Это вообще реальная история или провокация какая то?
может нет ни жены никакой ни денег таких?
чето очень как то неестественно..
и вопросы странные и жена неадекватная..
|
|
![]() Толи провокация толи... жена давно решила развестись но так чтобы денег поиметь... при разводе пока деньги налом лежат в кубышке мужа (в одному ему известном месте) - жена их ни за что не получит.... а так, купится квартира (в браке) , станет соответственно "имуществом совместно нажитым в браке", и будет по закону подлежать разделу 50х50 в случае развода... а в случае прописки туда несовершеннолетних детей мужу вообще ничего не достанется.
Отже підтримую пораду "змінити жінку". З.Ы. если жена заняла категорическую позицию по отношению к тому как тратить деньги мужа значит единственной ее целью есть завладение этими деньгами единолично... то что муж для нее уже списанный актив имхо очевидно.
![]() Re: Як переконати дружину не купувати квартиру
Я очень хорошо понимаю ваше желание и при деньгах остаться, а не бидными, и сохранить нормальные отношения в семье. Сама иногда поступаю, как муж хочет, не потому, что согласна с его решением, а чтобы был доволен ![]()
![]() Я можу помилятись, але мені здається, що Ви нам розповіли неповну правду про ситуацію. Зараз спробую розтлумачити мої здогади.
Людина, яка здатна заробити більше сотки тисяч баків в рік, банк не буде розглядати навіть як тимчасове пристанище для своїх грошей, тому що працюючи на когось тут, в цій країні, стільки неможливо заробити, ці гроші приходять тільки з власного бізнесу. Людина, маючи нормальний бізнес, що приносить нормальний дохід, не буде орендувати квартирку за 3000 грн., тільки тому, що в неї ВЖЕ є певні вимоги до житла. І як раз новобудова є певним майновим цензом: тут живуть люди, які змогли придбати житло (тут я опускаю момент яким чином), цей майновий ценз не захищає від бидла, але це майже 100 відсоткова гарантія що ваші сусіди не будуть наркоманами або алкоголіками. Зайдіть хоча б в одну з новобудов класу вище економ (якщо Вас туди пустять), і Ви зрозумієте, що я маю на увазі. Тепер декілька здогадок, виправте, якщо я не правий. З того, що Ви можете дозволити собі легко змінити житло, я роблю висновок, що у Вас немає дітей, а отже ПОКИ-ЩО немає питання дитсадка, поліклініки, та чи не найголовнішого - ДРУЗІВ дитини. Для дитини змінити місце проживання та дитсадок або школу - це просто катастрофа, ті, хто через це пройшли, розуміють. Ви не корінний киянин, тому що, зазвичай, корінні кияни живуть разом з батьками багато років і, як тільки у них з'являється можливість роз'їхатись, то вони навіть не роздумують. У такому випадку, я б радив задуматись над тим, щоб придбати квартиру хоча б для прописки. Це полегшить Ваше життя у плані різних документів, реєстрації авто і т.п. З того, що Ви мрієте не працювати, роблю висновок, що Ви працюєте на найманій роботі, яка Вам осточортіла і Ви пхаєтесь туди кожного дня, проклинаючи все на світі, тому, що людина, яка має свій бізнес, не страждає на небажання працювати, більше того, справді ефективна людина з власним бізнесом навіть має час на те, щоб поїхати в будній день по гриби з дружиною, погуляти по лісу, тоді коли вона хоче. І на останок, якщо Ви серйозно вважаєте, що на відсотки можна жити і більше ніколи в житті не працювати, то мені Вас щиро жаль. Життя це не тільки накопичення фантиків, під назвою "боргові розписки" або "банкноти"...
![]()
по моему тоже провокатор какой то ![]() campari
"Развод" - це купувати неліквід по сьогоднішнім цінам!! А грошики хай лежать (ВТБ, ПИБ) під 11,5 - 12% працюють у когось в бізнесі під 30%(саме гроші а не фантики) і голова не болить... а купити кануру, завжди можна, було б за що ![]() квартиру на їжу і зброю не поміняєш, за кордон з собою не забереш... тому моя порада, гроші і спокійний сон, а з квартирою і без грошей його не буде ![]() ![]()
Понятное дело, что деньги более ликвидны киевской недвижимости, ( Я сама ищу квартиру давненько и очень крепко прозреваю с соотношения цена-качество) но не в случае автора. вы внимательно почитали его посты??? Если это реальная ситуация ( в чем я сомневаюсь) то понимания, что делать с деньгами у него нет. А просветите, пожалуйста, по поводу инвестиций в чей-то бизнес под 30% годовых, это очередной кинг кэпитал что ли? Вы бы какими-то конкретными ссылками поддерживали Ваши слова. а по поводу банков с процентами - не так давно всего лишь 20 лет назад люди с деньгами на книжках потерял гораздо больше чем люди которые не стали ждать квартиры от государства и вложились в кооперативы, а 20 лет это меньше трети средней продолжительности жизни человека. А жену я прекрасно понимаю, как женщина, рожать и воспитывать детей в съемной хрущевке перспектива малорадостная, только потому что муж больше работать не хочет....
![]()
Ну вот, не я одна вижу явные логичные несоответствия
![]()
Живемо з батьками в панельному будинку. Маємо дочку. Так я не киянин. Але думаю, це не має ніякого значення. В регіонах ціни на нерухомість нижчі, і відповідно на аренду теж нижчі. В селах - взагалі безкоштовно живи, тільки за комунальні плати. Щодо роботи, то я хоч працюю на роботі, але мені робота подобається. Але я вже виріс з тієї свідомості щоб працювати за гроші. Якщо ви працюєте за гроші, то тоді мені Вас ще більше жаль. Якщо я буду жити на відсотки, я зможу вже за гроші не працювати. Ви зможете працювати не за гроші? Я - зможу.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|