Як переконати дружину не купувати квартиру

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<123456 ... 9>
Повідомлення Додано: П'ят 01 жов, 2010 19:41

Это вообще реальная история или провокация какая то?
может нет ни жены никакой ни денег таких?
чето очень как то неестественно..
и вопросы странные и жена неадекватная..
emeta

Подякував: 167 раз.
Подякували: 239 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 жов, 2010 12:27

Толи провокация толи... жена давно решила развестись но так чтобы денег поиметь... при разводе пока деньги налом лежат в кубышке мужа (в одному ему известном месте) - жена их ни за что не получит.... а так, купится квартира (в браке) , станет соответственно "имуществом совместно нажитым в браке", и будет по закону подлежать разделу 50х50 в случае развода... а в случае прописки туда несовершеннолетних детей мужу вообще ничего не достанется.

Отже підтримую пораду "змінити жінку".

З.Ы. если жена заняла категорическую позицию по отношению к тому как тратить деньги мужа значит единственной ее целью есть завладение этими деньгами единолично... то что муж для нее уже списанный актив имхо очевидно.
Sven78

Повідомлення Додано: Нед 03 жов, 2010 01:00

Re: Як переконати дружину не купувати квартиру

matvs написав:Доброго дня,

в мене така проблема: моя дружина хоче купити квартиру в новобудові. Але я не хочу купувати квартиру по таких космічних цінах, адже ці гроші я заробив тяжкою працею. Адже маючи таку суму я можу вже не працювати, покласти її на депозит і жити на відсотки.
Але якщо купимо квартиру, то лишимось без грошей, тобто знову станемо бідними (знову прийдеться далі працювати), як і всі українці, що не розуміють цього.

Я очень хорошо понимаю ваше желание и при деньгах остаться, а не бидными, и сохранить нормальные отношения в семье. Сама иногда поступаю, как муж хочет, не потому, что согласна с его решением, а чтобы был доволен :D. А насчет больше никогда не работать - двумя руками за вас!!! Даже завидую!!! От работы кони дохнут. Предложите жене купить однокомнатную небольшую квартиру, ликвидную, главное недорогую и легко продаваемую, у метро. Не жить, а сдавать. Может, она и успокоится, что уже есть "что-то свое". А вы дальше посмотрите: надоест ей эта игра в "свое" - продадите. Понравится с аренды доход получать - сдавайте дальше. Передумаете, захотите квартировладельцем заделаться - поменяете на большую, благо цены падают, доплачивать все меньше придется. Поделите, так сказать, риски: большая часть по банкам, меньшая в недвижимости. Хотя я согласна с вами - если есть возможность арендовать нормальное жилье да не работать - зачем морочиться с недвижимостью?! На свете есть масса более интересных занятий.
Молодая Пешеход

Повідомлення Додано: Нед 03 жов, 2010 01:58

Я можу помилятись, але мені здається, що Ви нам розповіли неповну правду про ситуацію. Зараз спробую розтлумачити мої здогади.

Людина, яка здатна заробити більше сотки тисяч баків в рік, банк не буде розглядати навіть як тимчасове пристанище для своїх грошей, тому що працюючи на когось тут, в цій країні, стільки неможливо заробити, ці гроші приходять тільки з власного бізнесу.

Людина, маючи нормальний бізнес, що приносить нормальний дохід, не буде орендувати квартирку за 3000 грн., тільки тому, що в неї ВЖЕ є певні вимоги до житла. І як раз новобудова є певним майновим цензом: тут живуть люди, які змогли придбати житло (тут я опускаю момент яким чином), цей майновий ценз не захищає від бидла, але це майже 100 відсоткова гарантія що ваші сусіди не будуть наркоманами або алкоголіками. Зайдіть хоча б в одну з новобудов класу вище економ (якщо Вас туди пустять), і Ви зрозумієте, що я маю на увазі.

Тепер декілька здогадок, виправте, якщо я не правий.

З того, що Ви можете дозволити собі легко змінити житло, я роблю висновок, що у Вас немає дітей, а отже ПОКИ-ЩО немає питання дитсадка, поліклініки, та чи не найголовнішого - ДРУЗІВ дитини. Для дитини змінити місце проживання та дитсадок або школу - це просто катастрофа, ті, хто через це пройшли, розуміють.

Ви не корінний киянин, тому що, зазвичай, корінні кияни живуть разом з батьками багато років і, як тільки у них з'являється можливість роз'їхатись, то вони навіть не роздумують. У такому випадку, я б радив задуматись над тим, щоб придбати квартиру хоча б для прописки. Це полегшить Ваше життя у плані різних документів, реєстрації авто і т.п.

З того, що Ви мрієте не працювати, роблю висновок, що Ви працюєте на найманій роботі, яка Вам осточортіла і Ви пхаєтесь туди кожного дня, проклинаючи все на світі, тому, що людина, яка має свій бізнес, не страждає на небажання працювати, більше того, справді ефективна людина з власним бізнесом навіть має час на те, щоб поїхати в будній день по гриби з дружиною, погуляти по лісу, тоді коли вона хоче.

І на останок, якщо Ви серйозно вважаєте, що на відсотки можна жити і більше ніколи в житті не працювати, то мені Вас щиро жаль. Життя це не тільки накопичення фантиків, під назвою "боргові розписки" або "банкноти"...
Zvolodymyr

Повідомлення Додано: Нед 03 жов, 2010 19:34

Прикольные в конце выводы нарисовались.
Неожиданный поворот.
horrr

Подякував: 35 раз.
Подякували: 105 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 жов, 2010 20:24

campari написав:А вы не боитесь, что банк может лопнуть, украина объявить дефолт и обесценить гривну раз в 5 за 5-10 лет в нашей стране может случиться все что угодно, как и в мире, я бы деньги на депозите не хранила, или в ячейке или в зарубежном банке, но вот засада там 4 процента годовых всего, т.е. если у вас не лимон то на проценты как вы описали жить не получится. По-моему это не тема, а развод какой-то.

по моему тоже провокатор какой то
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 жов, 2010 21:43

campari
"Развод" - це купувати неліквід по сьогоднішнім цінам!! А грошики хай лежать (ВТБ, ПИБ) під 11,5 - 12%

працюють у когось в бізнесі під 30%(саме гроші а не фантики) і голова не болить...

а купити кануру, завжди можна, було б за що :D

квартиру на їжу і зброю не поміняєш, за кордон з собою не забереш... тому моя порада, гроші і спокійний сон, а з квартирою і без грошей його не буде :wink:
Chabik

Подякував: 3 раз.
Подякували: 56 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 жов, 2010 23:44

Chabik написав:campari
"Развод" - це купувати неліквід по сьогоднішнім цінам!! А грошики хай лежать (ВТБ, ПИБ) під 11,5 - 12%

працюють у когось в бізнесі під 30%(саме гроші а не фантики) і голова не болить...

а купити кануру, завжди можна, було б за що :D

квартиру на їжу і зброю не поміняєш, за кордон з собою не забереш... тому моя порада, гроші і спокійний сон, а з квартирою і без грошей його не буде :wink:

Понятное дело, что деньги более ликвидны киевской недвижимости, ( Я сама ищу квартиру давненько и очень крепко прозреваю с соотношения цена-качество) но не в случае автора. вы внимательно почитали его посты??? Если это реальная ситуация ( в чем я сомневаюсь) то понимания, что делать с деньгами у него нет.
А просветите, пожалуйста, по поводу инвестиций в чей-то бизнес под 30% годовых, это очередной кинг кэпитал что ли? Вы бы какими-то конкретными ссылками поддерживали Ваши слова.
а по поводу банков с процентами - не так давно всего лишь 20 лет назад люди с деньгами на книжках потерял гораздо больше чем люди которые не стали ждать квартиры от государства и вложились в кооперативы, а 20 лет это меньше трети средней продолжительности жизни человека.
А жену я прекрасно понимаю, как женщина, рожать и воспитывать детей в съемной хрущевке перспектива малорадостная, только потому что муж больше работать не хочет....
campari

Повідомлення Додано: Нед 03 жов, 2010 23:59

Zvolodymyr написав:Я можу помилятись, але мені здається, що Ви нам розповіли неповну правду про ситуацію. Зараз спробую розтлумачити мої здогади.

Людина, яка здатна заробити більше сотки тисяч баків в рік, банк не буде розглядати навіть як тимчасове пристанище для своїх грошей, тому що працюючи на когось тут, в цій країні, стільки неможливо заробити, ці гроші приходять тільки з власного бізнесу.
.

Ну вот, не я одна вижу явные логичные несоответствия
campari

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2010 18:29

З того, що Ви можете дозволити собі легко змінити житло, я роблю висновок, що у Вас немає дітей, а отже ПОКИ-ЩО немає питання дитсадка, поліклініки, та чи не найголовнішого - ДРУЗІВ дитини. Для дитини змінити місце проживання та дитсадок або школу - це просто катастрофа, ті, хто через це пройшли, розуміють.

Ви не корінний киянин, тому що, зазвичай, корінні кияни живуть разом з батьками багато років і, як тільки у них з'являється можливість роз'їхатись, то вони навіть не роздумують. У такому випадку, я б радив задуматись над тим, щоб придбати квартиру хоча б для прописки. Це полегшить Ваше життя у плані різних документів, реєстрації авто і т.п.

З того, що Ви мрієте не працювати, роблю висновок, що Ви працюєте на найманій роботі, яка Вам осточортіла і Ви пхаєтесь туди кожного дня, проклинаючи все на світі, тому, що людина, яка має свій бізнес, не страждає на небажання працювати, більше того, справді ефективна людина з власним бізнесом навіть має час на те, щоб поїхати в будній день по гриби з дружиною, погуляти по лісу, тоді коли вона хоче.

І на останок, якщо Ви серйозно вважаєте, що на відсотки можна жити і більше ніколи в житті не працювати, то мені Вас щиро жаль. Життя це не тільки накопичення фантиків, під назвою "боргові розписки" або "банкноти"...

Живемо з батьками в панельному будинку. Маємо дочку.
Так я не киянин. Але думаю, це не має ніякого значення. В регіонах ціни на нерухомість нижчі, і відповідно на аренду теж нижчі. В селах - взагалі безкоштовно живи, тільки за комунальні плати.
Щодо роботи, то я хоч працюю на роботі, але мені робота подобається. Але я вже виріс з тієї свідомості щоб працювати за гроші.
Якщо ви працюєте за гроші, то тоді мені Вас ще більше жаль. Якщо я буду жити на відсотки, я зможу вже за гроші не працювати. Ви зможете працювати не за гроші? Я - зможу.
matvs

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

#<123456 ... 9>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор