|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 21 вер, 2024 20:39
fler написав:віра в перемогу у москалів похитнулася
это не вера пошатнуласть. это наглядно показало что король голый так как нечем ни границы прикрыть ни выбить вторгнувшиеся войска. думаете они где то на заднем уме не помнят что у них китай сосед?
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2024 20:43
detroytred написав:То есть, нам (государству) надо перестать врать о достижениях, а реально создавать продукты, да и вообще чиновникам/депутатам надо перестать говорить о работе, а начать делать ее. Нам надо реально бороться с коррупцией, а не делать вид, что это делаем. Коррупционер должен сидеть в тюрьме, а не надеяться, что в отношении него не включиться "политическая воля", потому что есть друзья и деньги.
Щоб вирішити проблему, спочатку треба визнати її. На наше щастя, верхи рашки не бачать проблеми в упор. На наше горе, наші верхи теж не бачать проблеми...
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2024 20:44
sashaqbl написав: fler написав:Звернула увагу на зростаючу агресивність Файтербомбера.
А звернули увагу, що набір людей в армію в Росії сильно зріс у 24 році? При чому задовго до Курська...
Не думаю, що Файтербомбер чи іже з ним цим переймаються. Людей на болотах не жаліють.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2024 20:44
sashaqbl написав: flyman написав: detroytred написав:Але Тауруси досі не дали...
Дивись, якщо тільки ФРН надасть, то це одне. А якщо США, Франція,, Англія, Італія, UK, ФРН ... "гуртом і батька добре бити".
США, Франція і UK - дали. Англія - наскільки я знаю - немає що давати... Лишилася Італія і ФРН...
Думаю, останні успішні удари по логістичним об"єктам створюють сприятливий фон для переконання. Лузерам не охоче допомагають, бо це марнотраство.
Востаннє редагувалось flyman в Суб 21 вер, 2024 20:46, всього редагувалось 2 разів.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 21 вер, 2024 20:46
fler написав:Не думаю, що Файтербомбер чи іже з ним цим переймаються. Людей на болотах не жаліють.
Ви теж цим не переймаєтеся... Поки чоловік під спідницею...
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2024 20:49
sashaqbl написав: fler написав:Не думаю, що Файтербомбер чи іже з ним цим переймаються. Людей на болотах не жаліють.
Я вашу сім'ю не чіпаю, чому вам не йметься щодо моєї?
-
fler
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2024 20:50
sashaqbl написав: На наше горе, наші верхи ТЕЖ не бачать проблеми...
Не в брову, а в око.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2024 20:55
АндрейМ написав:... Де саме я писав, що Ви особисто щось мені винні? Ви не повинні забезпечувати мою безпеку. Мою безпеку мають забезпечувати поліція та армія. Структури, куди мають йти добровільно. Лікувати мене мають лікарі, які добровільно обрали цю професію. Навчати мене мають вчителі, які добровільно обрали цю професію. Я нічого від Вас не чекаю.
а по факту - натягувати тебе будуть прості хлопці з рф, які добровільно пішли окуповувати нашу країну. все як ти хочеш - гендерна рівність 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 773 раз.
- Подякували: 1632 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 21 вер, 2024 20:58
fler написав: sashaqbl написав: fler написав:Не думаю, що Файтербомбер чи іже з ним цим переймаються. Людей на болотах не жаліють.
Та мене ваша сімя не хвилює. Я просто ухилянтів не люблю...
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2024 21:13
sashaqbl написав: fler написав: sashaqbl написав:Ви теж цим не переймаєтеся... Поки чоловік під спідницею...
Та мене ваша сімя не хвилює. Я просто ухилянтів не люблю...
А я бачу, що хвилює, тому що ви про нього згадали першим і крім того мене вкотре беспідставно образили, хоча я вас не ображала. У чому справа? Мій чоловік є заброньованим і працює на підприємстві МО. Яким боком він до ухилянтів? У вас є докази, що він не являвся за повісткою чи щось подібне? Немає. Тоді стуліть пельку і поводьтеся чемно.
-
fler
-
-
-
-
Профіль
-
-
|