Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 98829883988498859886 ... 14675>
Повідомлення Додано: Пон 16 вер, 2024 13:38

detroytred написав:Ну і ще один з того ж ФБ.
Слог ну дуже схожий на мікст двох наших форумчан))

*Все ж просто - 2
Ми ніколи не строїли державну і соціальну політіку ісходя із рєального положенія вєщєй.
Положеніє вєщєй часто: Погане, безнадійне, "пристібніться", "темні часи", поправіме, небезнадійне, обналійливе, хуйове, дуже хуйове... ну ніколи не рєальне.
Ми, всі, от послєднього ухилянта до первого гаранта, отказуємся строїть курс держави і проводить аналіз ісходя із рєального положенія вєщєй.
Ми закликаємо, пиздимо на нєрадівость партньорів і власті, лякаємо мірняк пєрспєктівами і обʼявляємо мілліонні збори, думаючи шо зможемо замінить донатом сістєму... Для перемоги (сьогодня вона не рєальна), для розвитку держави (так само сьогодня це не рєально) - нада сістєма. Сістєма без емоцій і з холодною кровʼю, а не міліон зборів на 100.000 разних підрозділів, які "нищать ворога на своїй ділянці".
Не істеричні пости військових, копірайтерів чи просто лєвих тьоток, яких от ужаса попаяло і вони заламують руки в істєрікі, набираючи гнівні пости.
Нада чьотка "політіка рєальності".
Так само в воєнній составляющій нада холодний розрахунок, а не кроваті передвигать в МО і ГШ.
"Їбать ти умний, Сірьога!",- скажете ви: - А то ми цього не понімаєм"!
Да, собаки тоже все понімають, ну живуть з людьми трошки в разних світах, того й ведуть себе порядочно, а не як люди. В собак друга рєальность... Рєальна (сарян за тавтологію)
Ми тоже все знаємо, понімаємо, ну не строїмо плани ісходя із рєального положенія вєщєй.
Положеніє вєщєй сьогодня слєдуще: Українці не хотять і не будуть воювать за свою державу. Всі, хто хотів і міг - вже в армії.
Мені похуй причини, наслідки і пєрспєктіви такої рєальності. Похуй, бо це страшилки які не сработають.
Єсть отака рєальность і тільки отталкуючись від неї можна строїть воєнні, економічні і соціальні плани.
Причина массового отказа от рєального положенія вєщєй - це загальнонаціональний страх на всих рівнях.
Українці сьогодня - це нація яка всралася, не знає шо робить і не буде робить нічого для спасіння країни. Я тут напишу, шо сотні тисяч героїв на ЛБЗ і тисячі загиблих смєльчаків, своїм сущєствованієм чи смертю не можуть оспорить рєальності, бо несмотря на їх героїзм - ми сьоравно проігруєм війну.
Така рєальность. І ми її сремося.*

Я б йому відповів так:
Нація не всралась, нація переоцінила свої сили(чи недооцінила суперника).
Все-таки є якісь об'єктивні показники воюючих країн: ВВП, промисловість, населення і т.д. По об'єктивним показникам ми разів в 10 уступаємо РФ.
Ці 2,5 роки ми ще тримались дякуючи мотивованим добровольцям, дякуючи допомозі Заходу, дякуючи що РФ була не готова до нашого опору. І усі ці фактори послаблюються!
А об'єктивні фактори залишаються в силі.

Фактично це все було видно ще в лютому 2022. На що надіялись? Я хз на що. Напевно кожен надіявся на щось своє.
Подивіться на трохи подібну фінську війну. Фіни також всрались? Напевно ні. А чому фіни не всрались? Тому що воювали трішки. 3-4 місяці. Повоювали, показали зуби і замирились(втративши територію).
Чому ми так не можемо? Я хз. Напевно амбіції деяких патріотів(в тому числі влади) зашкалюють.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 вер, 2024 13:46

Re: Напад росії і білорусі на Україну

sashaqbl написав:Питання лише в тому, якщо оце все донести Головноєбланствующому...

