|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 22 бер, 2011 17:22
centrobud написав:sashaa250174 Ну вопрос ко всем кто цитировал предпоследний пост - а есть нормальные аргументы, не считаюя "загона аленей", "кризиса мысли загона"? Или здесь нормальным считается аргумантация "это неправильно, потому что ты дурак". Такой ответ - ответ дурака.
Прикалываешся или в серьёз думаешь , что те кто хотел вкладываться в нефтедобывающие проекты , будут скупать КРН ? Сам дурак судя по всему если в такое веришь  ! Может тогда Рос.Аленей направить правильно , на киевские недострои может хоть отрасль вытянут 
Востаннє редагувалось obval в Вів 22 бер, 2011 17:24, всього редагувалось 1 раз.
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 17:22
sashaa250174 написав:Скажи мені будь-ласка Хто ти такий щоб розповідати мені чи комусь іншому що їм робити ? Я маю можливість будувати і наприклад вже сьогодні був на майданчику на якому тільки за сьогодні мої працівники збудують ще один квадратний метр і в мене є можливість не стирчати там з ранку до вечора ( мені людей очима контролювати не потрібно , я їх грошима контролюю) тому можу собі позволити поділитися своїми думками безкоштовно , тобто даром. Хочеш - сприймай , не хочеш - не читай , є галочка ігнор , постав її і не побачиш жодного мого слова. Я ж тобі пояснював , для мене 98,5-99% тут присутніх з точки зору мого бізнесу - нулі , пусте місце , тому мене й не хвилює їх думка, а майбутніх потенційних/платоспроможних клієнтів , особливо коли їм дійсно потрібно 0,5-1,5 млн грн кудись пристроїти - видно здалеку. На сьогодні ти до їх числа не належиш , тому спокійно можеш мне проігнорувати , мені від цього тільки легше стане.
Будивэльнык ну ты не хамло ? Может исчезнешь и будешь строить себе ! Так вот относиться к форумчанам и при этом 5000 настрочил , зачем ты что мазахист ? Уходи на специализированные форумы если так , так нет же будет тут гадить ... Или может повылазило (в последнее время что то тупишь много) и ты сам нанюхался и вдруг очутился на строительном форуме ?
Зацьковану життям людину , яка бореться виключно за виживання - видно здалеку. Їй постійно ввижається що хтось пробує її не поважати. В моєму повідомленні про 98,5-99% форумчан які для мене нічого не значать - не має жодної образи для цих людей. По тій простій причині що вони дійсно не є на сьогодні гравцями на РН і не обовязково по причині відсутності коштів , можуть бути й інші причини від світогляду до такої банальної що це житло їм просто не потрібно бо воно вже в них є в потрібних для них обємах. Найсмішніше те , що моїх четверо дітей також входять в категорію не гравців на ринку , воно їм додатково просто не потрібно , в них вже по 35 м2 на особу є , а за пару років буде по 50 , я постараюсь. З іншого боку цих 98-99% створюють інформаційний фон , але так як саме житло їм по барабану ( на сьогодні в них не має чи то бажання чи то можливості його купувати )- то ясно що цей фон є негативним по відношенню до самого житла , от тому я з своїми повідомленнями допомагаю тим 1,5% легше пережити ці хвилі невдоволення , які під собою крім емоцій більше нічого не мають.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 22 бер, 2011 17:25
delo.ua/business/kitaj-i-indija-stanut-liderami-154361/ - Китай и Индия станут лидерами рынка недвижимости.
Грэм Робинсон, директор Global Construction Perspectives и автор отчета, утверждает в пресс-релизе, посвященном исследованию: "Никогда раньше в строительстве не наблюдался такой быстрый рост, опережающий рост ВВП, как теперь. Он возник благодаря новым супердержавам - Китаю и Индии - и восстановлению американской строительной индустрии". Исходя из того что механизмы роста в стройиндустрии мира не поменялись, речь идет о новом длинном цикле формирования "строительного пузыря" с захватом новых рынков.
Буиттокадаражать в 2020 году.
-
Kolop
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 17:29
Kolop написав:http://delo.ua/business/kitaj-i-indija-stanut-liderami-154361/ - Китай и Индия станут лидерами рынка недвижимости. Грэм Робинсон, директор Global Construction Perspectives и автор отчета, утверждает в пресс-релизе, посвященном исследованию: "Никогда раньше в строительстве не наблюдался такой быстрый рост, опережающий рост ВВП, как теперь. Он возник благодаря новым супердержавам - Китаю и Индии - и восстановлению американской строительной индустрии". Исходя из того что механизмы роста в стройиндустрии мира не поменялись, речь идет о новом длинном цикле формирования "строительного пузыря" с захватом новых рынков. Буиттокадаражать в 2020 году.
Всё проще."Дело.УА".Заказная очередная статейка. 
-
sesk
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 17:34
budivelnik написав: sashaa250174 написав:Скажи мені будь-ласка Хто ти такий щоб розповідати мені чи комусь іншому що їм робити ? Я маю можливість будувати і наприклад вже сьогодні був на майданчику на якому тільки за сьогодні мої працівники збудують ще один квадратний метр і в мене є можливість не стирчати там з ранку до вечора ( мені людей очима контролювати не потрібно , я їх грошима контролюю) тому можу собі позволити поділитися своїми думками безкоштовно , тобто даром. Хочеш - сприймай , не хочеш - не читай , є галочка ігнор , постав її і не побачиш жодного мого слова. Я ж тобі пояснював , для мене 98,5-99% тут присутніх з точки зору мого бізнесу - нулі , пусте місце , тому мене й не хвилює їх думка, а майбутніх потенційних/платоспроможних клієнтів , особливо коли їм дійсно потрібно 0,5-1,5 млн грн кудись пристроїти - видно здалеку. На сьогодні ти до їх числа не належиш , тому спокійно можеш мне проігнорувати , мені від цього тільки легше стане.
Будивэльнык ну ты не хамло ? Может исчезнешь и будешь строить себе ! Так вот относиться к форумчанам и при этом 5000 настрочил , зачем ты что мазахист ? Уходи на специализированные форумы если так , так нет же будет тут гадить ... Или может повылазило (в последнее время что то тупишь много) и ты сам нанюхался и вдруг очутился на строительном форуме ?
Зацьковану життям людину , яка бореться виключно за виживання - видно здалеку. Їй постійно ввижається що хтось пробує її не поважати. В моєму повідомленні про 98,5-99% форумчан які для мене нічого не значать - не має жодної образи для цих людей. По тій простій причині що вони дійсно не є на сьогодні гравцями на РН і не обовязково по причині відсутності коштів , можуть бути й інші причини від світогляду до такої банальної що це житло їм просто не потрібно бо воно вже в них є в потрібних для них обємах. Найсмішніше те , що моїх четверо дітей також входять в категорію не гравців на ринку , воно їм додатково просто не потрібно , в них вже по 35 м2 на особу є , а за пару років буде по 50 , я постараюсь. З іншого боку цих 98-99% створюють інформаційний фон , але так як саме житло їм по барабану ( на сьогодні в них не має чи то бажання чи то можливості його купувати )- то ясно що цей фон є негативним по відношенню до самого житла , от тому я з своїми повідомленнями допомагаю тим 1,5% легше пережити ці хвилі невдоволення , які під собою крім емоцій більше нічого не мають.
Все в мире возможно. Кто мог предположить в 2008г., когда Кадаффи заезжал со своим гаремом в гости к Тимошенко, и разбивал палатонй дворец перед кабмином, что через 2 года его начнут сравнивать с землей? так же и здесь. Вероятность такого развития событий есть. Смысл держать ресурс в резервах банков враждебного США, елси можно скупить половину соседней страны.
-
centrobud
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 17:36
Ждать "дна" осталось недолго. kharkov.comments.ua/news/2011/03/22/155957.html Кстати, это обясняет активность "Будивельныков и К*" - поджилки трясутся.
-
ТЧК
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 17:37
sashaa250174 написав: centrobud написав:sashaa250174 Ну вопрос ко всем кто цитировал предпоследний пост - а есть нормальные аргументы, не считаюя "загона аленей", "кризиса мысли загона"? Или здесь нормальным считается аргумантация "это неправильно, потому что ты дурак". Такой ответ - ответ дурака.
Прикалываешся или в серьёз думаешь , что те кто хотел вкладываться в нефтедобывающие проекты , будут скупать КРН ? Сам дурак судя по всему если в такое веришь  ! Может тогда Рос.Аленей направить правильно , на киевские недострои может хоть отрасль вытянут 
Все в мире возможно. Кто мог предположить в 2008г., когда Кадаффи заезжал со своим гаремом в гости к Тимошенко, и разбивал палатонй дворец перед кабмином, что через 2 года его начнут сравнивать с землей? так же и здесь. Вероятность такого развития событий есть. Смысл держать ресурс в резервах банков враждебного США, елси можно скупить половину соседней страны.centrobud
-
centrobud
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 17:37
centrobud
Так что начнёт дорожать ? И что дерьма мало на ветке , так ещё в виде смайликов нужно ?
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 17:39
Все в мире возможно. Кто мог предположить в 2008г., когда Кадаффи заезжал со своим гаремом в гости к Тимошенко, и разбивал палатонй дворец перед кабмином, что через 2 года его начнут сравнивать с землей?
так же и здесь. Вероятность такого развития событий есть. Смысл держать ресурс в резервах банков враждебного США, елси можно скупить половину соседней страны.centrobud
От уж вероятность )))  Есть и вероятность того , что США завтра начнут бомбить Киев , не так ли ? Но это же абсурд !
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 17:43
sashaa250174 написав: Все в мире возможно. Кто мог предположить в 2008г., когда Кадаффи заезжал со своим гаремом в гости к Тимошенко, и разбивал палатонй дворец перед кабмином, что через 2 года его начнут сравнивать с землей?
так же и здесь. Вероятность такого развития событий есть. Смысл держать ресурс в резервах банков враждебного США, елси можно скупить половину соседней страны.centrobud
От уж вероятность )))  Есть и вероятность того , что США завтра начнут бомбить Киев , не так ли ? Но это же абсурд !
А че абсурд? Не США правда, но Грузия 2008.
-
Kolop
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
|