|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 30 чер, 2024 14:40
Бетон написав:"Те, що ви недоплачували за електроенергію всі минулі роки - вважайте, що ви складали гроші в банку і тепер їх треба залпом заплатити за нову систему енергопостачання. Я знаю, що їх [грошей] немає, але ви їх проїли", - заявив виконавчий директор " Енергоефективні міста України".
Ссылку можно? У меня гугл не находит.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 30 чер, 2024 14:44
Дюрі-бачі написав: somilitark написав:Цікавився у махрових ухілянтів їх думку "стосовно нового закона". Так ось всі розуміють, що санкції і так з 17-го не маленькі і болючі, це штраф мінімум 17 000, заблоковані права, заблоковані рахунки, арешт майна, розшук поліцією, можливість перевірки документів не тільки "пікселями", а будь-яким шерифом чи даішником, тобто це серйозно, постає питання як з хати виходити?
Серед знайомих як мінімум 4 кластери є: 1. Вже всі рахунки закрили, майно переписали на маму, нічого оновлювати не будуть. 2. Сидять і чекають поки штрафи накладуть, щоб оскаржити в суді. 3. Думають "якось пронесе", "всіх не оштрафують" вони найбільш ймовірно і підуть служити, коли прийде повістка... 4. Оновили, бо мають відстрочку / бронь. Але виявляється, в Україніі існують і ті, хто оновив сподіваючись, що "якось пронесе"
здивуєшся, але гадаю це найбільша категорія 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1642 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 30 чер, 2024 14:46
somilitark По суті, є закон України номер 10449,
Цікаво як недоперекручений фарш, який думає що він не повинен бути на обліку, буде в суді доводити, що ТЦК мало можливість в реєстрах знайти його і без нього. ))) Пан Лєтусрок екстраполює свою особистість
Там взагалі якась «девіація» (слово дня) «Всі стрибають з потягів», а питаю «ти особисто будеш стрибати?» - мороз. Невже не всі?))
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 30 чер, 2024 14:50, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Нед 30 чер, 2024 14:50
Дюрі-бачі написав: pesikot написав:От звідки це в голові сидить, якщо оновив, то обов"язково ТЦК-ВЛК-окоп для всіх без виключеннь ?
Ну чому всіх, досвід Закарпатського ТЦК весною 2023 показував, що при оновленні даних мобілізували всього 80+/-10% від тих, хто не мав відстрочки, інші якось проскочили...
Щось я не пригадую весною 2023 массове оновлення данних І скільки таких було весною 2023 у Закарпатському ТЦК ? Якщо ти назвав відсотки, то є і кількість.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 30 чер, 2024 14:50
Дюрі-бачі написав: somilitark написав:Цікавився у махрових ухілянтів їх думку "стосовно нового закона". Так ось всі розуміють, що санкції і так з 17-го не маленькі і болючі, це штраф мінімум 17 000, заблоковані права, заблоковані рахунки, арешт майна, розшук поліцією, можливість перевірки документів не тільки "пікселями", а будь-яким шерифом чи даішником, тобто це серйозно, постає питання як з хати виходити?
Серед знайомих як мінімум 4 кластери є: 1. Вже всі рахунки закрили, майно переписали на маму, нічого оновлювати не будуть. 2. Сидять і чекають поки штрафи накладуть, щоб оскаржити в суді. 3. Думають "якось пронесе", "всіх не оштрафують" вони найбільш ймовірно і підуть служити, коли прийде повістка... 4. Оновили, бо мають відстрочку / бронь. Але виявляється, в Україніі існують і ті, хто оновив сподіваючись, що "якось пронесе"
У мене коло знайомих не такі, не готові вирізати себе з нормального життя не зрозуміло на скільки, бо війна затягується, держава йде по ізраїльскому шляху, хто ухилянт, той буде поступово загнаний в жорсткі рамки. І майна виходить у них немає, все влазить в вузлик зроблений з маминої хустки. А що оскаржувати? Положення закону? Точно клієнти мутних телеграм каналів Всіх не оштрафують? Це взагалі поведінка дитини, яка ніколи не стикалась з сьогоднішнім держапаратом))) Цікаве у вас коло знайомих, можна сказати якійсь маргінали, які вірять в заговори масонів, щєдро отриманих "знань" з сегмента рашаказок(((
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Нед 30 чер, 2024 14:52
Shaman написав:здивуєшся, але гадаю це найбільша категорія
Статистично поки ні: офіційно писали, що таких десь 12%, а 75% ще не оновили дані. Хоча до завершення, їх і побільшає. Для мене, як і для знайомих, така дія дуже нелогічна, тому не знаю нікого хто б оновив чи збирався оновити без плану Б.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 30 чер, 2024 14:53, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 30 чер, 2024 14:52
Дюрі-бачі написав:pesikot написав: От звідки це в голові сидить, якщо оновив, то обов"язково ТЦК-ВЛК-окоп для всіх без виключеннь ? Ну чому всіх, досвід Закарпатського ТЦК весною 2023 показував, що при оновленні даних мобілізували всього 80+/-10% від тих, хто не мав відстрочки, інші якось проскочили...
І якщо дійсно багато людей ломануться в Резерв, то чим пізніше оновинити ці самі дані, тим менший буде цей відсоток pesikot написав:З чого ти взяв, що оновлення даних - це обов"язково ТЦК-ВЛК-окоп для всіх без винятку?
закінчуй з цим заїжженим телемарафонським наративом "візит до ТЦК - це не відправка на фронт" (с)
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 чер, 2024 14:56
somilitark написав:А що оскаржувати? Положення закону? Точно клієнти мутних телеграм каналів
Я не юрист, тому всі їх розповіді, про те, що ТЦК якось не так листа відправлять і на основі цього вони оскаржать, здаються малоймовірними і підозррюю, що адвокат буде коштувати більше, ніж 17 тис...
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 30 чер, 2024 15:00
Дюрі-бачі написав: somilitark написав:А що оскаржувати? Положення закону? Точно клієнти мутних телеграм каналів
Я не юрист, тому всі їх розповіді, про те, що ТЦК якось не так листа відправлять і на основі цього вони оскаржать здаються малоймовірними...
В резерві + чітко фіксується "дата оновлення даних", в 00.01 17-го числа прилетить усім 17 000, причому тут ТЦК? які будуть вже потім щось відправляти, з дорослим життям у них проблеми, а потім точно почнуть плакати, що держава погана, через 2.5 року війни не так донесла що трапилось 24.02.22...
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Нед 30 чер, 2024 15:04
pesikot написав:Щось я не пригадую весною 2023 массове оновлення данних І скільки таких було весною 2023 у Закарпатському ТЦК ? Якщо ти назвав відсотки, то є і кількість.
Напевно це була ініціатива Закарпатського ТЦК, який пресанув всіх роботодавців, а ті - пресанули працівників і більшість тих, хто не звільнився - пішли оновлювати дані. Дані приблизні, на основі екстраполяції. В той день, коли я проходив ВЛК, то зі мною проходила ще бригада електриків, 26 чоловік, з них 13 мали броню і 13 не мали. З бойовими повістакми через 15 хвилин було 11 з 13, що не мали броні. Ще один приніс багато медичних документів і його відправили на дообстеження, і ще 1 пішов оформлювати відстрочку яка багатодітний батько. somilitark написав:00.01 17-го числа прилетить усім 17 000, причому тут ТЦК?
Хіба? Знову ж таки я не юрист, але наче там треба спочатку, щоб ТЦК склали якісь документи, надіслали вимогу, зачекали 10 днів її не виконання і вже потім накладали штраф...
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 30 чер, 2024 15:06, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1