навіщо йому щось доносити як він обклав себе супер патужними вбивцями ЗСУ (пардоньте) ефективними менеджерами
а заодно і москальскими агентами??!

https://youtu.be/cLS9q8lOSDc
greenozon

Подякував: 576 раз.
Подякували: 1755 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: Пон 16 вер, 2024 13:56

Почерк Бандерлога)))

detroytred написав:Натрапив на такого "Сайгона"...
Цитую:
"Все ж просто...
Немає понятної ротації (тіпа дємбєля, на год/два/"до свистка") для тих, хто хуяриться з первих днів повномасштабки - не буде ніякої мотівациї вобщє ні для кого. Спетлявші ніколи не вернуться, а нові люди не захочуть служить.
Відсутність термінів служби в законах про мобілізацію - саме охуєнне удобрєніє на ніву "антимобілізаційних змагань українців".
Во первих - устойчіве ощущєніє "білєта в один кінець" для тих, хто тільки йде в войска. Для тих, хто вже давно заєбався, до ощущєнія "білєта в один кінець" додається тотальний бардак в армії на всих рівнях і це приводе бійця рано чи пізно до состоянія обрєчьонності.
Як?
Та дуже просто. КПД падає, мотівация уходе в отріцатєльну площадь і наступає чуство обрєчьонності.
Во втóрих - не получається напиздіть армії з тєлівізора, шо "закон один для всіх". Найобуйте самі себе у високих кабінєтах. Воєнні, ссикуни і мірняк точно бачать шо закон не один для всих. Соотвєтствєнно, люди не хотять буть в касті "безправних" і всі потуги направленні на підняття іміджу і авторитету армії йдуть попідхуєм.
Людина ніколи не схоче добровільно стать в ряди тих, кого можна юзать по полям/посадкам поки вони на ногах стоять.
Немає справедливості - не буде вечірки.
В третіх - отсутствіє альтернатівного прімєра. Всі бачать зайобаного солдата з рюкзаком, пхнущого на маршрутку. Всі бачать воєнних в жовтих "Богданах", переїжающих з місця на місце. Бачать солдат без ног/рук/на костилях, проходящих ВЛК. Люди чують історії "випригнувших" про командирів, побратимів, медицину і корупцію в медзакладах.
Всі бачать воїна в гробу якого отпєвають і оплакують.
Ніхто, сука, не баче повоювавшого дємбєля в красівій формі з сімʼєю на відпочинку. Ніхто з мірняка не чує історій від першої особи, в яких не обізатєльно всих стерли в посадкі. Історій з перемогами, результатами. Історій про вмєняємі підрозділи, в які дємбєля повернуться при необхідності.
Немає кому таке розказувать.
При цих условіях хуй хто піде в армію, а ті, хто вже там і ще якось живий - будуть шукать возможность “випригнуть” любими путями. Мотівациї вже давно немає, бо відсутність понятних сроків служби накладується на вєчну нехватку засобів ураження, дебілізм в документообороті, бюрократії, непонятні компетенції прямих командірів і бешенна тєкучка кадрів на всих ступеньках армєйскої ієрархії.
… Цих людей остається все менше і менше. Почті ніхто з них не повернеться в армію після поранення, або після покупки рішення ВЛК.
Добавлю, шо все разом - це лучший "набор продуктів" для розкачування ситуації в середині України і гражданской войни.
Грайтесь-грайтесь...*

https://www.facebook.com/SaigonWriter

Безугла пише, що останнє повідомлення, яке репостять, було видалено.
Це☝️ треба виділити, щоб прочитали всі шевелячи губами три рази!!! :!:

Це☝️ наче, Бандерлог писав під мою диктовку і ще свого трохи додавав! :D
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 16 вер, 2024 14:01

ЛАД написав:Присідали и присідають все. Серед "афганців" були учасники угрупувань, но это не было каким-то типичным явлением и не они составляли основу этих угрупувань.

