Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 507508509510511 ... 1543>
Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2011 21:08

budivelnik написав:3 Яка ситуація для Вас приємніша

Общаться с людьми, которые могут прямо признавать свои ошибки. А не пытаются увеличением размера шрифта доказывать что 2 больше чем 3 потому что это... сферический конь в вакууме.
Востаннє редагувалось flacon в Пон 21 бер, 2011 21:09, всього редагувалось 1 раз.
flacon

Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2011 21:09

budivelnik написав:
  turbina написав:

Соответственно РН обвалится в 10 раз со своих максимумов для адеквата. С 3000 долл до 300 долл/метр по Киеву.

Є хороша українська приказка
Дурень думкою багатіє.

Отож бо, багатій!
turbina

Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2011 21:11

Кто то дурень полюбому но пока будивэлтнык , потому как строители в жо.... .
Поки що в темній задниці я бачу 100% турбін і сашХХХ , які ниють що їм всі винні , а ці винні на них просто забили і потихеньку роблять свою роботу.
Тільки на цьому форумі сотні активних плакс пророкують чи то обвал чи то дефолт , а будівельна галузь після обвалу з 10,4(2008) до 6 млн м2(2009) , потихеньку на 20% до 7-7,5 млн нарощує свої обєми виробництва , а разом з цими обємами нарощує і власні доходи .
А Ви плачте , тільки
Сльозами горю не поможеш.

:D :D :D
Обрати внимание на предложение квартир и на предложение от строителей , а циферки это циферки , которые переписуются как угодно и кому угодно !
Я же говорю , кто дурень время покажет ))) .
obval

Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2011 21:13

flacon написав:
  budivelnik написав:3 Яка ситуація для Вас приємніша

Общаться с людьми, которые могут прямо признавать свои ошибки. А не пытаются увеличением размера шрифта доказывать что 2 больше чем 3 потому что это... сферический конь в вакууме.

Конкретніше
В чому моя помилка ?
В тому що мої висновки не співпадають з Вашими ?
І де я розповідав що 2 більше 3 ?

Я б на Вашому місті радів що хтось може тут на протязі кількох років мати протилежну від більшості думку і при цьому в стані її як пояснювати так і захищати.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2011 21:17

sashaa250174 написав:
Поки що в темній задниці я бачу 100% турбін і сашХХХ , які ниють що їм всі винні , а ці винні на них просто забили і потихеньку роблять свою роботу.
Тільки на цьому форумі сотні активних плакс пророкують чи то обвал чи то дефолт , а будівельна галузь після обвалу з 10,4(2008) до 6 млн м2(2009) , потихеньку на 20% до 7-7,5 млн нарощує свої обєми виробництва , а разом з цими обємами нарощує і власні доходи .
А Ви плачте , тільки

Обрати внимание на предложение квартир и на предложение от строителей , а циферки это циферки , которые переписуются как угодно и кому угодно !

На що я повинен звернути увагу ?
На те що Ви мрієте продати свою ( батьківську) квартиру і з виручених коштів купити дві ? Так не вийде у Вас. А пропозиція розміром в 40 000 квартир в місті яке складається з 1 000 000 квартир - це мізер , особливо якщо врахувати що 90% пропозиції це спроба продавши своє не потрібне ( але яке при цьому активно використовується ) і купити щось краще ( але при цьому в тій самій товарній группі)
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2011 21:18

budivelnik написав:І де я розповідав що 2 більше 3 ?

Выше я привел цитаты. Ваши цитаты. Вы могли бы и найти силы признать, что цена в абсолютном измерении падает. В относительном в ваших координатах еще как-то держится. Но судя по тренду через две недели и тут вам придется признать падение. Хотя вы не признаете ошибок.

budivelnik написав:Я б на Вашому місті радів що хтось може тут на протязі кількох років мати протилежну від більшості думку і при цьому в стані її як пояснювати так і захищати.

Я не анализировал за кого тут большинство. Но вижу количество ваших сообщений, и понимаю, что вас хватит на добрый десяток оппонентов. :wink:
flacon

Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2011 21:21

budivelnik написав:
  sashaa250174 написав:
А Ви плачте , тільки

На що я повинен звернути увагу ?
На те що Ви мрієте продати свою ( батьківську) квартиру і з виручених коштів купити дві ? Так не вийде у Вас. А пропозиція розміром в 40 000 квартир в місті яке складається з 1 000 000 квартир - це мізер , особливо якщо врахувати що 90% пропозиції це спроба продавши своє не потрібне ( але яке при цьому активно використовується ) і купити щось краще ( але при цьому в тій самій товарній группі)

:D
Где я такое говорил ? Я говорил что у меня есть спадок да , но продавать и покупать две это ваши домыслы ЕЩЁ И БРЕДОВЫЕ !
Я в от личие от Вас понимаю , что если квартиры подешевеют то и мой спадок подешевеет !
И две не получится .
Востаннє редагувалось obval в Пон 21 бер, 2011 21:35, всього редагувалось 1 раз.
obval

Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2011 21:23

flacon написав:
  budivelnik написав:Ціна як в доларах так і в гривнях - росте вже два роки поспіль. В чому ще спробуєте мене звинуватити?

Даже не думал вас обвинять.

budivelnik написав:1 В будівельників як було 3200 х 4,80 = 15360 грн , так і залишилось 1700 х 8 = 13600 грн ( з поправкою на загальне зменшення доходів )

Это вы тут меня (я тогда с трудом сдержался от обсуждения, кто кого учит) несколько дней назад обвиняли в математической безграмотности.

Так вот, я вам как математик говорю, рост — это когда меньшее становится большим. А не наоборот. Сколько бы вы не увеличивали шрифт.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Пять балов !!! Пад сталом !!! Я этот кусочек себе в подпись вставил !!!
vragina

Подякував: 46 раз.
Подякували: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2011 21:29

2 budivelnik

Ціна як в доларах так і в гривнях - росте вже два роки поспіль. В чому ще спробуєте мене звинуватити?

budivelnik писал(а):
1 В будівельників як було 3200 х 4,80 = 15360 грн , так і залишилось 1700 х 8 = 13600 грн ( з поправкою на загальне зменшення доходів )

Вы что "д***." или прикидываетесь ?
obval

Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2011 21:44

Проведение в Украине Евро-2012 является инвестиционным провалом

Проект Евро-2012 в Украине с экономической точки зрения - это инвестиционный провал и «огромный долговой взлет». Такое мнение в ходе сегодняшнего круглого стола на тему перспектив проведение в Украине футбольного чемпионата Европы по футболу высказал председатель Комитета экономистов Украины Андрей Новак, передает корреспондент РБК-Украина.

http://gigamir.net/news/liberty/viewpoint/pub129927/
sesk

#<1 ... 507508509510511 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми