Оранта

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг страхових компаній, що діють в Україні. Відгуки клієнтів про діяльність українських страхових компаній. Вислови свою думку про рівень обслуговування в українських страхових компаніях.
  #<1 ... 100101102103104 ... 295>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цій СК (або її філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Оранта 3.7 5 468
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
21%
100
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
11%
52
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
6%
29
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
3%
15
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
58%
272
Всього голосів : 468
Повідомлення Додано: П'ят 07 січ, 2011 20:43

опять Оранта себе позитивный отзыв написала. Да купите, наконец этому волонтеру нормальную клаву. Достал он уже слепым методом печатать и вставлять везде "-" вместо запятых, и пропускать знаки препинания - там, где это нужно.
Этот фирменный почерк, во всех ответах Оранты фигурирует.

первоначально отзыв выглядел так:
Natalia81 написав:Почну свою розповидь дещо здалеку

про те як я придбала поліс розповидати не буду- це нікому не цікаво- методика продажу відпрацьована в усіх компаніях- і в оранті в цьому аспекті немає нічого надзвичайного

Пригода сталася у листопаді - досі стандартна пригода, всі документи були одразу передані до страхової компаниї- навить справку из ДАЇ мени видали чи не одразу- через кілька днів в мене не було жодних питань до страхової и я почала чекати

але через місяць після ДТП, або після поданих останних документів нічого так і не було- я почала хвілюватись та читаті видгуки про компанію, навіть залишила свій відгук на страхнадзорі

мені відповіли приблизно через два дні, що виплата буде проведена до 31 грудня

я звернулась за допомогою до юриста, чиї контакти знайшла у інтернеті на сайті з відгуками і він мене переконав подаваті до суду на компанію і не очікуваті виплат- ніби то компанія нестабільна і те інше. В мене взяли близько тисячі гривень за початок справи проти оранти, казалі що компания поверне ці гроші після справи.

але через 2 дні мені прійшла виплата від оранти - також мені через колл центр повідомили, що було отримано додаткові документи із банку- і це було причиною затримки

тобто компанія виплатила все у строк, без затримок

звісно що гроші мені так і не повернули- тому що оранта так нічого і не зробила протизаконного

Питання- кому потрибно розповсюджувати чутки про страхові виплати, тому що я на собі зрозуміла, що все платять, і платять досить швидко?
Востаннє редагувалось victor13 в П'ят 07 січ, 2011 22:34, всього редагувалось 1 раз.
victor13

Подякував: 24 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 січ, 2011 20:51

victor13
вибачте, але я не можу зрозуміти, чому в Вас є досі упереджена думка про мене- я отрімала свою страхову виплату і віришила про це написати,

А таки коментарі як у вас мене и спонукли звернутися до горе юристів, що змусили мене віддати їм більше половини виплати
Natalia81

Повідомлення Додано: П'ят 07 січ, 2011 21:03

victor13

глядя на вашу подпись можно понять, что о страховых рейтинга и понятия не имеете

кстати, известия публиковали опровержение своей статьи, из-за использования низкокачественного рейтинга

АСУ требуют денег за то чтобы компании убрать из их списка, Оранта денег не дает, вот вам и результат

Не рекомендую Вам шантажировать компанию, выплату вы от этих действий не получите, а вот иск в в суд за клевету запросто
UkrStrah

Повідомлення Додано: П'ят 07 січ, 2011 21:17

Чи можна отримати url на цю статтю??

UkrStrah написав:victor13

глядя на вашу подпись можно понять, что о страховых рейтинга и понятия не имеете

кстати, известия публиковали опровержение своей статьи, из-за использования низкокачественного рейтинга

АСУ требуют денег за то чтобы компании убрать из их списка, Оранта денег не дает, вот вам и результат

Не рекомендую Вам шантажировать компанию, выплату вы от этих действий не получите, а вот иск в в суд за клевету запросто
Natalia81

Повідомлення Додано: П'ят 07 січ, 2011 21:19

Natalia81

Поищите ее у нас в архиве, тогда мы перепечатывали основную массу материала о страховании

Можете даже здесь ее разместить, только со ссылкой на источник
UkrStrah

Повідомлення Додано: П'ят 07 січ, 2011 21:22

UkrStrah написав:Natalia81

Поищите ее у нас в архиве, тогда мы перепечатывали основную массу материала о страховании

Можете даже здесь ее разместить, только со ссылкой на источник

Может не стоит заниматься тут рекламой своего портала??
changevoice

Повідомлення Додано: Суб 08 січ, 2011 22:27

Ввиду того что глубокоуважаемый Виктор, участник данного форума, не удосуживается читать сообщения компании, относительно требования предоставить транспортное средство для осмотра компанией, и практически не внимает нашим убеждениям относительно лимитов выплаты по лимитным возмещениям ОСАГО просим прочитать и дать ответ на следующее заявление:

Уважаемый Виктор- от вашего шантажа ситуация не изменится

Требование от компании в вашем случае одно- предоставьте пожалуйста ТС для осмотра- при отсутствии этой возможности просим предоставить аргументированную причину, почему вы этого сделать можете

Страховая Выплата без осмотра транспортного средства невозможно в принципе.

Вся информация по Вашему делу доступна для СМИ через пресс-службу компании.

Будем признательны за поддержку администрации данного портала в отношении злостных спаммеров и людей, которые злоупотребляют возможностью живого общения и не пренебрегают возможностью оскорбления других участников форума.
Oranta

Повідомлення Додано: Нед 09 січ, 2011 03:39

Оранта опять на грабли наступила используя подставной ник http://www.infostrax.com.ua/otziv-8181.html
victor13

Подякував: 24 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 січ, 2011 04:07

Уважаемый Виктор- в очередной раз просим предоставить ТС для осмотра

выплата без осмотра ТС невозможна
Oranta

Повідомлення Додано: Нед 09 січ, 2011 12:06

Natalia81 написав:я звернулась за допомогою до юриста, чиї контакти знайшла у інтернеті на сайті з відгуками і він мене переконав подаваті до суду на компанію і не очікуваті виплат, ніби то компанія нестабільна і те інше. В мене взяли близько тисячі гривень за початок справи проти оранти, казалі що компания поверне ці гроші після справи.

Сайт и контакты юриста-разводилы - в студию!

А то история про 1000 грн попахивает фантазией пока.
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

#<1 ... 100101102103104 ... 295>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор