|
Оранта |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг страхових компаній, що діють в Україні. Відгуки клієнтів про діяльність українських страхових компаній. Вислови свою думку про рівень обслуговування в українських страхових компаніях.
Додано: П'ят 07 січ, 2011 20:43
опять Оранта себе позитивный отзыв написала. Да купите, наконец этому волонтеру нормальную клаву. Достал он уже слепым методом печатать и вставлять везде "-" вместо запятых, и пропускать знаки препинания - там, где это нужно.
Этот фирменный почерк, во всех ответах Оранты фигурирует.
первоначально отзыв выглядел так:
Natalia81 написав:Почну свою розповидь дещо здалеку
про те як я придбала поліс розповидати не буду- це нікому не цікаво- методика продажу відпрацьована в усіх компаніях- і в оранті в цьому аспекті немає нічого надзвичайного
Пригода сталася у листопаді - досі стандартна пригода, всі документи були одразу передані до страхової компаниї- навить справку из ДАЇ мени видали чи не одразу- через кілька днів в мене не було жодних питань до страхової и я почала чекати
але через місяць після ДТП, або після поданих останних документів нічого так і не було- я почала хвілюватись та читаті видгуки про компанію, навіть залишила свій відгук на страхнадзорі
мені відповіли приблизно через два дні, що виплата буде проведена до 31 грудня
я звернулась за допомогою до юриста, чиї контакти знайшла у інтернеті на сайті з відгуками і він мене переконав подаваті до суду на компанію і не очікуваті виплат- ніби то компанія нестабільна і те інше. В мене взяли близько тисячі гривень за початок справи проти оранти, казалі що компания поверне ці гроші після справи.
але через 2 дні мені прійшла виплата від оранти - також мені через колл центр повідомили, що було отримано додаткові документи із банку- і це було причиною затримки
тобто компанія виплатила все у строк, без затримок
звісно що гроші мені так і не повернули- тому що оранта так нічого і не зробила протизаконного
Питання- кому потрибно розповсюджувати чутки про страхові виплати, тому що я на собі зрозуміла, що все платять, і платять досить швидко?
Востаннє редагувалось victor13 в П'ят 07 січ, 2011 22:34, всього редагувалось 1 раз.
-
victor13
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 січ, 2011 20:51
victor13
вибачте, але я не можу зрозуміти, чому в Вас є досі упереджена думка про мене- я отрімала свою страхову виплату і віришила про це написати,
А таки коментарі як у вас мене и спонукли звернутися до горе юристів, що змусили мене віддати їм більше половини виплати
-
Natalia81
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 07 січ, 2011 21:03
victor13
глядя на вашу подпись можно понять, что о страховых рейтинга и понятия не имеете
кстати, известия публиковали опровержение своей статьи, из-за использования низкокачественного рейтинга
АСУ требуют денег за то чтобы компании убрать из их списка, Оранта денег не дает, вот вам и результат
Не рекомендую Вам шантажировать компанию, выплату вы от этих действий не получите, а вот иск в в суд за клевету запросто
-
UkrStrah
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 07 січ, 2011 21:17
Чи можна отримати url на цю статтю??
UkrStrah написав:victor13
глядя на вашу подпись можно понять, что о страховых рейтинга и понятия не имеете
кстати, известия публиковали опровержение своей статьи, из-за использования низкокачественного рейтинга
АСУ требуют денег за то чтобы компании убрать из их списка, Оранта денег не дает, вот вам и результат
Не рекомендую Вам шантажировать компанию, выплату вы от этих действий не получите, а вот иск в в суд за клевету запросто
-
Natalia81
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 07 січ, 2011 21:19
Natalia81
Поищите ее у нас в архиве, тогда мы перепечатывали основную массу материала о страховании
Можете даже здесь ее разместить, только со ссылкой на источник
-
UkrStrah
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 07 січ, 2011 21:22
UkrStrah написав:Natalia81
Поищите ее у нас в архиве, тогда мы перепечатывали основную массу материала о страховании
Можете даже здесь ее разместить, только со ссылкой на источник
Может не стоит заниматься тут рекламой своего портала??
-
changevoice
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 08 січ, 2011 22:27
Ввиду того что глубокоуважаемый Виктор, участник данного форума, не удосуживается читать сообщения компании, относительно требования предоставить транспортное средство для осмотра компанией, и практически не внимает нашим убеждениям относительно лимитов выплаты по лимитным возмещениям ОСАГО просим прочитать и дать ответ на следующее заявление:
Уважаемый Виктор- от вашего шантажа ситуация не изменится
Требование от компании в вашем случае одно- предоставьте пожалуйста ТС для осмотра- при отсутствии этой возможности просим предоставить аргументированную причину, почему вы этого сделать можете
Страховая Выплата без осмотра транспортного средства невозможно в принципе.
Вся информация по Вашему делу доступна для СМИ через пресс-службу компании.
Будем признательны за поддержку администрации данного портала в отношении злостных спаммеров и людей, которые злоупотребляют возможностью живого общения и не пренебрегают возможностью оскорбления других участников форума.
-
Oranta
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 09 січ, 2011 03:39
Оранта опять на грабли наступила используя подставной ник http://www.infostrax.com.ua/otziv-8181.html
-
victor13
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 січ, 2011 04:07
Уважаемый Виктор- в очередной раз просим предоставить ТС для осмотра
выплата без осмотра ТС невозможна
-
Oranta
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 09 січ, 2011 12:06
Natalia81 написав:я звернулась за допомогою до юриста, чиї контакти знайшла у інтернеті на сайті з відгуками і він мене переконав подаваті до суду на компанію і не очікуваті виплат, ніби то компанія нестабільна і те інше. В мене взяли близько тисячі гривень за початок справи проти оранти, казалі що компания поверне ці гроші після справи.
Сайт и контакты юриста-разводилы - в студию!
А то история про 1000 грн попахивает фантазией пока.
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
|