prodigy написав:республіканці вимагають відокремити військову допомогу від гуманітарної,
міністр фінансів порахував, що щорічної допомоги 41-42мрд вистачить для компенсації дефіциту бюджету
але сенатори не згодні брати на утримання Україну, де під час війни кількість імпортованих елітних авто більше ніж до війни, тому заборона будь якого імпорту окрім критичного було б розумним кроком (можна прожити без нових айфонів і нових електрокарів як мінімум 4-5 років)
НБУ треба стриманіше витрачати валюту, але в них інша модель в голові (як в часи в СРСР)-якщо якійсь гроші були невитрачені в поточному році-то вони "згорають"(на наступний рік не переносять), в нашому варіанті-якщо Україна запросила 40 млрд допомоги, а витратила 37, то наступного року дадуть 33 і скажуть "ви гарно працюєте в цьому напрямку, тобто
вчитесь жити за коштами
Не сприймайте це все за "чисту монету"
Це також можна сприймати як свого роду лицемірство.
Так само свого часу Світовий банк, NEFCO, ЄБРР та інші організації давали нам в борг гроші на розвиток комунального господарства та інфраструктури і в декотрих їхніх тендерах чітко прописувалось, що виробник обладнання має бути такий то або такий то, але не український. Мотивували, що це якісно та не буде корупції А насправді позичали нам гроші, та ще й цими грошима підтримували свого виробника.
Щось подібне і у штатів. Велика частина тих сум які вони виділяють іде на їхні ж заводи які виробляють зброю. Тобто це створення додаткових робочих місць та податки.
Дозволю собі припустити, що НБУ зараз продає так багато валюти бо діє в координації із Мінфіном, щоб:
1) Втримати темп зниження інфляції та стабільності на фінансовому ринку
а) зниження інфляції допоможе знизити облікову ставку
б) зниження облікової ставки допоможе знизити % за ОВДП
в) це в свою чергу дозволить перекредитувати ті ОВДП які вже існують без залучення гривневої емісії
2) Надати Мінфіну достатню кількість гривні для виконання витратної частини бюджету. Особливо зараз в кінці року. Звичайно, продаючи якийсь час менше валюти (саме зараз) можна було б підняти ОФ курс і НБУ (Мінфін) отримав би більше гривні, але в такому випадку пункт 1 який я навів був би під ризиком руйнування.
В моєму розумінні НБУ вибрав менше із "двох зол" і діє так як діє.
Є велика ймовірність, що під тиском (а він вже є) НБУ найближчим часом (можливо після нового року) все ж дозволить офіційному курсу зростати.
На мою суб'єктивну думку потрібно спостерігати за об'ємами розміщень ОВДП по вівторках а також за динамікою дохідності по облігаціях. Якщо аукціони будуть проходити на подобі того який був цього вівторка, то це може підтвердити мої припущення.
ПС: ще раз нагадаю, що пишу виключно як сторонній спостерігач та просто висловлюю свою думку. Я не є ніяким експертом та
можу дуже сильно помилятись. Також завжди радий альтернативній точці зору, бо ніколи не приховував, що частково використовую даний форум для самоосвіти.