|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 31 сер, 2010 12:47
О формирование цены новостроя на сегодняшний день.
Разговор с представителем агентства показал, продажа новостроя это переуступка. То есть цену формирует продавец, который «инвестировал» в эту недвижимость в 2004, 2005, 2006 году - вам цену напомнить? Сей час он не хочет признавать, что «попал». Он выставляет нижний для себя порог убыточности (или безубыточности) вот и все – покупок нет, пусть ищет для себя новые пороги…..
Повторяю для тех, кто не понял, квартиры не продаются не потому, что их раскупили, а по тому, что их не продают владельцы, которые вложили в них кредитные деньги и опустить цену не могут, так как не понимают как после продажи по новой рыночной цене рассчитаются с банком.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 12:49
sashaa250174 написав:Кстати по регионам рекламируют закон , что выше 400 тыс.грн будут мониторить доходы !!!! Уже радиВо местное гудит в полное горло!!!!
Уже есть, при покупки машины на прошлой неделе, были предупреждены, что информация будет предоставлена в контролирующие органы.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 12:49
Oven написав:О формирование цены новостроя на сегодняшний день. Разговор с представителем агентства показал, продажа новостроя это переуступка. То есть цену формирует продавец, который «инвестировал» в эту недвижимость в 2004, 2005, 2006 году - вам цену напомнить? Сей час он не хочет признавать, что «попал». Он выставляет нижний для себя порог убыточности (или безубыточности) вот и все – покупок нет, пусть ищет для себя новые пороги….. Повторяю для тех, кто не понял, квартиры не продаются не потому, что их раскупили, а по тому, что их не продают владельцы, которые вложили в них кредитные деньги и опустить цену не могут, так как не понимают как после продажи по новой рыночной цене рассчитаются с банком.
Термин "капыта в бетоне" быстрее доходит 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 12:50
Oven написав:budivelnik написав:Oven написав:budivelnik написав:Oven написав:По-моему эту квартиру уже сегодня обсуждали. Вам не реалистичность, не адекватность не кто объяснить не сможет. Будивельник пока не заходил….
Як бачите вже зайшов і з допомогою внесення телефонного номера в гугль знайшов що це номер АН . "Park Lane" «На Липках»: Так що якби Ви критично відносились до подібних обяв , то і самі могли б провести цю нехитру операцію , але ж Вам реальність не потрібна , Ви вірите в те що приємно , дуже нагадує наркотичну залежність , там також коляться заради задоволення не враховуючи шкідливі наслідки.
Я не совсем понял, о чем вы. Мне это объявление не интересно, я к нему не как не отношусь, и ни чего искать не буду. Если кого-то интересует однокомнатная квартира на левом берегу с голыми стенами за $50000 пусть они и интересуются.
Ви в хорошого/поганого поліцейського з Чабіком бавитесь Один ( Чабік ) приводить ціну в 1000 доларів за квадрат як явний признак обвалу який от от настане , а другий ( Овен ) , розповідає що це фуфлижна пропозиція яка його не цікавить . Так Ви вже якось між собою визначтесь це признак обвалу чи росту , а вже потім іншим для аналізу викладайте . Той поверхневий аналіз який по цій обяві провів я , привів мене до АН і з цього я зробив висновок що це стандартна замануха ( адже дешевших обяв на ринку не має ) по якій ніхто не збирається продавати квартиру по цій ціні.
Вы знаете, что это за район Позняки? Вы знаете, сколько людей в Киеве без проблем могут выбросить 50000 зелени (как показал мой звонок в агентство не меньше 60000). И это должны быть далеко не последние 50000!
1 Як бачите я не помилився і мінімальна ціна знаходиться на рівні +20-30% від мінімальної обяви , а не мінус 10-25% як дехто тут розповідає
2 Що за район не знаю
3 Кількість продаж я вже озвучував , але підтвердити свої сьогоднішні слова я зможу не швидше ніж мінюст опублікує статистику , як на мене це приблизно 400 продаж в місяць на первинному ринку
4 При купівлі житла в 90% випадків готівкою вноситься не більше 30% суми , остальні 70% це виручка від продажу свого ж попереднього житла , тому сума в 60 000 - 75 000 доларів , говорить про те що людина продала за 40 000-50 000 своє , доклала 20 000 - 25 000 і купує інше . Нормальний стандартний варіант.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2988 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 31 сер, 2010 12:54
budivelnik написав:Як бачите я не помилився і мінімальна ціна знаходиться на рівні +20-30% від мінімальної обяви , а не мінус 10-25% як дехто тут розповідає .
