати? Тобі пояснили вже все по твоїй квитанції.
|
|
![]() Стосовно ж посадових осіб я вже не знаю. Продовжувати жити в своїх ілюзіях про закони чи все ж таки прийняти дійсність від Подоляка --- кожен робить так, як йому здається нормальним.
Не як визначено законом, а як йому здається.
![]() В такому тоні розмовляйте зі своєю дружиною. Я вам написав конкретно. Купував людям 3 ноутбуки, мінімум на 5к дешевше(без таксфрі) і всі в нормальному магазині з гарантією. вбив перше що прийшло в голову медіексперт 155, розетка 1669. А чому люди їздять за покупками? Мабуть ми порізному купуємо просто. У вас є відповідь конкретно на моє запитання? Без маніпуляцій та передьоргувань, знову таки це до дружини. Якщо Ви володієте інформацією що польща дотує половину ціни, пишіть ціково почитати. Що сталося з даним форумом, навіть я людина яка з єкономіки знає тільки єксель розумію що для побудови чогось має бути план-окупність-інвестиція. Хай роблять нормально проект беруть кредит і будують і це не проблема держави, якщо будує держава воно має бути у її власності, або я не правий? Востаннє редагувалось BeneFuckTor в Нед 30 чер, 2024 10:24, всього редагувалось 2 разів.
![]()
То что Вы пишите это логика бизнес-среды в которой мы жили последние 30 лет, и с точки зрения которой все логично - производство товара упало, чтоб увеличить производство нужно нарастить мощности а затраты на это вложить в цену конечного продукта чтоб (продолжать рубить барышы) не остаться в минусе. Но 24.02.22 бизнес-среда резко поменялась на военную, а принципы вижу поменялись только для пересичных, у которых можно забирать их тела без оглядки на их личные бизнес-планы. А вот для тех кто у кормушки бизнес среда осталась, а ведь это надо менять - или это как получится, что если генерацию разбомбят в ноль, пойдут блэкауты и население массово поедет из Украины - то постройку новой энергосистемы "с нуля" вобьют в тариф для оставшихся, типа как войны и нет? ![]() Re: Напад росії і білорусі на Українув бусіку можуть взяти 1-2 щоб не доїхати до ТЦК (при умові що на сьогодні план виконано), а 5 це оріентовно щоб вже оформленим з повісткою на відправку загубитись по дорозі на поїзд (і знову ж треба знати через кого і до кого підійти) У вас зараз стадія заперечення, поговоримо на цю тему через півроку-рік. По інших темах було аналогічно: "зрада, брехня" змінилось на "я не заперечую явище, я дискутую про цифри/масштаби"
![]() ![]() Letusrock
У вас зараз стадія перенесення брехні з Закарпаття на всю державу. Ви можете знати (а може і не знаєте, бо хтось такий як фантазер Беоон або абирвалг з купе потягу щось почув і вам розказав ) 1-2 випадки з конкретною бригадою бусифікаторів. І тепер кажете що це всеукраїнська практика. Це свідома брехня? Розгін фейків для підриву мобілізації? Це як у вас масово стрибають з потягів і Камазів по дорозі в учєбку? ? Десь навіть більше, чим доїжджають? ![]() ![]() Єтого нє можєт бьіть потому что такого нє можєт бьіть нікогд Єтого нє можєт бьіть потому что такого нє можєт бьіть нікогда (с) (тм)
Війська Донського відставний урядник з дворян: Вы немножко ошиблись. Вы сочинили и напечатали в своем умном соченении, как сказал мне о. Герасим, что будто бы на самом величайшем светиле, на солнце, есть черные пятнушки. Этого не может быть, потому что этого не может быть никогда. Как Вы могли видеть на солнце пятны, если на солнце нельзя глядеть простыми человеческими глазами, и для чего на нем пятны, если и без них можно обойтиться? Из какого мокрого тела сделаны эти самые пятны, если они не сгорают? Может быть по-вашему и рыбы живут на солнце? Извените меня дурмана ядовитого, что так глупо съострил! Ужасно я предан науке! Востаннє редагувалось flyman в Нед 30 чер, 2024 11:04, всього редагувалось 2 разів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|