Per-Cent написав:он должен весь свой оклад за год отдать следующим образом:
15% подох. налог = 1800 у.е (1000 * 12 * 0.15)
Кроме подоходного есть и другие удержания. Так что 18-20%.
20% налогов = 2400 у.е (1000 * 12 * 0.2)
|
|
![]() А тепер прикинемо як я люблю в цифрах.
Тут вже приводилась інформація про будівництво комплексу який зайняв участок в 2,5 га і на якому було споруджено - 54 000 кв м квартир ( 80 000 всього забудови ) Ви приводите приклад хабара на 4,4 млн грн ( 550 000 доларів ) , за участок в 12,76 га , таким чином на цьому участку можна збудувати 54 000 кв мх 12,76 га / 2,5 га=275 616 кв м , величина хабара здорожчить житло на 4 400 000 грн / 275 616 кв м = 16 грн на кв м [/quote] Будивельник, а это Вы сейчас к чему уточнили?? Как по мне - Вы только что подтвердили, что стоны застройщиков о бешенных откатах и доли взяток в стоимости жилья - мягко говоря ПРЕУВЕЛИЧЕНЫ. Ибо 16 грн/кв.метр - это 2 доллара/кв.метр, при средней цене в 1500 - ЭТ-ТО НЕСЕРЬЕЗНО, как говорил герой Моргунова в незабвенной "Кавказкой пленнице" ![]()
Будивельник, а это Вы сейчас к чему уточнили?? Как по мне - Вы только что подтвердили, что стоны застройщиков о бешенных откатах и доли взяток в стоимости жилья - мягко говоря ПРЕУВЕЛИЧЕНЫ. Ибо 16 грн/кв.метр - это 2 доллара/кв.метр, при средней цене в 1500 - ЭТ-ТО НЕСЕРЬЕЗНО, как говорил герой Моргунова в незабвенной "Кавказкой пленнице"[/quote] +1 . Элегантно ![]() ![]()
Ви мені внятно поясніть з якого милого людина не маючи жодного квадратного метра повинна відразу привязуватись до : а) житла обовязково в Києві б) розмір житла - від 80 кв м Моя думка , а звідси і мої пояснення базуються на слідуючих речах : а) у людини вже є 10-15 кв м б) на протязі 20-30 років середньостатистична людина накопичить і купить додаткова не більше 20-30 кв м , що позволить цій людині вийти на європейський рівень забезпеченності житлом ( в середньому це накопичення 1 кв м в рік ) в) накопичувати на більшу кількість резону не має , бо в середньому на кожного працюючого в Україні ( приблизно 20 млн осіб ) будується від 0,3 до 0,5 кв м на рік . г) накопичити на 1 кв м в рік - може навіть студент з зарплатою в 5000 грн , відкладаючи не більше 25 % від заробітку , при чому варіанти збереженнянакопичень це питання смаку і знань того хто накопичує .
![]()
А если его угораздило родиться в этом чудесном городе? Если сумму снизить в 2 раза, что-то принципиально изменится? 80 квадратов можно в Киеве купить за 100.000 в полностью жилом состоянии? ![]()
А пояснював Вам і подібним до Вас для того , щоб Ви змогли зрозуміти різницю між: хабарами - незаконне діяння - величина в кв м становить не більше 1-5% і державними поборами , які складаються з : основних - податки , відчислення в пенсійний фонд ,єдині для всіх і регулюються законами України - приблизно 20-30% в кінцевій ціні і не основними , які регулюються рішеннями місцевих рад і діють тільки на території ради яка приймала рішення це : безкоштовна передача якоїсь кількості житла ( від 0 %-село, райцентр . до 10-20% Топ-5 , Київ) відчислення на розвиток інфраструктури ( о % село , до 5-10 % мегаполіси ) розвиток комунікацій ( те саме ) От і виходить , що в кінцевій ціні в мене . вартість будівництва становить 500 доларів і це 70 % від кінцевої ціни, а в Києві - 800 доларів ( багатоповерхівка і так далі ) , але це становить - 50 % від кінцевої ціни . Тому пошуки злих і тупих рієлторів ( 1-5 % від ціни ) і жадних казнокрадів ( 1-3 % від ціни ) , не позволяють Вам побачити реальну картину .
![]()
Я ж специально приписал, что соцстрах и пенсионный не посчитал для простоты модели. Там разница 2-3% получается, на суть постановки вопроса не влияет.
![]()
Якщо він народився в Києві , то 15 кв м він вже має , і для того щоб стати в один ряд з середнєстатистичним мешканцем України , йому додатково потрібно купити ще 7 кв м . погодьтесь що це не 100 000 доларів , для цього вистарчить і 100 000 грн . А більше можуть пообіцяти тільки політики перед виборами . Я не політик .
![]()
Я прочитал. ![]() Я до сих пор не понял, считает ли будівельник, что на рынке жилья был мыльный пузырь или нет. Судя по высказываниям, он думает, что всё нормально и виновата только девальвация.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|