Строитель сделал открытие, что риалторы(от того они и свинтусы))) пользуются этим приемом уже не один год и не два
Да разве в этом дело?
Дело в том, что капыта в бетоне, а пакупанов все одно нет. Сколько не пытайся их от туда выдернуть, другого аленя щас не найти, остались хомяки(у которых тож денег не хватает), а алень и хомяк абсолютно разные животные 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 12:58
budivelnik написав: При цьому у них житло , у Вас гроші , поки Ви не підете в їх сторону , вони не зрушать у Вашу , так і будете сидіти гобсеками , а я за той час буду потихеньку будувати і продавати .
Це теорія (в тому числі і у Вашому підписі), а практика показує, що з опущеною головою потихеньку вони рушать у сторону зниження вартості житла.
-
mation
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 12:58
Строитель сделал открытие, что риалторы(от того они и свинтусы))) пользуются этим приемом уже не один год и не два
Я зробив висновок , що:
1 відсутня ціна яка нижча від найдешевшої обявки +20%
2 А тепер вже Ви мені поясніть , а який резон для АН ставити ціни нижчими , якщо після звінка клієнт почує ціну на 20% вищу , особливо якщо у клієнта по Вашим словам є море варіантів по ціна мінус 20%  , як напевно то це тому , що потенційний покупець не в стані знайти навіть ціна +20% чи не так 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 31 сер, 2010 13:02
mation написав:budivelnik написав: При цьому у них житло , у Вас гроші , поки Ви не підете в їх сторону , вони не зрушать у Вашу , так і будете сидіти гобсеками , а я за той час буду потихеньку будувати і продавати .
Це теорія (в тому числі і у Вашому підписі), а практика показує, що з опущеною головою потихеньку вони рушать у сторону зниження вартості житла.
Я не знаю хто й куди зрушив , але ті хто зрушили по мою нерухомість в 2010 чомусь заплатили нв 15-20% більше ніж ті хто купив в листопаді 2009
Напевно ті люди що купували виплачуючи мені по 0,5 млн грн - і не знають що в Києві ж...опа і завтра все буде дешевше .
Дивно тільки одне , як такі ( на мій погляд дуже розумні , на Ваш тупі ) змогли при кризі без кредитів такі сумми заакамулювати і в мої руки передати.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 31 сер, 2010 13:04
Ну даже не имея своего жилья, но имея сумму для голой однушки на позняках, можно положить ее на депо, и на %% снимать двушку в районе гораздо лучше.
Можна , правда з одним уточненням
1 Так буде рік-два
2 Цілий час потрібно буде переживати і молитись щоб банк не тріснув
3 Шанси на зникнення банку і знищення нерухомості - приблизно як 1 000 000 до 1 , навіть лотарея дає кращий коефіцієнт.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 31 сер, 2010 13:05, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 31 сер, 2010 13:05
budivelnik написав:Повторяю для тех, кто не понял, квартиры не продаются не потому, что их раскупили, а по тому, что их не продают владельцы,
ншими словами у власників житла інше бачення розвитку ринку , особливо стосовно ціни , тому Ви їх обзиваєте Оленями застрягшими копитамив бетоні , вони Вас Лохами зацепившимися рогами за мрії При цьому у них житло , у Вас гроші , поки Ви не підете в їх сторону , вони не зрушать у Вашу , так і будете сидіти гобсеками , а я за той час буду потихеньку будувати і продавати .
По поводу мечты – я не писал, что мне негде жить с семей, и я ищу квартиру для покупки.
По поводу владельцев жилья и их виденья развития рынка. Они не собственники, собственник банк, которому они платят проценты, и не могут реализовать заложенное имущество, что - бы рассчитаться с банком. Они хотят избавиться от не ликвидного залога и не могут. Они вложились по цене за метр $2000 – 3000, теперь не могут продать аз $1500.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему