Boundless написав:Тільки но курс починає зростати карусельники з умовного востока будуть його назад закатувати у зону плінтуса
ой ладно, ну уже не много сейчас тех прям настолько мелочных друзей востоков, ничего они уже не закатывают. Покупатель еще не успевает поверить в "рост" - как Приват-шоу опять снизит курс продажи. Давят на психику:"теперь бакс будет только дешеветь"
якась часткова інфо, якщо неважко, додайте коментар upd джерело вже вказали - тоді так, питання до автора
мабуть 200% немає, бо треба мізки включати, щоб зрозуміти, що обмін може бути не тільки з представленими на графіку валютами
а тепер питання до полосатих розумників - а це взагалі структура яких валютообмінних операцій?
як я розумію це Банк Міжнародних Розрахунків (BIS), позабіржові валютні інструменти: "Turnover of OTC foreign exchange instruments, by currency "Net-net" basis, April 1989-2022 daily averages, in billions of US dollars".
Всім привіт! Щось я бачу не сильно курс встиг підрости за вчора та сьогодні перед вихідними.... "Ривок" не склався як то кажуть... Тож наступний тиждень ще буде "плато".
P.S.: Вчора та сьогодні вже дуже хотів позбавитись вільної гривні... але робота... тож, спостерігаємо далі.
equinox написав:... як я розумію це Банк Міжнародних Розрахунків (BIS), позабіржові валютні інструменти: "Turnover of OTC foreign exchange instruments, by currency "Net-net" basis, April 1989-2022 daily averages, in billions of US dollars".
Amat написав:Всім привіт! Щось я бачу не сильно курс встиг підрости за вчора та сьогодні перед вихідними.... "Ривок" не склався як то кажуть... Тож наступний тиждень ще буде "плато".
P.S.: Вчора та сьогодні вже дуже хотів позбавитись вільної гривні... але робота... тож, спостерігаємо далі.
вчора 37,40 сьогодні 37,68 макс, на вечір 37,55 тобто +15коп за день