Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 20:54

Бетон написав:Никого вы там не интересуете. Уже каждый узбек или пакистанец знает, что за айфон наши женщины готовы двойню родить.
Лично я никогда в жизни не женюсь на украинке. Я не знаю более циничных черствых муляжей.
Одна полька сняла видос, который набрал миллионы просмотров о разнице в менталитете

Так і я розумію, що так цинічно багото років вас використовували сексуально. І витривалість не заперечую, хочу навіть такий генофонд передати польці чи узбечці чи всьому світу, не за айфон. Але як вам допомогти знає ЮА або АндрійМ, він взагалі дуже емпатичний. ЮА більший матеріаліст, може використати і ви і в українських чоловіках так розчаруєтесь. Тому тільки АндрійМ.
Мені взагалі нічого не світить ані з іноземцями, ані з українцями. Такий характер жодна жива істота не витримає поряд )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 20:57

Бетон написав:
  stm написав:
  АндрейМ написав:Меня больше беспокоит то, что из-за поведения этих свободных сограждан нас начинают не любить, мягко сказать, в соседних странах, что отображается на желании этих соседних стран помогать Украине. Вот, уж точно LOL…

Угу, іноземні чоловіки акі побачать цікаву жінку з України одразу такі, потрібно менше допомогати, а не познайомитись :lol:

Никого вы там не интересуете. Уже каждый узбек или пакистанец знает, что за айфон наши женщины готовы двойню родить.
Лично я никогда в жизни не женюсь на украинке. Я не знаю более циничных черствых муляжей.
Одна полька сняла видос, который набрал миллионы просмотров о разнице в менталитете

>>> одразу такі, потрібно менше допомогати, а не познайомитись
Так если слишком хорошо допомогати - она же и назад на Родину вернуться может. А вот если постоянно "познайомитись" - то, вроде как, на допомогати и времени не остаётся?..
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 21:11

budivelnik написав:
  detroytred написав:Так це всоте єралашик, побудований суто на твоїй фантазійній відсеб'ятині начебто треба ЧЕКАТИ підтримки населення = зараз спротив населення реформам захмарний і тому їх управлінці-регулятори-можновладці не зможуть провести.
Є емоційні критерії - наприклад - захмарнй..
Є реалії життя - наприклад ФОПів менше 2 млн осіб.
Можна заявляти що можновладці написали поганий закон і цим стримали створення фопів....

Підстав під "захмарний" свої цифри "совкозалежних", які по-твоєму заважають просувати реформи.
Я використав даний критерій, бо ліньки було повертатись дивитись вказані тобтою відсотки.

Ти знов заспівав про теоретиків, коли тебе макаю практиками-реформаторами.
Ти знов заспівав про забрати в бохатих для бідних, коли тільки-но вчергове тобі тицькув у два шляхи:
- або сприятливі умови для розвитку середнього та дрібного бізнесу;
- або сприятливі умови для великого бізнесу і потім Боїнги-Хюндаї тягнуть за собою середній, дрібний.

Ресурси? Подивись де брали ресурси інші країни. Навіть голий-босий Китай.

Коротше: співай свою теоретичну відсеб'ятину з рівня свого магазину-таксі про розвиток країни, але розумні люди прислухаються все ж таки до практиків реформаторів ринків країн. Визнаних.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 03 лип, 2025 21:13, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 21:11

flyman написав:
  yama написав:. певно залишиться лише один сайт новин і кількість сміних талегарм каналів теж треба зменшувати
https://www.reuters.com/markets/companies/UA.A/charts/

достатньо Соскіна та БТС
що таке БТС не знаю, Соскін - ще до великої війни був не цікавий ,
yama

Подякував: 9189 раз.
Подякували: 1068 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 21:15

Schmit написав:

круто що Україна заблокувала це відео , я думав таке є лише на росії :)
Але що скажу чувак забавний
yama

Подякував: 9189 раз.
Подякували: 1068 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 21:28

_hunter написав:>>> одразу такі, потрібно менше допомогати, а не познайомитись
Так если слишком хорошо допомогати - она же и назад на Родину вернуться может. А вот если постоянно "познайомитись" - то, вроде как, на допомогати и времени не остаётся?..

То іноземні чоловіки як українські жінки, такі цинічні?!!! Але при усьому цинізмі вони не хочуть щоб на батьківщину повернулись... Мабуть тому, що айфон увезуть... А ще зуби по Летусроку можуть, то дорожче айфона )
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 21:36

Бетон написав:Лично я никогда в жизни не женюсь на украинке. Я не знаю более циничных черствых муляжей.

Что ж, украинкам хоть в чем-то повезло. Полагаю, что АндрейМ им тоже не грозит в мужьях.))

ПС. Хотаб, зі святом!
fler

Подякував: 1210 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 21:41

stm написав:Schmit, ви теж з Німеччини нам прівіти шлете? 8)
7 чітких пунктів наразі поповнились ще цікавинкою для мене, а чому так я не скажу, ви не лікар )))

Про 7 пунктів можете забути - це вже історія, як і мінськи, і стамбули, - історія, яку тепер можна лише записати у величезний список про**бів зевлади.
Наступні пропозиції миру будуть щораз принизливіші, а перспектива відмови від них - всеосяжна руїна.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 21:42

pesikot написав:
  Letusrock написав:
не забудьте виключити світло в Чопі хто буде останнім виходити

Ти, головне, Тису вже зараз перепливай ) поки тепла[/quote]

чоловіки, які панічно бояться ТЦК, перебувають у стані безперервного стресу, стрес дуже
погано впливає на тестостерон, тобто такі чоловіки втрачають інтерес до жінок

Організм чоловіка - це велика фабрика, де тестостерон - головний начальник цеху чоловічої енергії.

У нормі ця фабрика працює злагоджено: голова дає команду-сигнал у яєчка, і ті виробляють тестостерон, що впливає на м'язи, лібідо, настрій і впевненість.

Але щойно в житті з'являється стрес - цей ланцюжок починає ламатися. За загрози, дедлайну, конфлікту або навіть хронічної втоми мозок вмикає «режим виживання». Голова переналаштовує роботу ендокринної системи, підвищуючи вироблення кортизолу - гормону стресу.

Кортизол потрібен, щоб мобілізувати сили організму: підвищити тиск, прискорити пульс, підготувати м'язи до втечі або сутички. Але у цієї системи є побічний ефект. Кортизол буквально гальмує вироблення тестостерону, оскільки організм вважає розмноження, відновлення і набір м'язової маси не пріоритетом у момент небезпеки.

Що довше ви перебуваєте в стресі, то довше пригнічується виробництво тестостерону. Дослідження показують, що у чоловіків із хронічно високим рівнем кортизолу знижується чутливість яєчок до команд гіпофіза (голови), зменшується активність ферментів, що синтезують тестостерон, а в крові збільшується ароматизація тестостерону в естрогени.

Це призводить до зниження лібідо, проблем з ерекцією, втрати м'язової маси, накопичення жиру в ділянці живота. До того ж стрес руйнує сон, а поганий сон - ще один фактор падіння тестостерону.

Таким чином, хронічний стрес перетворює фабрику тестостерону на замкнене коло зі зниженими обертами. Найкращий спосіб його розірвати - навчитися керувати стресом: спати не менше ніж 7-8 годин, займатися спортом (але без перетренованості), частіше бувати на свіжому повітрі, підтримувати дружні та сімейні зв'язки.
prodigy

Подякував: 3308 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 21:48

Як підняти настрій за 15хв? Простою правдою!

Адвокат-гуморист))
Рубає правду-матку ;)
Ще й Будановця макнув :lol:
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Форум: