Єврику достатньо крихітних символічних зрушень у риториці монетарних чиновників замовчувати темпи інфляції у Єврозоні удвічі вище таргету на рівні 4,0+% річних вже не вийде
а як тільки хтось із правління ЄЦБ виявить "стурбованість" інфляцією, то греблю ведмежих настроїв й прорве
технічно середньостроковий технічний малюночок як на мене підтримує саме такий розвиток подій.
ПС. тож я схильний узяти євро у довжину на якомусь діпчику перед засідаловом.
ніхто не знає як воно буде у найближчому майбутньому - хоча б на пару годин уперед, не кажучи вже про дні й тижні
трейдеру може допомогти тільки володіння базовою економічною статистикою та самостійне раціональне мислення
не боюсь наврочити, бо мене завжди підстрахує обрана торгова система.
Встиг вчора добавити по 1,16 к тим що по 1,1550
якби ще писали, по яким сигналам чи патернам відкриваєте позиції...
Ціна все ж таки пішла на 1,1532, тому прикрив останні позиції, хоч якийсь невеличкий плюс, але то таке, марна втрата часу. Хоча, також різко може піти вгору - чим більша інфляція, тим швидше піднімуть ставку (треба не прогавити цей момент, може вже зараз) Будемо чекати, бо є розрахунки, що євро повинно суттево зрости.
Востаннє редагувалось Gennadiy777 в П'ят 29 жов, 2021 23:06, всього редагувалось 1 раз.
Vic якби ще писали, по яким сигналам чи патернам відкриваєте позиції...
В основному, аналітична робота з фундаментом, графіками. Сигнали звичні - осцилятор MACD, лінії Боллінджера, рівні Фібоначчі. Останнім часом більшість патернів по євро не працюють, тому треба підходити комплексно, використовуючи сигнали, новини, економічні показники і математичні розрахунки.
Востаннє редагувалось Gennadiy777 в П'ят 29 жов, 2021 23:11, всього редагувалось 1 раз.
шпекулі відмовляються сприймати на віру пусті слова головині ЄЦБ це природньо, бо така недовіра відповідає тотальним негативним настроям по єврику, що склалися з моменту уведення у Єврозоні монетарної політики негативних % ставок NIPR з 2014 року
але це саме те, що бичкам і потрібно, бо шорти є паливом росту курсу на зламі forward guidance
ПС. без позицій по Євро (вибило на без-збитковому рівні), тож знову все спочатку.