Как сказать. ОПГ Герат-Урал.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 вер, 2024 14:02

andrijk777 написав:Подивіться на трохи подібну фінську війну. Фіни також всрались? Напевно ні. А чому фіни не всрались? Тому що воювали трішки. 3-4 місяці. Повоювали, показали зуби і замирились(втративши територію).
Чому ми так не можемо? Я хз. Напевно амбіції деяких патріотів(в тому числі влади) зашкалюють.

может потому что в финской войне для ссср цель была как раз территории(отодвинуть границу от ленинграда) а нашем случае хуйло хочет тупо уничтожить Украину, о чем неоднократно и говорил
и "переговоры" с хуйлом на сегодня возможны только в формате капитуляции, о чем он так же прямо говорил
Я ответил на ваш вопрос?
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 16 вер, 2024 14:04

andrijk777 написав:...............
Я б йому відповів так:
Все-таки є якісь об'єктивні показники воюючих країн: ВВП, промисловість, населення і т.д. По об'єктивним показникам ми разів в 10 уступаємо РФ.

Ці 2,5 роки ми ще тримались дякуючи мотивованим добровольцям, дякуючи допомозі Заходу, дякуючи що РФ була не готова до нашого опору. І усі ці фактори послаблюються!

Фактично це все було видно ще в лютому 2022. На що надіялись? Я хз на що. Напевно кожен надіявся на щось своє.
Подивіться на трохи подібну фінську війну. Фіни також всрались? Напевно ні. А чому фіни не всрались? Тому що воювали трішки. 3-4 місяці. Повоювали, показали зуби і замирились(втративши територію).

Может быть потому, что финны никогда не ставили себе задачу разгрома и/или уничтожения СССР. И всегда понимали, что сосед, который значительно сильнее их, это объективная реальность, от которой никуда не денешься, и с этим надо просто жить и считаться, а не доказывать, что пока существует рядом Союз, независимость Финляндии невозможна. Попробовал бы Президент Украины (неважно По или Зе) выполнить Минск или вообще дать независимость ЛДНР. Или подписать какие-то соглашения по Крыму. Я себе представляю, сколько было бы возмущений, митингов со стороны "активистов". А, возможно, и новый Майдан.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 16 вер, 2024 14:12

Успіх написав:Це☝️ наче, Бандерлог писав під мою диктовку і ще свого трохи додавав! :D

Угу))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 вер, 2024 14:16

ЛАД написав:сосед, который значительно сильнее их, это объективная реальность, от которой никуда не денешься, и с этим надо просто жить и считаться

Я так понимаю что если ваш сосед пьяный амбал скажет вам стать в коленно-локтевую позу вы только смиренно попросите разрешения воспользоваться лубрикантом?
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 16 вер, 2024 14:24

Прохожий написав:
  andrijk777 написав:Подивіться на трохи подібну фінську війну. Фіни також всрались? Напевно ні. А чому фіни не всрались? Тому що воювали трішки. 3-4 місяці. Повоювали, показали зуби і замирились(втративши територію).

может потому что в финской войне для ссср цель была как раз территории(отодвинуть границу от ленинграда) а нашем случае хуйло хочет тупо уничтожить Украину, о чем неоднократно и говорил
и "переговоры" с хуйлом на сегодня возможны только в формате капитуляции, о чем он так же прямо говорил
Я ответил на ваш вопрос?

Ні. Сталін також хотів захопити усю Фінляндію.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 вер, 2024 14:26

andrijk777 написав:Я б йому відповів так:

знову цей поцінувач колоса на глиняних ногах - Раші... :evil:

поступаємось по багатьом параметрам - чому вони власне й напали. але це вони недооцінили Україну 8)

ми можемо домовитися, але Раша не збирається домовлятись поки що. хоча твоя активність та таких як ти на цій гілці каже, що їм це дуже потрібно. Раша пропонує лише здатися. здамося - помремо. все дуже просто. варіантів немає, окрім як битися. й щось твоя суперкраїна не може навіть власні кордони захистити ;)
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 98829883988498859886 ... 14675>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти