|
Як переконати дружину не купувати квартиру |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 08 жов, 2010 18:32
Людина, яка здатна заробити більше сотки тисяч баків в рік, банк не буде розглядати навіть як тимчасове пристанище для своїх грошей, тому що працюючи на когось тут, в цій країні, стільки неможливо заробити, ці гроші приходять тільки з власного бізнесу.
Так можна тільки гадати. Варто привести факти та статистику.
І чому в рік, може за 10 років?
-
matvs
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 жов, 2010 20:05
matvs написав:Якщо ви працюєте за гроші, то тоді мені Вас ще більше жаль. Якщо я буду жити на відсотки, я зможу вже за гроші не працювати. Ви зможете працювати не за гроші? Я - зможу.
Что-то я не понял, в чем кайф работать именно бесплатно? Если получать за свою работу деньги, удовольствие уже не то?
-
Marcus_Junius_Brutus
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 08 жов, 2010 21:13
Что-то я не понял, в чем кайф работать именно бесплатно? Если получать за свою работу деньги, удовольствие уже не то?
Не обязательно бесплатно. Можно и за деньги. Я веду до того, что могу работать когда захочу и когда мне захочется. При этом смогу работать не за ради денег, а за ради удовольствия.
При этом я не вижу никакого кайфа продавать свое время за деньги.
-
matvs
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 жов, 2010 22:23
для меня остается загадкой, почему именно женщины в большинстве своем считают что жить нужно обязательно в "своей" квартире?
-
Евгений__С
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 21 жов, 2010 23:21
Ось чому важливо мати більше інформації.
Ключова фраза - Живемо з батьками в панельному будинку.
Правда невідомо з чиїми батьками, але це вже другорядне. Для жінки мати власний жилпростір це святе. Тут з нею ніхто не посперечається і не переконає. У даному випадку я б рекомендував таки придбати окрему від батьків жилплощу, а по смерті вже можна буде вирішувати що робити далі - продати надлишок, здавати або щось інше.
А тепер найважливіше. Стосовно протиріччя: "робота щоб жити vs відсотки щоб жити". Невже ви не розумієте, що купівельна вартість грошей 3-5 років тому назад і зараз різна і НІЯКІ відсотки не можуть покрити цю різницю. Проведіть простий експеримент - перегляньте середні витрати Вашого бюджету пару років назад і зараз. Щоб не бути голослівним, наш сімейний рівень життя приблизно стабільний, три роки тому витрати на нашу сім'ю становили 5400 грн в місяць, сьогодні наші витрати становлять 10300 грн в місяць (У мене дружина веде облік витрат вже багато років).
Нехай Ви заробили два роки тому умовно 100000 грн. поклали на депозит у нормальний банк, що не заморозив ваші гроші. (моя компанія досі має один з рахунків у Надра банку, де висить певна немаленька сума грошей, та на яку НЕ НАРАХАВУЄТЬСЯ ніяких відсотків, це відповідь на Ваше, вибачте, наївне питання стосовно банків.) відсоток в той період становив 15%, отже ваш "дохід" - 1250 грн. Ви на них щось могли купити. Тепер повернемось у сьогодні. Ставка - 12 % у гривні в банках першої двадцятки, Ваш щомісячний "дохід" - 1000 грн. Покладіть руку на серце і скажіть, що Ви можете прожити на ці гроші. Не забудьте звернути увагу на названу мною пропорцію зростання сімейних витрат, у вас можливо абсолютні цифри інші, але пропорція зростання подібна.
До чого мій опус. В системі існування "керованої" інфляції, неможливо зберегти матеріальні ресурси не змінюючи їхньої форми. Всілякі теорії Кіосакі, Хілла і тому подібних, як я їх називаю "бла-бла-бла-пророків", стосуються лише певного короткострокового періоду і не діють в інших рамках, а їх подають як Істину в останній інстанції для людей що не бажають думати своєю головою. Це все веде в нікуди, люди прагнуть здобути матеріальну незалежність, а втрачають все на світі і змушені ще важче працювати на хліб насущний. Пам'ятайте - "благими намірами дорога в пекло вимощена".
Покиньте мрії про життя на проценти, а почніть робити справді те, що Вам подобається і робіть це найкращим чином, і гроші потечуть до Вас рікою. Жоден з моїх знайомих - висококласних спеціалістів - чи то стоматолог, чи електрик, чи авторемонтник, не потребує життя на проценти, їхні телефони люди передають з рук в руки як найціннішу реліквію, і самі вишиковуються в черги до них. Ось чого слід прагнути - бути найкращим у своїй галузі, та так, щоб люди тебе пам'ятали. Коли я хоронив свого батька, всі його колеги йшли за ним та побивались навіть більше ніж рідні, нестало людини яка могла запустити навіть найзанедбаніший ліфт.
Если ты не можешь быть сосной на вершине холма Будь маленьким деревцем в долине, но только самым лучшим деревцем. Будь кустиком, если не можешь быть деревом Будь травой у дороги и дай отдых усталому путнику Если не можешь быть кустиком.
Если не можешь быть китом, будь самым красивым окунем в озере! Если ты не можешь быть капитаном, кто-то должен быть и матросом Для всех найдется работа на корабле жизни,
Только найди свое дело Если ты не можешь быть широкой дорогой, Будь узенькой тропинкой. Если ты не можешь быть солнцем, будь звездой на небе Только найди свое дело и Старайся стать самым лучшим.
-
Zvolodymyr
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 22 жов, 2010 10:55
Для жінки мати власний жилпростір це святе. Тут з нею ніхто не посперечається і не переконає.
Згідний з Вами, можливо це так. Але вбивати своє життя, щоб все життя працювати, щоб купити квартиру я не бачу змісту. При цьому для більшості українців, щоб купити власне житло по таких космічних цінах, то потрібно мабуть три і більше життів прожити.
-
matvs
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 жов, 2010 11:33
matvs написав:Для жінки мати власний жилпростір це святе. Тут з нею ніхто не посперечається і не переконає.
Згідний з Вами, можливо це так. Але вбивати своє життя, щоб все життя працювати, щоб купити квартиру я не бачу змісту. При цьому для більшості українців, щоб купити власне житло по таких космічних цінах, то потрібно мабуть три і більше життів прожити.
Но была же ипотека на 100 лет в Японии, чем мы хуже... 
-
PavelDnepr
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 22 жов, 2010 11:46
Но была же ипотека на 100 лет в Японии, чем мы хуже...
Завдяки цій іпотеці японці зробили піраміду нерухомості, яка рухнула. А тепер вони всі у боргах, які в рази перевищують вартість їх житла.
-
matvs
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 жов, 2010 18:14
matvs написав:Но была же ипотека на 100 лет в Японии, чем мы хуже...
Завдяки цій іпотеці японці зробили піраміду нерухомості, яка рухнула. А тепер вони всі у боргах, які в рази перевищують вартість їх житла.
Такі солодкі казочки про борги власників житла яке в рази перевищує вартість житла.
Так для Вашої самоосвіти
Борги по іпотеці в Україні - ________________86 млрд грн
Середня ціна квадратного метра по Україні - 6000 грн
Кількість українського житла -_____________1077 млрд кв м
Загальна вартість житла-_________________6 462 000 млрд грн
% іпотеки до загальної вартості____________0,0012%
Щоб Ви не змогли виступити з оповіданням про те що я беру загальну кількість житла , то я тоді візьму тільки вартість збудованного за останні 5 років ( 2005-2009)
43 млн кв м х 6 000 грн = 258 млрд грн
Таким чином в іпотеці на сьогодні всього 86/258= 33% збудованного за останні 5 років .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 22 жов, 2010 18:35
Такі солодкі казочки про борги власників житла яке в рази перевищує вартість житла.
Так для Вашої самоосвіти Борги по іпотеці в Україні - ________________86 млрд грн Середня ціна квадратного метра по Україні - 6000 грн Кількість українського житла -_____________1077 млрд кв м Загальна вартість житла-_________________6 462 000 млрд грн % іпотеки до загальної вартості____________0,0012% Very Happy
Щоб Ви не змогли виступити з оповіданням про те що я беру загальну кількість житла , то я тоді візьму тільки вартість збудованного за останні 5 років ( 2005-2009) 43 млн кв м х 6 000 грн = 258 млрд грн Таким чином в іпотеці на сьогодні всього 86/258= 33% збудованного за останні 5 років .
Я пишу в цьому пості про ситуацію, яка є в Японії, а не в Україні. В нас доля житла під іпотекою є малою, тому і не бачимо такого обвалу цін на нерухомість. Добре що криза почалась (піраміда з нерухомістю ще не досягла свого піку) та банки перестали іпотеку давати. Тому велика частина українців ще не встигла влізти в такі борги, як японці. Про США я вже мовчу.
-
matvs
-
-
-
-
Профіль
-
-
|